Motiongallery Reviews 10

2. Auto Broker
  3. Auto Repair Shop
  4. Used Car Dealer

Written by the company

Motion Gallery is een autobedrijf voor liefhebbers. Wij richten ons op auto's met karakter: voertuigen die je niet op elke straathoek tegenkomt, maar opvallen door uitstraling, bouwaantallen, uitrusting en/of historie. Denk aan perfect onderhouden youngtimers, stijlvolle importmodellen, rijk uitgeruste hatchbacks of bijzondere auto’s die nét dat beetje extra hebben. We geloven dat een auto niet alleen praktisch moet zijn, maar ook moet passen bij wie je bent – in comfort, design én beleving. Onze selectie is kleinschalig en zorgvuldig samengesteld. We kiezen bewust voor kwaliteit boven kwantiteit en nemen de tijd voor elke klant. Daarom werken we uitsluitend op afspraak, zodat je in alle rust de auto kunt bekijken, vrijblijvend advies krijgt, en indien gewenst een proefrit kunt maken. Ook buiten kantoortijden of in het weekend staan we voor je klaar. Bij Motion Gallery stopt het niet bij alleen verkoop. We helpen je ook graag met het vinden van de juiste auto via een zoekopdracht, of met het zorgeloos verkopen van je eigen voertuig via consignatieverkoop. Daarbij verzorgen wij alles: van presentatie, styling en fotografie tot onderhandeling en levering. Ook bieden we professionele taxaties aan – voor verkoop, verzekering of fiscale doeleinden – en denken we mee over financieringsmogelijkheden en inruil, zowel voor particulieren als ondernemers. Ons aanbod bestaat grotendeels uit dealeronderhouden exemplaren, regelmatig inclusief BTW of met youngtimer-voordeel. Onze klanten waarderen ons om de persoonlijke benadering, transparantie en oprechte betrokkenheid. Geen verkooppraatjes, maar eerlijke begeleiding en auto’s waar we zelf enthousiast van worden. Oordeel zelf, of beter nog: kom langs en ervaar het verschil. Let’s move forward.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Soms kom je een bedrijf tegen waar…

Soms kom je een bedrijf tegen waar alles gewoon klopt, en Motion Gallery is er zo één. Vanaf het allereerste contact tot het moment dat ik afgelopen week de sleutels van mijn nieuwe auto in ontvangst nam, ben ik door Max en Olivier werkelijk fantastisch begeleid.

Wat dit bedrijf uniek maakt, is de combinatie van puur vakmanschap en een oprechte, persoonlijke benadering. Max en Olivier begrijpen dat het kopen van een auto om vertrouwen en beleving gaat; ze waren er gedurende het hele proces telkens voor me. Wat ik vooral heb gewaardeerd is dat ze uitgebreid en rustig de tijd nemen om alles met je door te nemen en uit te leggen. Die persoonlijke aandacht zie je bijna nergens meer.

Het absolute hoogtepunt was de aflevering zelf: ik voelde me enorm speciaal toen ik de showroom binnenkwam. De auto stond compleet fonkelend gepoetst te wachten, verstopt onder een prachtige, exclusieve Motion Gallery deken. Toen ze die er speciaal voor mij afhaalden, was dat echt een kippenvelmoment. Dat voelde geweldig!
De auto ziet er werkelijk formidabel uit en rijdt als een droom. Alles was administratief perfect voorbereid: de tenaamstelling, de uitleg en de aflevering waren een masterclass in klantvriendelijkheid.

Ben je op zoek naar een eerlijke auto en een familiebedrijf dat nog echt passie heeft voor hun vak en hun klanten? Zoek niet verder. Motion Gallery verdient meer dan vijf sterren. Max en Olivier, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring, wij gaan enorm genieten!

Vriendelijke groet,
Martin

December 23, 2025

Reply from Motiongallery

Martin, ontzettend bedankt voor je prachtige en uitgebreide review. Geweldig om te lezen dat je het hele traject, van het eerste contact tot de aflevering, zo hebt ervaren. Daar doen we het voor.

