Myluck by Mila Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

Written by the company

MyLuck by Mila er et digitalt trenings- og kostholdsunivers for kvinner som ønsker varige resultater uten strenge dietter, kaloritelling eller en alt-eller-ingenting-tilnærming. Gjennom MyLuck-appen får medlemmene treningsprogrammer for hjem og treningssenter, en fleksibel matplan med over 300 familievennlige oppskrifter, faglige leksjoner, månedlige temaer og støtte underveis. MyLuck er utviklet av Mila Timofeeva med mål om å hjelpe kvinner med å bli sterkere, skape vaner som fungerer i en travel hverdag og føle seg tryggere og hjemme i egen kropp.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

En enkel app full av enkle oppskrifter…

En enkel app full av enkle oppskrifter til frokost, lunsj, snack og middag + treningsprogrammer som passer den enkeltes ønsker. Middagene passer til hele familien! Anbefales til alle damer som trenger litt hjelp i hverdagen :)

August 12, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Den beste livsstilsendringen jeg har gjort! 3 år med ren matglede, kunnskap og treningsglede 🥰 Kan ikke se for meg et liv uten💫

Jeg startet hos Myluck by Mila for 3 år siden da jeg var gravid, og jeg innrømmer det gjerne: Jeg har blitt fullstendig avhengig av både Mila og appen! Kan faktisk ikke se for meg et liv uten MyLuck på telefonen lenger 🥹😍 Du er en del av hverdagen min, og både barna og mannen hjemme vet godt hvem du er😍

​Mila gjør alt innen trening og mat så utrolig enkelt, fleksibelt og motiverende. I tillegg til at hun tøyer, trener og mealprepper med oss, har hun ukentlige webinarer som gir enormt mye verdi. Der lærer vi alt fra hvordan mat påvirker kroppen positivt og negativt, til vektnedgang, kalorier og matplaner. Hun har til og med hatt med klinisk ernæringsfysiolog for å lære oss om fordøyelsen og hvordan vi selv kan påvirke den!

​Alt hun deler er så utrolig kunnskapsrikt, trygt forankret i solid forskning og egne erfaringer.
Tusen takk for at du gjør alt så enkelt å gjennomføre, Mila! Og ikke ninst for de utrolig gode oppskriftene du lager til oss😍

Anbefales fra bunnen av hjertet! 🌸💫

August 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Myluck beste investering i livet

Å bli endel av Myluck universet har vært det beste valget jeg har tatt! Du får virkelig alt du trenger på et sted😊 Det er et fantastisk opplegg, men godt samhold, god støtte og en helt fantastisk coach i ryggen❤️ Kan ikke se for meg et liv uten Myluck, får virkelig ikke snakket varmt nok om denne opplevelsen, anbefaler alle å bli med!

July 18, 2026

Velsig fornøyd

Mila er utrolig dyktig og støttende. Hun er engasjert, kunnskapsrik og bryr seg om kundene sine😊 Appen er enkel å bruke og oppskriftene er veldig gode. Anbefaller virkelig🩷

July 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Engasjert coach med mye kunnskap

Virkelig engasjert coach med mye kunnskap! Bryr seg veldig om alle kundene sine og legger ned sjelen sin i arbeidet! Appen er veldig bra og fungerer ypperlig både med matplan og trening. Anbefales på det sterkeste 😍

July 17, 2026

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look