Company replied
Ett bra system och snabba personliga svar från Nabos personal. Jag skulle dock vilja kunna stänga fler ärenden, men vill ju vara helt säker först innan jag stänger åt någon annan. Kanske skulle det... See more
Company replied
Nabo är bra generellt sett. Dock så är kunskapen ojämn inom företaget. Erik ekonomisk förvaltare i Uppsala är extremt duktig och påläst om det mesta. Sedan finns det vissa som knappt når till godkänt... See more
Company replied
Jag har en bra dialog med vår kontakt för vår förening. Lätt att få tag på, ringer upp vid behov. Ger bra råd!
Written by the company
S:t Olofsgatan 35, 753 29, Uppsala, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 87% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag tycker att NABO är bra genom att ha en bra och smidig webb för allt som brf behöver göra samt att ni har upphandlingar av olika tjänster vilket sänker kostnaden för föreningarna, inte minst fastighetsförsäkringen är väldigt bra och lönsam.

Reply from Nabo - Uppsala
Är jag den enda som gång på gång drabbas av deras slarv eller om det är inkompetens? Dom tar beslut ovanför styrelsens huvuden vilket drabbar mig. Pga slarv har jag samtidigt blivit felaktigt debiterad för ett garage och en parkeringsplats. Nabo drar kostnaden på månadens hyra trotts att föreningen meddela felet för 20 dagar sen. Dessutom kan dom nu inte betala tillbaka direkt utan ska ha 2-4 veckor på sig att korrigera deras eget fel!!
Jag är medlem via tre brf och det strular i alla kontakter med NABO efter att dom gjort fel.. är så urbota less på att behöva ta min tid till samtal, mail etc för att göra deras jobb och korrigera DERAS FEL!!!

Reply from Nabo - Uppsala
Det är enkelt att använda ert system och att vi får snabba och kunniga svar

Reply from Nabo - Uppsala
Sana är alltid trevlig och utför uppgifterna snabbt och korrekt!

Reply from Nabo - Uppsala
Bra portal, lätt att manövrera i portalen så man får fin översikt av det mesta.

1. Bilder på talarna dolde info på PowerPointen
2. Många ord för en begränsad spekulation om framtiden. Saknar tex vad som händer med bolåneräntor om strafftullar införs...

Reply from Nabo - Uppsala
Jag får alltid en förstklassig hjälp när en ny frågeställning dyker upp

Reply from Nabo - Uppsala
Kvaliteten och kompetensen har blivit sämre det senaste året. Medarbetarna blir allt mer anonyma. Svårare att få kontakt med någon ansvarig på NABO.

Reply from Nabo - Uppsala
Bra genomgång och exempel.
Bra frågor och svar!
Tack!

Reply from Nabo - Uppsala
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.