More Than Love Reviews 60

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bokade ett sexparty. Världens bästa säljare kom Viktoria. ❤️ Hämtade ut mitt paket i affären så go och trevlig personal. Bra produkter till bra priser. Kommer snart boka ett nytt party ❤️

Rated 4 out of 5 stars

Dolt säng-bondage system á 799 kr Plus tillräckligt stor för kontinentalsäng hållbara remmar samt schacklar. Minus metallring som sitter i remmen vrider sig efter ett tag det blir fippligt att... See more

Company details

1. Sex Toy Store
  2. Adult Entertainment Store
  3. Event Planner

Written by the company

More Than Love anser att alla har rätt till ett BRA sexliv! Vi förmedlar njutning och erotik genom vår butik som finns i Trollhättan Överby. Shoppar du hellre hemma i soffan så är du istället välkommen in på www.morethanlove.se. Vi arrangerar även homepartyn, där en säljare kommer hem till er och visar vårt sortiment. Mer information om detta hittar du enkelt här: https://www.morethanlove.se/homeparty/ Vi har ett stort utbud med erotiska underkläder, vuxenleksaker och hjälpmedel, oljor och krämer för sensuella och intima tillfällen och mycket, mycket mer. Vi har kunnig och hjälpsam personal med tystnadsplikt och sätter alltid kunden i första hand. Ni hittar oss även här: Facebook: More Than Love och Instagram: @MoreThanLoveAB. Välkomna ❤

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bokade ett sexparty

Bokade ett sexparty. Världens bästa säljare kom Viktoria. ❤️

January 24, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Som en kvinna i mina bästa år…

Som en kvinna i mina bästa år uppskattar jag kvalitet, och den här butiken har verkligen levererat. Produkterna känns både kraftfulla och sensuella, och jag känner mig både sexig och tillfredsställd varje gång jag använder dem. Leveransen var snabb, diskret och effektiv. Jag är så glad att jag upptäckte denna butik och kommer definitivt att beställa fler.

September 14, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Undviker framöver

Säkert helt okej, sålänge man inte vill använda sig av distanslagen och returnera, då blir det problem. Om ni är på ett homeparty och ”vinner” något i deras påhittade lotteri, var medvetna om att ni då avskriver er returrätt på de varor ni betalat för, då dom på beställningsbekräftelsen inte specificerar vinster vs. köpta varor. Vi nekades retur på köpta varor, pga att det var en vinst på samma beställningssedel.

Dom bryter också mot distanslagen, som säger att man har 14 dagar ångerrätt från att man mottagit varan, men dom hittar på egna regler om att det gäller från beställningsdatum. Dom kommer med argument om att det är speciella regler för ”intimprodukter”, men produkterna var både fabriksinplastade och vi lämnade inte butiken förrän vi sa att vi ville returnera, så det är ett ytterst svagt argument.

Dom säger i ett annat skede att man kan returnera, men bara om man inte lämnar butiken med varan, vilket är svårt eftersom det bara är chefen som kan godkänna retur, och vi blev ombedda att komma tillbaka dagen efter för att göra retur, men blev då nekade, pga att vi hade lämnat butiken med varan.

Fruktansvärt dåligt kundbemötande, i en annars väldigt simpel fråga om vanlig returrätt. Vi blev dock erbjudna presentkort, men det var helt ointressant eftersom vi ångrat köpet, och då är det standard att få tillbaka pengar. Vi har försökt komma fram till en lösning på mail, med sakliga argument, men chefen har lite för hög prestige och verkar bara vara intresserad av att få rätt i frågan, istället för att följa en enkel lag och göra kunden nöjd (genom att göra det vi har rätt till).

March 31, 2025
More Than Love logo

Reply from More Than Love

Vi är ledsna över att du inte är nöjd och vill tacka för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi uppskattar all feedback, då den hjälper oss att bli bättre.

När det gäller retur av intimprodukter har vi särskilda rutiner för att garantera våra kunders trygghet. Av hygieniska skäl vill vi att du alltid ska känna dig helt säker på att de produkter du köper hos oss är helt nya och aldrig har varit hemma hos någon annan. Av just det skälet kan vi tyvärr inte ta tillbaka produkter efter att de har lämnat vår butik eller levererats hem, även om förpackningen ser obruten ut, många förpackningar går att återförsluta efter att de öppnats. Detta handlar om respekt för alla våra kunder och en hög hygienstandard som vi värderar högt.

