Najlepszy hosting w Polsce, Zdecydowanie doradzam każdemu, szybkość odpowiedzi na pytanie imponująca, zawsze pomocny zespół, doskonała dokumentacja. Fajne CLI, przeniesienie kilkudziesięciu skrzyn... See more
See what reviewers are saying
Na MyDevil mam już kilka kont z pocztą i stronami moich klientów, ale dzisiaj uratowali mi życie zagrożone moim gapiostwem i brakiem laptopa na wyjeździe. Mimo drugiega dnia świąt zmigrowali pocztę i... See more
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Nieprzyjemny support techniczny...
Nieprzyjemny support techniczny... 90% odpowiedzi jest w postaci - bo tak ma byc i już (jest zima to musi byc zimno)
Wiec oceny tez wystawiam takie jak mają być i już.
Jest ok
Jest ok, korzystam już jakiś czas, jednak konfiguracja niektórych rzeczy np. Redisa w porównaniu do konkurencji jest bardzo pracochłonna, wiele rzeczy nie działa od razu tak jak trzeba, np. zadania z crona do odpalania redisa po restarcie serwera itp. Dla prostych stron ok, dla serwisów wymagających więcej rzeczy łatwiej mi przenieść je gdzie indziej niż konfigurować według poradników mydevil.
Korzystam od ponad roku z darmowego…
Korzystam od ponad roku z darmowego profilu. Serdecznie polecam strony działają dobrze ;)
3 rok leci
3 rok leci, polecam i tyle, hosting działa za sprawnie, kontakt natychmiast, bardzo polecam i ceny są uczciwe
Polecam,dobra wydajnosc i suport który…
Polecam,dobra wydajnosc i suport który pomaga rozwiazac problem.
Same pozytywy
Mogę śmiało polecić. Wsparcie mają bardzo kompetentne i to się ceni. Najważniejsze jest jednak działanie hostingu i tu muszę przyznać, że od 3 lat nie pamiętam, abym doświadczył jakiejś niemiłej niespodzianki. Każda strona, która posiadałem/posiadam na tym hostingu działa elegancko. Również znajomi nie mieli problemów. Do pełni szczęścia brakuje chyba tylko możliwości rejestracji domen.
Super hosting
Super hosting, dziękuję za sprawną i szybką migrację oraz pełne wsparcie dla nie technicznej osoby jak ja.
Polecam, obsługują wiele technologii. Z kilku różnych hostingów przeniosłem strony klientów na Mydevil - mam teraz wszystko u jednego dostawcy. Polecam!
Polecam przesiadłem się z konkurencji i…
Polecam przesiadłem się z konkurencji i jestem zadowolony. Szybkość stabilność, co najważniejsze php73, strona nie zwraca błędów ,wczesniej zwracała, zapytania php we wtyczce ocen, 10 zapytań naraz trwa 2 sec u konkurencji .... z 10... :/. Fakt wiele rzeczy trzeba ustawić w plikach ini etc ale jest dokumentacja. Polecam cena/jakość OK. Kontakt z suportem szybki.
Dobry hosting
Po przenosinach na MyDevil zapomniałem czym są problemy z wydajnością, transferem czy też bezpieczeństwem. Utrzymują SLA deklarowane na stronie, można sprawnie uzyskać pomoc na stronie lub IRC-u, na koniec dnia jestem zadowolony, a strona jest dostępna nawet przy największych obciążeniach. Dodatkowe 20% rabatu (zawsze) po użyciu kodu: OTSQ73N39F jest miłym gratisem.
Stabilny serwis
Generalnie nie kojarzę, by były jakiejś poważne problemy. Wszystko śmiga już od lat.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.