Danrengøring / More Shine I/S Reviews 7

1. Cleaning Service
  2. Commercial Cleaning Service
  3. House Cleaning Service

Written by the company

Vi leverer rengøring af høj kvalitet, med speciale i både private hjem og erhvervslokaler. Vores team er dedikeret til grundig, pålidelig og skræddersyet rengøring, tilpasset dine behov.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi benytter Danrengøring / More Shine…

Vi benytter Danrengøring / More Shine til rengøring af vores forretning og siden vi indledte samarbejdet er vi gang på gang ovenud tilfredse med deres rengøring af vort kontor og deres måde at være på!

De bedste anbefalinger herfra!

May 1, 2025

Reply from Danrengøring / More Shine I/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Mads! Det glæder os meget at høre, at I er så tilfredse med vores arbejde og samarbejdet. Vi ser frem til at fortsætte med at levere god service hos jer!

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

God service og godt arbejde

Altid god service og rigtigt godt arbejde.

March 31, 2025

Reply from Danrengøring / More Shine I/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på jeres tillid og det gode samarbejde – det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med jer!

Gode og stabile

Gode og stabile

Reply from Danrengøring / More Shine I/S

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Der bliver dejligt rent

Der bliver dejligt rent, de meget effektive.
Altid gode til at jeg kan lave en dag om til en anden.
Jeg er super glade for jeg har valgt dem til at gøre rent hos mig

Reply from Danrengøring / More Shine I/S

Tusind tak, for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores fleksibilitet og effektivitet, og vi sætter stor pris på, at du har valgt os til at gøre rent hos dig.

Advertisement

Dygtige og omhyggelige

Det er de sødeste og mest omhyggelige mennesker, man kan tænke sig. De er en stor hjælp for mig og meget dygtige til deres arbejde.

Reply from Danrengøring / More Shine I/S

Tusind tak for de varme ord! Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med vores arbejde, og det betyder meget for os at kunne hjælpe dig. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Rengøring i topklasse

Alt foregår meget professionelt

Reply from Danrengøring / More Shine I/S

Tak for de flotte ord og de fem stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Take a closer look