One stop engine shop  Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Motor Scooter Dealer
  2. Mechanic

Written by the company

Motorbutikken.dk er stedet hvor du altid kan finde nyrenoveret motorer og scootere, primært Yamaha, PGO og Aprilia til fornuftige priser.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, motorer han levere rasler fra hinanden , ikke det der minder om i nærheden af nyrenoverede som han ellers beskriver , vælter fra hinanden og er bund opslidt . Videoer han viser er ikke retvisende og er enten slet ikke den ellers er de meget gamle og fra før han har pillet i dem og smidt dem sammen med gamle udslidte dele - men eftersigende professionel mekaniker , med cvr nr der ved hvad han laver , så er naturligvis underlagt dansk købelovgivning hvilket han kæmpe ihærdigt og forsøger at undvige - når du klager , også kommer de dårlige undskyldninger . så er det blot lidt hobby og aldeles privat påtrods af han skriver fakturaer og fremsender på mail ,

September 18, 2025

Reply from One stop engine shop

Desværre er Morten Iversen, som købte min 125cc PGO 2-takts motor med Polini karburator og 100cc Minarelli udstødning, en af de indoktrinerede personer, som statsmagten i forbindelse med det sociale kontrolprogram har fået tilskyndet til at købe nævnte og meget omtalte ombyggede PGO-motor.

Dette er alene gjort for at fabrikere en klage over købet med henblik på at retfærdiggøre statsmagtens forbud mod befolkningen fra at må handle hos motorbutikken.dk

Morten/kundens anmeldelse ser jo nærmest ikke ud til at vedrøre købet af en specifik motor! Klagen har derimod en altomfattende karakter, som ikke har nogen særlig tæt relation til vores handel. Altså er 90% af indholdet er fabrikeret; det stammer hverken fra telefonsamtalen den 23.09.2025 eller de SMS-korrespondancer, jeg har haft med Morten Iversen, hvoraf man nemt kan læse og høre, hvad der nøjagtigt er foregået – i modsætning de mange bemærkelsesværdige påstande han fremsætter!

Bevis 1: https://youtu.be/EETHooT39eE
Bevis 2: https://youtu.be/ssoE83RCDyM

Modsat Morten Iversens påstand om min undvigelse af købeloven m.m. har jeg samme dag, jeg modtog hans henvendelse, tilbudt ham en løsning. Han skulle blot sende de af ham påståede defekte eller slidte dele retur, så jeg kunne sende ham andre dele samt en ny simmerring. Men i stedet for at svare mig tilbage overhovedet, har han, på foranledning af statsmagten, skrevet – eller rettere sagt copy-pastet – denne altomfattende anmeldelse af motorbutikken.
Det er altså ham, der ikke har været villig til at finde en løsning! Hvorfor mon? Måske fordi der, udover en lidt træls simmerring – min fejl! – slet ikke var nogen problemer med motoren overhovedet?

God kundeservice

God kundeservice, hjalp med indstilling af min motor jeg lige havde købt af ham. Kan helt klart anbefaldes til andre der står og mangler en motor

June 21, 2025

Reply from One stop engine shop

Tak for den gode anmeldelse, det sætter jeg pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastik service lækker motor rar og…

Fantastik service lækker motor rar og meget hjælpsom mand ka klart anbefale det her sted

August 13, 2024

Reply from One stop engine shop

Sætter pris på den gode anmeldelse af motorbutikken.dk, håber i bliver glad for motoren.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg synes dælme det er sjovt at manden…

Jeg synes dælme det er sjovt at manden beskylder folk for at være PET bare fordi han får dårlige andmeldelser. Jeg kan med hundrede procent sikkerhed fortælle jer at det ik er sandt. Kender en af de andre der har lagt en anmeldelse. Han er egentlig bare en kæmpe svindler der sælger ting der ikke fungere. Ik brug jeres penge på det her for i får ikke andet end ondt i rven. Fik en ufungerende 14/41 gearing og den ku jeg skam ikke få pengene tilbage for. Og så tror han at han kan være snedig at lægge en video op hvor han bruger en anden gearing for at bevise at den “virker”. Pt. Har jeg stadig en gearing der ikke fungere men gider ik engang bruge tid på hans svindleri længere så jeg holder mig langt væk. Der kommer alligevel ikke noget godt ud af det. Hahaha du er da godt nok til grin det var godt nok mange ting du lige pludselig havde imod mig og så beskylder du mig ovenikøbet for at være skyld i de dårlige anmeldelser du får. Tror du bare jeg er en falsk person der er blevet sendt til dig af staten. Du har sku da selv set at jeg har bøvlet med din gearing og haft den i hånden. Jeg synes måske det er lidt i overkanten at gøre mig til et hovedemne for alle de anmeldelser du har fået. Kendte faktisk en af dem der havde lavet en dårlig andmeldelse men han har ikke sit navn på trustpilot så hvordan ku du overhovedet vide om han har handlet hos dig?? Synes du skal droppe den der kommentar og trække den tilbage.

