Muskdecar Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Luxe én duurzaam! 🚗✨ De autoparfums van Muskdecar.com zijn echt geweldig! De geuren zijn chic, warm en blijven lang hangen zonder te overheersen. 🌸 Wat ik extra mooi vind: de flesjes zijn navu... See more

Rated 4 out of 5 stars

Slechte service, voor 12u besteld volgende dag in huis? Nee dat is het zeker niet! Ik probeer al 2 dagen contact op te nemen, en krijg geen gehoor. Ook inmiddels nog geen track en trace ontvange... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Snelle en nette service! Zowel het toezenden van de order als fysiek op locatie en gesprek met de eigenaar waren top. Zou wel bij een order van extra navullingen 1-2 nieuwe afsluitingen voor de hou... See more

Company replied

Company details

1. Car Equipment Accessories Store

Written by the company

Wij zijn de #1 in autoparfum. Wij bieden geuren aan die zijn geïnspireerd op bekende geuren. U ontvangt dit samen in een mooie giftbox met een gratis sample en ventilatieclip. De geuren gaan langdurig mee en zijn werkzaam tot wel 6 weken. Ook kunt u als enige in de markt een navulling bestellen bij ons. Dat is goedkoop en duurzaam 🌳

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Er ging niks mis De geur is slecht

Er ging niks mis De geur is slecht. Binnen één week leeg en je ruikt niks net water. Heb nu Oduree die is echt goed en gaat lang mee. Voor mij geen andere meer .

January 7, 2024

Reply from Muskdecar

Beste Anneke, wat spijtig van je negatieve review. U heeft op 6 januari uw bestelling ontvangen en wij hebben eerder niks van u gehoord, pas nu na 3 maanden. U mag altijd even contact opnemen.

Rated 2 out of 5 stars

Geur is niet sterk

February 6, 2024

Reply from Muskdecar

Hi Sandra, welke geur(en) heb je ontvangen? Omdat het parfumolie is verschillen de geuren per sterkte. Sommige noten vervliegen snel en zijn overheersend en sommige geurnoten verspreiden subtieler. Elke geur heeft dus een eigen geurbeleving. Neem even contact op dan kijken we naar een oplossing.

Fijne geuren

Had 3 flesjes besteld waarvan 1 lek bleek te zijn. Heb dit ook aangegeven bij de klantenservice en heb inmiddels nieuwe toegestuurd gekregen en zelfs 1 extra ontvangen voor het ongemak van de vertraagde nazending. Super opgelost, dank je wel!

February 1, 2024

Reply from Muskdecar

Hi Sandra dit was ons helaas ontschoten. We hebben deze gisteren verstuurd met een extratje :).

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering, was de volgende dag in huis. La vie est belle ruikt heerlijk! Oud wood was wat subtieler.

February 15, 2024
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

3 weken geleden besteld

3 weken geleden besteld. Nog niks ontvangen

February 5, 2024

Hi Arie,

Dat is vervelend! Ik heb het nagekeken en uw zending is inderdaad niet ontvangen door DHL. Geen idee hoe dit komt maar uiteraard sturen wij vandaag een nieuwe op met een extratje! Onze bestellingen zijn altijd de volgende dag in huis, dus u had ons meteen even een bericht mogen sturen.

Rated 1 out of 5 stars

Ruikt helemaal nergens naar

Ruikt helemaal nergens naar! Troep!
Vervolgens wordt er gevraagd contact op te nemen dit gebeurt wel maar hoort er nooit meer wat van.

February 5, 2024

Hi Nick,

Stuur ons even een bericht dan kijken we waar dit aan ligt..

Team support

Super!

Snelle, vriendelijke en goede communicatie! De volgende dag al geleverd. Ik ga vaker bestellen. Aanrader!

January 26, 2024

The Trustpilot Experience