Dauwke is een fantastische onderneemster. Ze doet erg veel moeite om alles goed te laten verlopen. Wanneer er een probleempje opdook ivm verzending, zocht ze onmiddellijk naar een oplossing. Bedankt... See more
Company replied
J'ai commandé différents articles "outlet" pour mon petit garçon et ils sont parfaits. Matière très douce.
Company replied
At dão, we create beautiful, comfortable and conscious clothing for you to live your best life in. All garments are crafted in small-scale ateliers in Portugal, using sustainable and recycled materials.
United States
Bedankt voor alle mooie, kwalitatieve stuks en lieve hulp. Liefs!

Reply from dão
Mooi kledingstuk (zoals altijd) en snelle levering (ook zoals altijd).
Heel erg bedankt!

Reply from dão
Snelle levering en goede kwaliteit van kledij. Ook gewoon mooi en aangenaam om te dragen.

Reply from dão
Heerlijke kledingstuks waar je je altijd goed in voelt + een super snelle vlotte service!

Een prachtige broek en trui - keurig verzonden naar Nederland! Erg blij mee😊

Reply from dão
Product werd netjes verpakt en op tijd geleverd. De rok en het topje beantwoord volledig aan mijn verwachtingen en de pasvorm is goed.

Reply from dão
Prachtige, zachte trui gekocht en enkele tetra washandjes. Snel verzonden en netjes ingepakt.
Kwalitatieve producten!
Hier koop ik nog!

Reply from dão
gemakkelijk besteld, snel geleverd!
laat de zalige zomer maar komen met mijn nieuwe outfit!

Reply from dão
Heel mooie artikelen en heel vriendelijke service! Supersnelle verzending ook. Top!
Altijd supercontent van Mundo Melocoton. Zalige kleding, mooi, duurzaam, goede kwaliteit. En de klantenservice is ook supervriendelijk! Toppertje <3
Ik ben normaam héél tevreden over jullie. Nu liep er iets mis. Ik bestelde een trui in een te grote maat en vroeg om hem kleiner op te sturen. Jullie mailden dat ik hem opnieuw kon bestellen in een S en dat er dan geen probleem was. Ik heb dan gemaild dat ik geen S meer online vond, maar wel echt geen M wou. Ik bestelde dus een M, met een mailtje en een bijschrift.
Ik heb de trui onverwacht dringend nodig, want wij vertrekken donderdagochtend om onze adoptiedochter op te halen. Dit leek me ideaal voor op het vliegtuig en om gezellig mee te knuffelen. Ik kreeg uiteindelijk mijn broek en een (veel te grote) trui in medium. Het kost redelijk wat geld om deze terug te sturen én ik heb eigenlijk ook bitterweinig tijd om het te doen. Ik heb dus een te grote trui liggen, die ik vast niet meer verstuurd krijg, en geen trui voor op het vliegtuig. Is allemaal miscommunicatie, daar ben ik me bewust van, maar ik had hem héél graag meegehad als trui voor het vliegtuig en vond het zo een heerlijke knuffelstof.
Ik had de salopette al een tijdje geleden gespot. Twijfel twijfel twijfel. In m’n winkelmandje en weer uit m’n winkelmandje. Nu ze in outlet stond toch maar de knoop doorgehakt. En WAUW !!! Super zachte stof, zalige pasvorm (in ben trotse eigenaar van een” poep” 😀 zoals je het zo mooi verwoord in de stories op
Instagram) .
“It fits like a glove”
Ik ga in die salopette wonen vanaf de herfst denk ik 😆
Ik kocht ook de “boyfriend broek corduroy”. Idem verhaal..
Zit zoooo heerlijk! En wat een zalige stof! ❤️
Super vlotte aankoop !
Heerlijke stofjes bij de kleding. Ik ben fan.
Learn more about other kinds of reviews.