Intressant bok som behandlar en mycket ehuru outforskad sportgren knuten till en speciell plats Gelleråsens tävlingsbana i Karlskoga. Dessutom omfattar framställningen hela banans livstid dess olika ä... See more
See what reviewers are saying
Bra mailkontakt och normal fraktkostnad. rekommenderas varmt om du har tex självsprickor på fingrarna. Min högra tumme är hopplös vintertid och detta stift får det att läka fortare samt att det är sm... See more
Beställde Ker-Ice och fick ett limstift istället, väldigt rörigt!! Räknar med att ni omedelbart skickar det jag har beställt!!
Jag fick ett kuvert som bara innehöll en faktura, inga varor. Nu har jag fått påminnelse om att lämna omdöme trots att jag fortfarande inte fått mina varor. Jo jag har i mail förklarat att varorna int... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Sisådär
Produkterna kom som de skulle. Tiden för leverans var tyvärr lång och kommunikation knappt i jämförelse med andra web-företag.
Bra produkt och snabb leverans
Otroligt lång leverans
Otroligt lång leverans. Inte möjlg att nå på telefon. Lovar 2-4 dagar leverans som tar 3 veckor.
Inte många som säljer ker-Ice
Inte många som säljer ker-Ice, dessutom har ni ett superbra pris. Dessa stift räddar mig och mina självsprickor!
Typ 4 veckor till leverans och ingen…
Typ 4 veckor till leverans och ingen information om leveranstid.
Bra pris och snabb leverans väldigt nöjd
Jag har inte fått det jag beställde.
Jag har inte fått det jag beställde.
Har väntat jättelänge....
Ingen bekräftelse, ingen leverans
Har efter 14 dagar ännu inte fått min leverans. Har inte heller fått bekräftelse. Men betalningen har tyvärr gått igenom.
Snabbt och enkelt
10 dagar från beställning innan ordern…
Med tanke på att produktens målgrupp är människor med värkande torrsprickor är 10 dagar från beställning innan ordern bekräftats leveransklar helt oacceptabelt
Sammanlagt 12 dagar mellan order och att varan nått beställaren
snabbt enkelt
Ker ice med bra pris
Eftersom jag vanligtvis inte beställer varor via datorn så har jag nu fått hem beställningen ,rel.snabbt !
Klarna var något som jag ej använt mig av tidigare !
Det ska väl oxå funka ! Ngt annorlunda m. ovana !
Det fungerade
Det fungerade, fast det hade varit ännu bättre om kuvertet hade gått ner i brevinkastet, men det kanske inte gick att slimma mer?
Tog väldigt lång tid
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.