Motel X Reviews

Company details

1. Hotel
  2. Cottage
  3. Vacation Rental

Information provided by various external sources

Altid et billigt motel værelse fra 1-5 personer. Familie og handicap-værelser. Alle motel værelser er rene, pæne, komfortable og udstyret med: - Bad og toilet - Gode senge med allergivenlige dundyner - Gode boxmadrasser - Sengelinned og...

• Gamle Århusvej 2, 8940, Randers, Denmark

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Ikke pengene værd!…

I forbindelse med vores bryllup ønskede vi en enkelt nat i et dobbeltværelse, så vi kunne være os selv. Udover toilet på værelset, havde det nok været et bedre alternativ at have overnattet i bilen. Radiatoren kunne ikke varme rummet op, dobbeltsengen var to enkeltsenge der gled fra hinanden bare man tænkte på at ligge sammen. Trods et tilsyneladende næsten tomt hotel, var vores værelse (337) det absolut mest afsides. Morgenmaden var blevet aflyst efter booking.
Det mest positive ved motelx er deres glæde ved at kræve mindst dobbelt betaling i forhold til værdien, eller placeringen tæt ved motorvejen så man hurtigt kan komme derfra og lægge den dårlige oplevelse bag sig.
Overvej alternativerne en ekstra gang, før du vælger motelx.

December 27, 2025

Prismessige okay

Motel X i Randers er prismæssigt fornuftigt, men man skal ikke forvente luksus – eller noget, der minder om det. Værelset, vi fik, var desværre meget slidt og bar præg af manglende vedligeholdelse og rengøring.

Gulvtæppet var plettet og så ikke særlig indbydende ud. TV’et var dækket af støv, og der hang en klistret væske på væggen ved en af køjesengene. Værst var dog sengen: der var pletter på både dyner, puder og topmadrasser – og en af hovedpuderne havde endda noget klistret på sig.

Alt i alt gav det en følelse af manglende hygiejne. Hvis man blot skal bruge et billigt sted at sove og ikke har høje forventninger, kan det måske gå an. Men det ville klæde stedet at skifte de mest slidte tekstiler ud og lægge lidt mere energi i rengøringen – så man i det mindste kan føle sig tryg og tilpas i sengen.

July 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Rigtigt god oplevelse ,vi har boet der…

Rigtigt god oplevelse ,vi har boet der ca 2-3måneder i forbindelse med Arbejde.
Værelser var fine , selvfølgelig afspejler de prisen, men ok . Servicen 100 % i top .Rengøringen var meget fin og værelser fremstår pæne og rene .Vi glæder os til at komme tilbage .AalborgRail.ApS

March 21, 2025

Kære Motel X

Kære Motel X
Vi havde bestilt en enkelt overnatning i et dobbelt værelse den 4. december 2024 via booking.com
Vi har tidligere overnattet på jeres hotel, men denne gang blev det en usædvanlig dårlig oplevelse.
Der var rent og pænt. Da vi åbnede døren til værelset blev vi mødt af en stank fra et surt afløb på badeværelset. Det var så voldsomt, at vi måtte åbne vinduet helt op denne meget kolde aften og samtidig prøve på at rense afløbet med meget varmt vand i lang tid. Der er jo ikke noget personale til stede.
Næste morgen kunne man ikke få så meget som bare en kop kaffe. På trods af at i skriver at morgenmad kan tilkøbes, fandt vi en seddel på døren, hvorpå der stod at der var lukket i lang tid fremover. Tænker i måske pga lav belægning har lukket for morgenmad uden på nogen måde at sørge for i det mindste en kaffeautomat.
Vi lever i år 2024 og på værelset var der hele 2 TV kanaler. Finder dette næsten komisk. Har nu kontrolleret andre lignende hoteller i Danmark og kan se, at alle andre naturligvis tilbyder mange flere TV kanaler.
Alt i alt en usædvanlig dårlig oplevelse. Finder det passende at i kompensere for dette.
Mvh Ulla Ejdum

December 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det lækkert at finde gammel slik i sin…

Det lækkert at finde gammel slik i sin seng så er der da til en lille aftenssnak vinduet er ikke tæt ekstramt beskidt ved radiatoren værlset føltes meget billig men det var prisen vel også der vi kom ind på værlset lukkede det lidt sjovt men vi fandt grunden i toilettet tror ikke der var skyldet ud så vi efterlod en blomst

April 20, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Vi var familie på 4

Vi var familie på 4, overnattede 2 nætter. Sengene og dyner var ok. Vi sov kun med sengebetræk, da det var som et sauna i værelset🥵Vandet fra bruseren løb ud på gulvtæppet🫣
Plejer altid da vi overnatter ude, at tage af sengetøj af,for at gøre det nemmere for vedkommende der skal gøre rent efter os... Vil stærkt anbefale at Motel X får dyner, topmadrasser og puder vasket, da det vi sov med var gult misfarvet.
Meget gode parkerings muligheder udenfor, personalet var flinke.