March 27, 2024

Reply from One stop engine shop

Imod sætning til alle de andre falske anmeldelser så har Robert Hedegaard jensen faktisk købt en 14/41 gearing som han påstår ikke at virke! og herfor fik sendt en anden 14/41 gearing som han tilsyneladende også påstår ikke virker! Det er dog første gang jeg hører herom! men sandheden er denne 14/41 gearing også virker, hvilket kan ses i denne video:
Han har nemlig fået denne gearing! da jeg godt kunne fornemme at han ville blive ved med at påstå! at varen ikke virkede! Som den jo ses at gøre!

Kunden Robert Jensen siger selv han kender dem som har lavet de andre falske anmeldelser! Alle 5 anmeldelser er også kommet på samme tidspunkt hvor Robert Jensen var dybt utilfreds over han ikke kunne få penge retur! fremfor anden 14/41 gearing fra videoen, jeg har desuden masser SMS fra ham her Robert! Hvori han skriver at have fortrudt købet af tun gearing, samt utrolig mange meget besynderligt sms´er fra ham! Om jeg var en dårlig person og alt muligt! i relation til statens program!

Så det passer vældig godt sammen! at han blev tilskyndet til at købe en 14/41 gearing blot for at lave påskud/anmeldelse for PET om at den ikke virkede også bare sende den retur! Uden det havde kostet ham noget!

OBS: Grunden til PET altså efterretningstjenesten agerer imod mig Stephen Bell med deres evige hetz og justitsmord mv. Er selvsagt! som alle ved. At jeg en uvillige part i et ulovligt socialt eksperiment! som forgår i alt offentlighed! som staten og PET er ansvarlig for!

Hvad angår motorbutikken og denne twist! så forbyder Staten og PET nærmeste alt og alle fra at handle hos motorbutikken.dk uden lovhjemmel og eller oprigtige grundlag herfor! Så det netop herfor de tilskynder folk til at lave falske anmeldelser! så de på den måde kan sige at folk ikke handle hos motorbutikken! som følge af dårligt ry og omdømme! hvilket jo er det narrativ Robert Jensen og hans venner spreder på baggrund af købet af 1 stk. 14/41 gearing! Som så samtidigt ha resulterer i 6 dårlige anmeldelser!

Så hele denne episode og alle de pluslige falske anmeldelser som alle kommer inden for 2 dage er tydeligt en del af de stats-sponseret hetz som bliver iværksat imod mig Stephen Bell kontinuerligt typiskvis i gennem stedfortrædere så som Robert Jensen og hans venner! Se også min dokumentarfilm om situationen og denne 14/41 gearing her https://www.bitchute.com/video/eImdA6MXzbut/ givet er godt indblik i hele sagen.

Rated 1 out of 5 stars

Det her er jo spild af tid og penge

Det her er jo spild af tid og ren snyderi. han kommer med dårlige erfaringer og servicen er helt i bund. Det er ihvertfald sidste gang jeg handler her.

March 22, 2024

Reply from One stop engine shop

Fake anmeldelser! Personerne som fremsætter disse kan eller vil ikke dokumentere at de overhovedet har handlet hos motorbutikken.dk dette har de fået mulighed for via trustpilot! men ikke gjort! Jeg kan til gengæld dokumentere at de ikke haft handlet eller været i kontakt med motorbutikken! men trustpilot i lyset af statens involvering i hetz kampagnerne imod Stephen Bell og motorbutikken.dk er de sjovt nok! fuldstændige ligeglade! så jeg kan faktisk med rette hævde at disse anmeldelser er bestilt af staten og deres stasi enhed! de facto er det PET som har lavet disse falske anmeldelser af motorbutikken.dk det er trods alt også deres narrativer som ses i alle 5 anmeldelser der er kommet indenfor 2 dage! Så det bliver ikke mere åbenbart!

IK KØB HER!

elendig service og meget umenneskelig ejer. Har haft mange venner med bestillinger derfra og alt er noget lårt. det eneste der virker er hans motorer men de køre knap så lang tid. lad vær med at bruge jeres penge og tid her.

March 22, 2024

Rated 5 out of 5 stars

Hej kan klart anbefalede det her sted

Hej kan klart anbefalede det her sted. Mega god service og svarer hurtigt på beskeder. Jeg var interesseret i at købe en scooter og ville gerne prøve den på dagen.
Han svarede hurtigt og sagde at jeg godt kunne prøve den.
Det var en rigtig fin scooter men endte det sværere ikke med at købe den.
Kan helt sikkert anbefales

September 17, 2023

Reply from One stop engine shop

Takker og håber du til trods for det ikke blev en af motorbutikken scootere, du ente mede at finde dig en anden ordentlig maskine.

God service, god kommunikation

Købte en standard 50cc motor af Stephen, og han svarede alle de spørgsmål jeg havde om den hurtigt. Motoren ankom hurtigt(for PostNord).
Stortset det eneste problem var at topstykkets gevind ikke var alt for godt, men jeg havde et anden en liggende så det var ikke et problem.
KAN KLART ANBEFALES!!!

