Jag letade på nätet efter en svart dokumentbox i full storlek med möjlighet att köpa till hängmappar och MoveTech var den enda leverantören som kunde leverera dessa produkter. Jag är amatörmusiker... See more
Company replied
Gummimattan jag köpte till mina gamla och ostadiga föräldrar fungerar perfekt i deras badrum och dusch. När mor ramlade räddade den tjocka mattan henne från en fraktur (som hon råkat ut för tidigare... See more
Company replied
Hej! Jag tycker att det var krångligt att betala till Svea Ekonomi. Jag klarade inte av deras appar mm, men efter flera försök att nå dem per tfn lyckades det idag och jag fick en faktura via E... See more
Company replied
Utmärkt hantering och den beställda plockvagnen motsvarade helt mina förväntningar, hållbar och ändamålsenlig! Trots sin storlek har den en fantastisk svängradie som gör den lätt hantera även inomhus... See more
Written by the company
Här brinner vi för smart lagerinredning, robust arbetsplatsutrustning och hållbara lösningar för logistik och industri. Hos oss hittar du lösningar som gör jobbet enklare, effektivare och mer hållbart. Oavsett om du behöver en smart tippcontainer, omtänksam vagn eller en hel uppsättning snabba plastlådor.
Hos oss hittar du produkter för lager, industri och kontor med fokus på återanvändning, kvalité och hållbarhet. Hos oss hittar du både ny och begagnad utrustning som containrar, plastlådor, kontorsmöbler, lyftar, dragare, vagnar, hyllor, arbetsbord och arbetsplatsmattor.
Smarta lösningar för verkligheten: Våra lösningar är anpassade för tuffa arbetsmiljöer inom lager, industri och verkstad.
Snabba leveranser från vårt lager i Sverige: Vi lagerför våra bästsäljare så att du snabbt får hem det du behöver.
Personlig service för proffs: Vi hjälper dig hitta rätt förvaringslösning, lyftutrustning eller källsorteringssystem direkt i telefon eller via mail.
Hållbarhet på riktigt: Vi erbjuder begagnade produkter, hållbara nyköp och tips för att förlänga livslängden på din utrustning.
MoveTech är mer än en e-handel, vi är din rådgivare inom hållbar logistik och industriförbättring. Filtrera på miljömärkta produkter, köp cirkulärt eller hyr arbetsplatsutrustning när det passar.
Optimera din arbetsplats och spara både tid, pengar och klimatpåverkan.
WE MAKE WORK WORK
CV-gatan 34, 703 82, Örebro, Sweden
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag tycker att det var krångligt att betala till Svea Ekonomi. Jag klarade inte av deras appar mm, men efter flera försök att nå dem per tfn lyckades det idag och jag fick en faktura via E-post och den är betald!
Jag kommer i fortsättningen att undvika beställningar av varor som ska betalas via Svea.
Movetech, varorna samt leveransen får rem stjärnor.
Hälsningar
Gunnar

Reply from MoveTech
Professionellt bemötande, snabb respons.
Hittade snabbt en lösning åt oss.

Reply from MoveTech
Väldigt dåligt bemötande och dålig hemsida. Visar en produkt man ej säljer.

Reply from MoveTech
Fel storlek på låda och den var begagnad!!
Blev uppringd och dom beklagade och skickade en till låda som var rätt storlek!! 👏🏻👏🏻👏🏻
Snabbt å grymt agerat!! 💪🏻💪🏻💪🏻

Reply from MoveTech
Efter ha kontaktat företaget för att berätta om att sofforna hade brister.
Fick återkoppling att de skulle vara så.
Känner mig inte nöjd & förståd över bristerna. Löste det själv men det ska man inte behöva göra med nya saker.
Blev uppringd igen & lovad en tårta som plåster på såren.
Inte sett något ännu.
Myckret lovande med lite handling.

Reply from MoveTech
En väldigt smidig beställningsprocess på hemsidan. Jag hade råkat välja fel lock till mina plastbackar, men blev kontaktad av Movetech innan de skickade beställningen så att de kunde byta till rätt sorts lock.

Reply from MoveTech
Jättenöjd med gummimattorna jag beställde. bra kvalitet på mattorna samt att leveransen flöt på bra.

Reply from MoveTech
Superbra personal,lätt att hämta ut varan

Reply from MoveTech
Väldigt bra priser snabb leverans och bra bemötande

Reply from MoveTech
Dom var väldigt hjälpsamma så vi kunde hämta vår beställning på deras lager eftersom vi hade bråttom.

Reply from MoveTech
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.