Utrolig lækker mad til en rimelig pris. Vi bestilte en Pad Thai & en Pad Se Ew - til takeaway og afhentede selv. Maden var hurtig klar, og smagte 10/10!
See what reviewers are saying
Super lækker mad, fantastisk Smag og god service ❤️ Vi købte både stegte nudler , karry ret og en wok ret + små forårsruller og kyllingespyd 🙏🏻 Alt var super lækkert 😍 ikke sidste gang vi køber... See more
Det er bare godt, bedste thaimad vi har fået længe. Maden holder smag og der er rigeligt af den. Efter at fået mad derfra 3 gange, var der ingen tvivl, de skulle leverer til fødselsdagen. M... See more
Company replied
De får 1 stjerner for deres TakeAway. Det er anden gang at deres takeAway ikke giver samme smagsoplevelse som vi før har fået. Vores pad thai, mindede mere om en dårlig buffet ret, med tørt kylling,... See more
Company details
Written by the company
”Vores mission med Mynte Thai Cuisine er at fremme kendskabet til det traditionelle thailandske køkken. Vi vil gerne vise de mange nuancer af smag, krydderier og råvarer man kan opleve."
Valby Langgade 216 , 2500, København, Denmark
- Info@myntethaicuisine.dk
- myntethaicuisine.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Fantastisk lækkert mad
Fantastisk lækkert mad. Klart KBH’s absolutte bedste Thaikøkken❤️
Aldrig igen!
Nu har nu prøvet dette sted sidste gang og ved vores naboer har det på samme måde! De første gang var det så lækkert også er standen bare dalet derfra. Med ikke friske rejer, sovs der skiller og alt for meget salt..
Vi har igen fået mad hos Mynte
Vi har igen fået mad hos Mynte - denne gang til en større middag med vennerne. God service med snak om buffetens retter og lækker mad i meget rigelige mængder. Alle gæster meget glade for den meget velsmagende mad, som tør smage af noget og bare er godt. Fantastisk service og god mad til meget rimelig pris.
Bedste thaimad i byen.
Det er bare godt, bedste thaimad vi har fået længe.
Maden holder smag og der er rigeligt af den.
Mad til tiden i termo kasser, så det føles den lige var taget fra wokken.
Rigelige mængder, der manglede ikke noget, og der var rester af både forretterne og hovedretterne.
Det bedste ved det hele, smagen var der i alle 4 forskellige retter.
Dejlige frugtfade.
Betjeningen er bare i top, som at blive betjent i Thailand, det hele spiller bare.
Kan ikke andet end at anbefale dette sted, håber de får så mange kunder, så de altid vil være her.

Reply from Mynte Thai Cuisine
Helt vildt god service og autentisk…
Helt vildt god service og autentisk thai mad. Meget generøse med mængder af kød i retterne, og god kvalitet råvarer. Stor anbefaling!

Reply from Mynte Thai Cuisine
God mad, Dejlig og velsmagende mad
Dejlig og velsmagende mad, maden er varm når man får den, der er rigeligt af den, kunne ikke spise op, så prisen er rimelig. behagelig betjening.
Fremragende smag og service!
Super lækker mad
Super lækker mad, fantastisk Smag og god service ❤️ Vi købte både stegte nudler , karry ret og en wok ret + små forårsruller og kyllingespyd 🙏🏻 Alt var super lækkert 😍 ikke sidste gang vi køber mad der 😀
Dejligt at få et lækkert thai take away sted i valby med fokus på kvalitet ❤️
STØT DE LOKALE 👏🏻
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk Thai mad.
Har fået mad herfra flere gange og hver gang har det været fantastisk. De varmeste anbefalinger herfra. Det bedste thai-mad jeg har smagt i Danmark.