February 18, 2023

Reply from One stop engine shop

Tak for din anmeldelse af motorbutikken.dk det sætter vi pris på, og skal selvfølgelig beklage du har fået et topstykke med et slidt gevind det ikke hensigtsmæssigt, du velkommen til at sende det retur? så skal jeg nok sende dig et andet, som er helt i orden.
Hvis du vil det skal du bare kontakte mig over e-mail så finder vi hurtigt ud af det.

Rated 5 out of 5 stars

Troværdighed og god service i hele forløbet

I et marked for brugte reservedele til knallert/scootere som er svært at gennemskue for den ikke trænede - så kan jeg kun give de bedste anbefalinger til Motorbutikken og Stephen Bell!! Købte en renoveret PGO motor som fremstod flot og efterfølgende var Stephen tilgængelig med gode råd og service, ligesom levering af øvrige reservedele også kørte hurtig og problemfrit.
Alt i alt en super god oplevelse i hvad der for mig er et ukendt marked.

January 18, 2023

Reply from One stop engine shop

Tag for din anmeldelse af motorbutikken.dk, det altid mit mål at levere kvalitets motorer til en overkommelig prism og selvfølgelig give gode råd med på vejen om nødvendigt.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt en 70cc motor til min pgo…

Jeg har købt en 70cc motor til min pgo ved Stephen. Han leverede motoren samme dag som jeg bestilte den. Han kom personligt. Og kommunikation vedrørende indstilling af karburator osv har været så god. Det ik sidste gang jeg handler ved ham. Mvh Daniel Hansen

December 29, 2022

Reply from One stop engine shop

Tak for din anmeldelse og super fedt du er tilfreds med din motor, det altid mit mål at bygge kvalitets motorer til en overkommelig pris.

Rated 1 out of 5 stars

Du modtager dine ting men...

Du modtager dine ting... Men motoren kørte ikke super længe før den begynde at smide den ene ting efter den anden. Har nu brugt mange flere penge en jeg behøvede for den motor som jeg har. Gør dig selv en tjeneste og lad vær med at køb herinde. Det kommer til at koste mange flere penge end det behøver for meget dårligere ting. Den smed cylinderen da jeg prøvede at starte den. og krumtaps lejerne røg en ca 2 måneder senere hvilket ikke burde ske hvis de er helt nye.

Denne anmeldelse har intet at gøre med staten eller nogle andre. Dette er udelukkende min personlige mening om forretningen.

Kan også se han har svaret på min anmeldelse. Alt som der har været lavet af "mig" er lavet på et professionelt værksted med autoiseret folk. Der var rigtig mange ting galt med den motor har haft flere til at kigge på den. (Blandt andet speedline) Desuden syndes jeg det er rigtigt modent af dig at dele vores beskeder uden i det mindste lige at informere mig først. Det samme er gældene for mit navn. But i mean det siger mere om dig end det gør om mig. I har nok min facebook i kan kontakte mig hvis i vil vide lidt mere inden i (mis)bruger jeres penge.

May 23, 2022

Reply from One stop engine shop

Vedkommende med Navn Phillip Gringers som har skrevet denne anmeldelse, købte den 07-02-2022 en PGO 70cc racing motor, motoren ses i denne YT video
Man får et tydeligvis et indblik i hvordan motoren kørte inden den blev solgt, til trods for at motoren kørte perfekt, ville Phillip gerne have et helt ny stage6 racing cylinder kit til 1800kr fremfor det stage6 cyl som sad derpå, som var lidt brugt og med et gammelt topstykke, dette fik han næsten gratis, han gav 500kr i merepris, og i denne forbindelse har jeg haft adskille korrespondancer over Facebook Messenger med ham, hvori han flere steder giver udtryk for, at motoren bare køre rigtigt godt og at han var yderst tilfreds med handlen, indtil 2 måneder efter hvor Phillip Gringers altså kunden, begynder at beklage at han ikke længere kunne få motoren startet og at krumtapslejer også var gået, hvilket er fordi at han tydeligvis i den periode har haft motoren har varmesat motoren og det har resulteret i, at motoren ikke kunne starte da simmering er blevet ødelagt hvorved motoeren er blevet utæt, og at krumtapslejer også er gået i stykker, dette er imens han selv har kørt med motoren på sin PGO, jeg har til trods og endda adskille gange tilbudt at lave motoren for ham, men eftersom jeg ikke har ville gøre det helt gratis, har Phillip Gringers som også går under navnet Vecho Vech, sat alle mulig kampagner i gang på Facebook imod mig Stephen Bell og motorbutikken.dk jeg har langt om længe mod mit ønske, været nødsaget til at give et modsvar som ses her i YT video

OBS: Denne anmeldelse er blot en del af de statssponseret hetz staten forårsager og tilskynder

Virkelig god service

Virkelig god service, fik mine ting.
-Kan klart anbefales

November 2, 2021

Reply from One stop engine shop

tak for din anmeldelse, jeg er glad for du er tilfreds

Take a closer look