Meget fornem behandling af Ulla fra Mostkids! Jeg bestilte støvler i den forkerte størrelse, og fik pengene retur, da der ikke var den rigtige størrelse tilbage. Desuden var der en sød hilsen... See more
See what reviewers are saying
Altid god service, lækre ting, hurtig levering og jeg elsker at handle der!!
Overskuelig hjemmeside der er til at finde rundt på. Hurtig betjening og afsendelse. Sød ejer der sender en lille hilsen med pakken. Tøjet er i orden og passer til beskrivelsen. Kan kun anbefale siden... See more
Company replied
Virkelig en god oplevelse, dejligt med hurtig respons og levering. 5 stjerner herfra🤩🤩🤩
Written by the company
Hvert år bliver der på verdensplan produceret 1500 milliarder stykker tøj. Det er langt fra alt tøjet, der ender hjemme i vores klædeskabe og skuffer. Tanken bag min webshop er at gøre en forskel for at forhindre, at brugbart tøj ender i forbrændingen eller bliver destrueret på anden vis. Jeg opkøber restlagre fra tidligere børnetøjskollektioner og på MostKids kan du bl.a. finde tøj fra Hummels kollektioner. Alt du finder på MostKids er 1. sortering. Det vil sige, at tøjet intet fejler. Priserne er lave, så du kan spare penge på budgettet og samtidig gøre en forskel for den verden vores fælles børn skal vokse op i.
Fyensgade 5, 8700, Horsens, Denmark
- kontakt@mostkids.dk
- mostkids.dk
Jeg var fuld tilfreds
Jeg var fuld tilfreds . Så lækket tøj og god kvalitet. Og virkelig god kundeservice. Vil helt klart anbefalede det videre og handle der igen. Og så var der også en sød lille hilsen er vild med når der bliver gjort noget ud af det .

Reply from Mostkids
Jeg havde en god oplevelse og er fuldt…
Jeg havde en god oplevelse og er fuldt tilfreds med det købte 😊

Fantastisk go service
Fantastisk go service. 👍
Ikke sidste gang jeg handler hos hende. 👍
Og en sød hilsen med i pakken.

Hurtigt levering
Hurtigt levering, lækkert billigt tøj og en fin hilsen i pakken😊
Ikke sidste gang jeg køber der😊

Reply from Mostkids
Super priser og god kvalitet samt gode…
Super priser og god kvalitet samt gode priser og hurtig levering, så jeg er godt tilfreds

Reply from Mostkids
Lækkert hummel tøj til fantastiske…
Lækkert hummel tøj til fantastiske priser. Og skøn betjening.

Reply from Mostkids
Helt ny webshop - god service
Helt ny webshop som stadigvæk forbedres. Ulla svarer altid hurtigt uanset om det handler om vejledning, returnering eller reklamation.
Så hvis du elsker Hummel tøj til gode priser, så hop forbi.