Mooi dat de persoonlijke benadering en de tijd die we nemen om alles rustig door te lopen zo gewaardeerd worden. En dat het moment van de onthulling in de showroom zo’n kippenvelmoment was, vinden we natuurlijk fantastisch om te horen.

We wensen jullie heel veel plezier en veilige kilometers met de auto. Graag tot een volgende keer bij Motion Gallery!

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb onlangs mijn auto gekocht bij…

Ik heb onlangs mijn auto gekocht bij Motion Gallery en ben ontzettend tevreden. Vanaf het eerste contact voelde ik de passie en deskundigheid van het team. Ze nemen echt de tijd om je het naar het zin te maken.

De auto die ik gekocht heb, is exact zoals beschreven: super nette staat en goed onderhouden. Bij de proefrit kreeg ik alle tijd en uitleg over de auto. Ze hebben ook geholpen met de afhandeling van alles (administratie/factuur, levering), wat het proces heel soepel maakte. Daarnaast was de aflevering erg fijn: de auto werd keurig gepresenteerd, en je merkt dat er oog is voor detail.

Kortom: persoonlijke, vertrouwde en professionele service. Ik kan Motion Gallery zeker aanraden aan iedereen die een bijzondere en goed verzorgde auto wil kopen. Hartelijk dank!

Groetjes Ine.

November 22, 2025

Reply from Motiongallery

Dank voor je uitgebreide en mooie woorden, Ine! Heel fijn om te lezen dat het hele traject, van eerste contact tot aflevering, zo prettig voor je is verlopen. We doen ons best om iedereen rustig en persoonlijk te begeleiden, en het is mooi dat dit zo is overgekomen.

Geniet van je fijne auto en dank voor het fijne contact en het vertrouwen. Graag tot een volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne begeleiding met een mooi wagenpark

Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen omdat ze een mooie Megane te koop hadden staan. De auto was in zeer goede staat ondanks de leeftijd. Ik werd erg vriendelijk en behulpzaam geholpen door de 2 broers en ze dachten echt met me mee over de aankoop en begeleiding. Ze runnen het bedrijf met erg veel enthousiasme waarbij hun passie voor auto’s de boventoon voert. Ik ben erg content met de aankoop en de auto bevalt me erg goed.

October 31, 2025

Reply from Motiongallery

Dank voor je mooie woorden en het vertrouwen! Heel fijn om te horen dat de Megane zo goed bevalt en dat je onze begeleiding als prettig hebt ervaren. We proberen altijd auto’s zo netjes mogelijk af te leveren en echt met je mee te denken, mooi dat dit zo is overgekomen.

Geniet van de Renault en maak veel fijne, veilige kilometers. Mocht je in de toekomst vragen hebben of iets nodig zijn, je bent altijd welkom!

Rated 5 out of 5 stars

Top ervaring mooie Ford focus…

Top ervaring mooie Ford focus aangekocht bij max wat een Lieve en meedenkende man! Hele mooie prijs gekregen en wat een service. Bank deed beetje moeilijk moest paar uurtjes wachten en hij wilde gewoon de auto in de avond nog brengen! Fijn bedrijf en nu hopen op veel veilige km :-) maar garantie is er dus dat komt vast goed! Max bedankt ook voor het fijne bierpakketje groetjes de Zonnetjes

October 20, 2025

Reply from Motiongallery

Dank familie de Zonnetjes voor jullie ontzettend leuke bericht en het vertrouwen! Heel fijn om te horen dat de aankoop zo’n goede ervaring was. We doen ons best om het proces soepel en relaxed te laten verlopen, ook als de bank even tegenzit, dus mooi dat het zo gewaardeerd wordt.

