Vedkommende med Navn Phillip Gringers som har skrevet denne anmeldelse, købte den 07-02-2022 en PGO 70cc racing motor, motoren ses i denne YT video
Man får et tydeligvis et indblik i hvordan motoren kørte inden den blev solgt, til trods for at motoren kørte perfekt, ville Phillip gerne have et helt ny stage6 racing cylinder kit til 1800kr fremfor det stage6 cyl som sad derpå, som var lidt brugt og med et gammelt topstykke, dette fik han næsten gratis, han gav 500kr i merepris, og i denne forbindelse har jeg haft adskille korrespondancer over Facebook Messenger med ham, hvori han flere steder giver udtryk for, at motoren bare køre rigtigt godt og at han var yderst tilfreds med handlen, indtil 2 måneder efter hvor Phillip Gringers altså kunden, begynder at beklage at han ikke længere kunne få motoren startet og at krumtapslejer også var gået, hvilket er fordi at han tydeligvis i den periode har haft motoren har varmesat motoren og det har resulteret i, at motoren ikke kunne starte da simmering er blevet ødelagt hvorved motoeren er blevet utæt, og at krumtapslejer også er gået i stykker, dette er imens han selv har kørt med motoren på sin PGO, jeg har til trods og endda adskille gange tilbudt at lave motoren for ham, men eftersom jeg ikke har ville gøre det helt gratis, har Phillip Gringers som også går under navnet Vecho Vech, sat alle mulig kampagner i gang på Facebook imod mig Stephen Bell og motorbutikken.dk jeg har langt om længe mod mit ønske, været nødsaget til at give et modsvar som ses her i YT video
OBS: Denne anmeldelse er blot en del af de statssponseret hetz staten forårsager og tilskynder