Soms kom je een bedrijf tegen waar…
Soms kom je een bedrijf tegen waar alles gewoon klopt, en Motion Gallery is er zo één. Vanaf het allereerste contact tot het moment dat ik afgelopen week de sleutels van mijn nieuwe auto in ontvangst nam, ben ik door Max en Olivier werkelijk fantastisch begeleid.
Wat dit bedrijf uniek maakt, is de combinatie van puur vakmanschap en een oprechte, persoonlijke benadering. Max en Olivier begrijpen dat het kopen van een auto om vertrouwen en beleving gaat; ze waren er gedurende het hele proces telkens voor me. Wat ik vooral heb gewaardeerd is dat ze uitgebreid en rustig de tijd nemen om alles met je door te nemen en uit te leggen. Die persoonlijke aandacht zie je bijna nergens meer.
Het absolute hoogtepunt was de aflevering zelf: ik voelde me enorm speciaal toen ik de showroom binnenkwam. De auto stond compleet fonkelend gepoetst te wachten, verstopt onder een prachtige, exclusieve Motion Gallery deken. Toen ze die er speciaal voor mij afhaalden, was dat echt een kippenvelmoment. Dat voelde geweldig!
De auto ziet er werkelijk formidabel uit en rijdt als een droom. Alles was administratief perfect voorbereid: de tenaamstelling, de uitleg en de aflevering waren een masterclass in klantvriendelijkheid.
Ben je op zoek naar een eerlijke auto en een familiebedrijf dat nog echt passie heeft voor hun vak en hun klanten? Zoek niet verder. Motion Gallery verdient meer dan vijf sterren. Max en Olivier, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring, wij gaan enorm genieten!
Vriendelijke groet,
Martin