August 17, 2023

DÅRLIG KUNDESERVICE!

Havde booket en enkelt overnatning ifm. Randers bike week. Efter samtale med en af medarbejderne, fik jeg endda 2 bekræftelses mails på min booking, og pengene blev trukket på min konto. Over en uge senere modtager jeg en mail om, at man ikke kan booke en enkelt overnatning under Randers bike week, hvilket ikke fremgår på deres hjemmeside!

April 4, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hej.

Hej.. Jeg har været på Motel X i Randers og har haft 2 overnatninger, og er mega meget tilfreds, gode senge, god service og et smilende personale.
Kan varmt anbefales.
Med venlig hilsen Pia Kissenfeldt.

October 27, 2022
Rated 3 out of 5 stars

Hotellet er godt placeret ud til…

Hotellet er godt placeret ud til motorvejen. Jeg vil kalde det et håndværker hotel, hvor du bare skal være og sove og ikke andet, for 1 nat. Et hotel der er lidt træt i betrækket, gulvtæpper slidte, senge som ikke er de bedste, hvis man skal sove der i flere dage og plastikbadeværelset er ikke nået at skrive hjem om. Personale venlige og pakeringsforhold er gode. Ligge dog nået uden for randers, så hvis man skal ind til centrum, er det i bil eller ligende.

August 8, 2022

Motel X Randers

Værelse for en person - Randers fra 18-4 og 4 dag frem.
To bøjler til at hænge sit tøj på ellers ingen knagerække eller skab til at lægge tøj ind i. Et formstøbt plastikbadeværelse der knirker ved brug og hvor gulve delvis hælder ud mod værelset så badevand løber ud på gulvtæppet i værelset, hvilket tydeligt ses og lugtes??.
Der mangler noget så simpelt et el-udtag til hårdtørre eller barbermaskine på plastikbadeværelset.
Eneste mulighed for at sidde ned er på en mindre ren hård plastikskammel ude pude eller ryglæn.
En og kun en kanal (DR1) på tvér?? Det er sku´ under lavmålet.
Dette er nok et af de ringeste værelsesstandarder jeg længe har mødt til prisen. Positivt er at der er p-plads lige uden for.
Kan tilføje at rengøringen var ikke eksisterende. På 4 dagen, var skraldebøtten ikke blevet tømt en eneste gang og selv om der lå håndklæder på gulvtæppet uden for badeværelset for at tørre vand op, kom der ikke nye håndklæder. Ingen sengeredning blev foretaget bare en eneste dag.
Det er så sidste gang jeg benytter dette sted.

April 18, 2022

Dårligt service

Dårligt service

Senge alt for hårde og man er nød til at ligge dobbelt topmadser på fra den anden seng

Tolitet brært knækket når man ankommer

Brusehoved skal man være heldig at der kan komme vand ud da der enten er tilstopet med kalk for manglede rengøring af gulve.

December 20, 2021

vi er 2 skuffet pensionister

vi er 2 skuffet pensionister, vi ankom til et ubemandet reception og skulle brug en tast selv skærm for at tjekke ind, den gav ingen som helst mening for vi kunne få et nøglekort, fik løst døren op over tlf. senere smækket døren for os, så vi måtte ringe igen for at låse op, men uden et korrekt nøgle kort var der ingen som helst strøm i værelset, måtte vi have en skammel en klemme i døren for at have bare lidt lys og være sikker på at kunne komme ud uden at ringe for 3. gang

June 2, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Super positiv oplevelse

Super positiv oplevelse at overnatte på Motel X. Stor dejlig dobbeltseng med dejlig dyne. Lille, men godt toilet med bruser. Værelset var lille, men for en enkelt overnatning var det helt perfekt.
Det eneste min mand syntes var lidt fjollet var, at man skulle bruge mønter for at købe en øl i automaten. Vi går jo ikke med mønter længere, men betalingskort, så han droppede midnatsøllen 😉

August 31, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Dejligt motel

Fine værelser, venligt personale, det ligger super praktisk 10 min fra Randers og lige ved siden af e45. Morgenmaden kan også anbefales, den var super lækker lidt til hver smag.

July 3, 2019

Is this your company?