Geniet van de prachtige Ford Focus en maak veel fijne en veilige kilometers samen. En natuurlijk graag gedaan voor het bierpakket 😉

Rated 5 out of 5 stars

We zijn geholpen door een hele…

We zijn geholpen door een hele enthousiaste en klantvriendelijke verkoper . Hij nam de tijd om alles over de auto te vertellen . Ook voor de proefrit kregen we ruim de tijd Deze jongeman is eerlijk en toegankelijk. Ik heb een fijne nieuwe auto en een flesje wijn

October 6, 2025

Reply from Motiongallery

Super om te horen dat je zo naar tevredenheid geholpen bent en dat de proefrit ontspannen verliep. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt. Eerlijk en toegankelijk contact, dat is precies waar we het voor doen. Veel rijplezier met je nieuwe auto en geniet van het flesje wijn!

Rated 5 out of 5 stars

Gezellige jongens die hard bouwen aan…

Gezellige jongens die hard bouwen aan een mooi bedrijf.

September 30, 2025

Reply from Motiongallery

Hartelijk dank voor je review! Veel succes met het opbouwen van je mooie bedrijf en heel veel veilige kilometers gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over mijn aankoop bij…

Zeer tevreden over mijn aankoop bij Motion Gallery. De service was vanaf het eerste contact uitstekend: vriendelijk, transparant en meedenkend. De auto zelf is in een veel betere staat dan andere exemplaren die ik had bekeken. Echt netjes en goed verzorgd. Daarnaast bieden ze veel extra mogelijkheden, zoals professioneel poetsen, coatings en het thuis afleveren van de auto, wat het totaalplaatje nog aantrekkelijker maakt. Al met al een prettige ervaring en zeker een adres om aan te raden!

September 20, 2025

Reply from Motiongallery

Dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en dat de auto in perfecte staat is opgevallen. We zorgen dat al onze auto’s écht netjes en goed verzorgd zijn, zodat jij met een goed gevoel kunt instappen en wij je met een goed gevoel op pad sturen. Veel plezier van de auto en veilige kilometers gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen week mijn nieuwe auto…

Afgelopen week mijn nieuwe auto opgehaald. Super tevreden met de aankoop en gedrevenheid van de eigenaren, zeer professioneel geholpen. Bedankt!

September 10, 2025

Reply from Motiongallery

Dank je wel voor je mooie woorden, Melanie. Heel fijn om te horen dat je onze gedrevenheid zo hebt ervaren. Geniet van je nieuwe auto en veel veilige kilometers gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Een vertrouwd adres voor onze nieuwe auto

Wat direct opvalt bij Motion Gallery is de zorg en aandacht die ze in de auto steken. Alles staat er keurig bij en de auto wordt echt netjes gepresenteerd en staat klaar bij aankomst.

Ze nemen uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en geen vraag is teveel Ook niet als je de auto meerdere keren wil bezichtigen. Je merkt dat er oog is voor detail en dat ze oprecht geïnteresseerd zijn. Dat geeft vertrouwen en maakt dat je je meteen op je gemak voelt.

Het is die combinatie van professionaliteit en persoonlijke aandacht die het bijzonder maakt. Je gunt ze de deal. En het belangrijkste: we zijn ontzettend blij met onze nieuwe auto!

August 16, 2025

Reply from Motiongallery

Bedankt Maxime voor de mooie review. Heel fijn om te lezen dat onze persoonlijke aanpak en oog voor detail zo zijn overgekomen. Daar doen we het voor! We wensen jullie heel veel plezier en veilige kilometers met de nieuwe auto.

Rated 5 out of 5 stars

Dol blij met mijn nieuwe auto, aanrader om hier je auto aan te schaffen!

Al weer bijna 2 weken eigenaresse van een prachtige Peugeot.
Heel blij mee!
Super leuk geholpen door de fanatieke eigenaren! Oog voor service, oog voor detail en prettige communicatie. Een aanrader om hier je auto te kopen!

August 1, 2025

Reply from Motiongallery

Hartelijk dank voor je review en je mooie woorden Mariëlle. Daar doen we het voor! Veel veilige en plezierige kilometers gewenst met de prachtige Peugeot.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look