Mangler en bog
Jeg bestilte bøger på Black Friday. Da jeg åbner pakken mangler den ene bog. Efter noget tid fik jeg svar fra Muusmann som har sendt en bog med det samme. Super god service!

Reply from muusmann'forl
Vi lægger stor vægt på, at bøgerne gennem deres emner, tekster og holdninger altid fokuserer på at give merværdi til læserne. Vi har stærke holdninger og værdier omkring det, vi laver, og ord som kvalitet, livsglæde, gode (lokale) råvarer, bæredygtighe...
Bredgade 4, 3. tv., 1260, København, Denmark
No recent history of asking for reviews

Reply from muusmann'forl
Flot og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering af min bestilling.
Havde forudbestilt en bog der dog efter 2-3 uger fortsat ikke var kommet. Jeg kunne se bogen var i butikkerne.
Jeg skrev derfor til Muusmann’s forlag. De vendte retur at der desværre var en fejl ved systemet der gjorde, at jeg endnu ikke havde fået den. Derfra tilbød de at annullere ordren som jeg anmodede om eller straks sende den uden betaling.
Jeg valgte sidste løsning.
Derudover havde jeg åbenbart skrevet lidt forkert i min adresse - medarbejderen var heldigvis vågen og dobbelt tjekkede lige inden hun sendte. Det var kl. 16 i går og i dag her til morgen lå den på mit dørtrin.
Trods lang leveringstid pga af en systemfejl, så er jeg yderst tilfreds med håndteringen af fejlen. Suveræne service der fjerner 5 stjerner!
Dbh
Christina
Bestilte en bog fredag på arbejde og modtog den lørdag, hurtig levering og overskuelig hjemmeside. Køber gerne bøger der igen
Jeg sendte en mail d. 15/11, men har stadig intet hørt om min forsvundne ordre fra jer. Øv. Har været i kontakt med DAO, som sendte mig videre til jer, men det er svært hvad der skal ske herfra, når I ikke svarer.
Jeg har netop forudbestilt den nyeste bog, og har et bjerg af de forgående fra serien 'Den lille guide til..' liggende. De har hjulpet med et overblik samt gjort jeg har kastet mig ud i aktiemarked og gransket min økonomi så meget, at jeg nu forstår den, og fandt en masse steder at spare og nedsætte mine årlige udgifter :D
Jeg har bestilt en bog ved Muusmanforlaget og den kom sådan rimeligt til tiden da den skulle genoptrykkes. Bogen leveres med Doa og da jeg få besked om den er ankommet til udleveringsstedet (pr. mail kl 15), og jeg dukker op på udleveringsstedet kl 17.45 er der ingen bog leveret af Doa. Butikken som udlevere post sagde at det er altid problemer med Doa. En kundes oplevelse er hele værdikæden, og Muusmann forlaget har valgt en rigtig dårlig leveringspartner, og det falder nu tilbage på dem selv. Nu, har jeg ingen bog, fordi den ikke blev leveret. Meget uprofessionel oplevelse at få som kunde.

Reply from muusmann'forl
Jeg forudbestilte en bog først i november, som udkom d 24/11.... den er stadig ikke ankommet, men skulle dog endelig være på vej. Jeg måtte selv skrive mails for at hører hvad der skete 👎👎 MEGA træls oplevelse - fortryder bitterligt at jeg bestilte gennem firmaet 😡😤 jeg kunne have sparet portoen - samt været færdig med at læse bogen nu, hvis jeg havde valgt selv at kører i en boghandel! Og med den halvhjertede “undskyldning”, så vil jeg hellere undværer en bog i fremtiden end at handle på denne side igen

Reply from muusmann'forl
En anden kunde end jeg gør venligt opmærksom på, at forlaget har sendt en gruppebesked vedr. en bestilt bog, så alle 140 mailadresser er synlige for alle. Kunden spørger til om GDPR (persondataloven) tillader dette. Der kommer herefter følgende svar fra forlaget - igen til alle 140 kunder:
Nå - jamen jeg håber alle bliver glade for bogen:)
Tænker at den fejl 40, kan komme over selv den bedste.
Glædelig jul🎁
Jeg finder svaret nedladende og synes det er en uprofessionel håndtering af både GDPR og kundehenvendelsen. Det er menneskeligt at fejle, men det ville have klædt forlaget at komme med en uforbeholden beklagelse.