Vi är verkligen ledsna om informationen kring detta inte var tillräckligt tydlig i just ditt fall. Vi tycker det är extra tråkigt eftersom vi haft kontakt med dig tidigare kring liknande frågor, och trodde att det då blev tydligt vad som gäller. Att det ändå uppstått ett nytt missförstånd känns såklart både olyckligt och lite förvånande. Vi kommer se över hur vi kan bli ännu tydligare framöver, så att ingen ska känna sig osäker eller missnöjd. Tack igen för att du hörde av dig – vi tar till oss av det du skriver.

Onlineparty lett av Vickan P

Onlineparty lett av Vickan P. en kväll att minnas massa skratt å kunnig demonstratör, så trots att man inte kunde känna och klämma på produkterna så fick man en bra bild av allt.
helt klart att rekomnendera om man är ett gäng som inte bor i närområdet av varandra..

Rated 5 out of 5 stars

Digitalt homeparty med VickanP som värd

En vän drog ihop hela kompisgänget för ett digitalt homeparty. Lite synd att man inte kunde klämma och känna på produkterna men med en värd som gav produkterna en gedigen förklaring så blev partyt ändå lyckat!

Skulle lätt kunna göra det igen

Rated 5 out of 5 stars

Digitalt party med VickanP som säljare

Vi hade ett digitalt party då vi är utspridda i vårt avlånga land. Detta betydde att vi inte fick känna och klämma på produkterna, men med mycket bra kunskap av säljaren så fick vi ut den infon vi ville ha av produkterna.

Tack för en jätte trevlig kväll!

Jag rekommenderar detta starkt om ni också skulle ha en grupp som är utspridda i landet.

Årets sexfest (homeparty) säljare Carro

20 tjejer på festen och alla rörande överens om att detta var årets kväll! Vilken jäkla go, rolig och kompetent tjej (Carro) som höll i visningen. Det var fart och fläkt, skrattsalvorna avlöste (utlöste?) varandra, blandat med intressant fakta och ett fantastiskt sortiment. Shoppinglusten stod högt i kurs och nu är vi ett helt gäng som knappt kan bärga oss innan beställningarna börjar komma hem! 🤩 Kan varmt rekommendera alla som vill planera en tjejkväll utöver det vanliga 👌

October 5, 2024

Grym service!

Så bra bemötande och service i butiken! Supertrevlig och hjälpsam! Från nätet har det även varit snabb leverans som kommit i diskret paket. Mycket nöjd med helheten, inget alls att klaga på.

September 8, 2024

Snabb och diskret leverans

Snabb och diskret leverans, snyggt och ordentligt förpackat även inuti paketet. Plus att ni alltid skickar med något extra som gåva, det skänker glädje och man känner sig uppskattad som kund, samt att man tänker gott om er för att ni gör det lilla extra.
Min erfarenhet är att ni alltid gör jättebra i från er i allt. Ni är vänliga, omtänksamma och professionella!

May 9, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jag rekomabdera inte jag anvend som…

Jag rekomabdera inte jag anvend som skriver me ongen efekt efter deta ni har skren 15 drop de bli samma ingen efekt alldrig mer köper hos er

April 8, 2024
More Than Love logo

Reply from More Than Love

Hejsan!
Jättetråkigt att höra att du är besviken över ditt inköp hos oss. Som vi redan informerat dig om så är det högst individuellt hur våra ätbara lusthöjande produkter fungerar. För vissa funkar de direkt, vissa behöver prova flera gånger innan de ger önskad effekt och för vissa fungerar de inte alls. Vi lovar aldrig ett 100-procentigt resultat och beklagar att du ej är nöjd. Du är välkommen att återkoppla med oss på info@morethanlove.se med vilken effekt du eftersöker på din lusthöjande produkt så hjälper vi dig gärna vidare därifrån.

Riktigt roligt!

Riktigt roligt!

Vi var 7 pers som bokade ett sexparty av en slump, vår polare gick in på sajten och kontaktade en säljare hos morethanlove och självklart blev vi intresserade. Kan varmt rekommendera detta, många skratt!!!

March 23, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look