Nabo - Uppsala Reviews 54

TrustScore 4 out of 5

4.2

S:t Olofsgatan 35, 753 29 Uppsala, SE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Ett bra system och snabba personliga svar från Nabos personal. Jag skulle dock vilja kunna stänga fler ärenden, men vill ju vara helt säker först innan jag stänger åt någon annan. Kanske skulle det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nabo är bra generellt sett. Dock så är kunskapen ojämn inom företaget. Erik ekonomisk förvaltare i Uppsala är extremt duktig och påläst om det mesta. Sedan finns det vissa som knappt når till godkänt... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jag har en bra dialog med vår kontakt för vår förening. Lätt att få tag på, ringer upp vid behov. Ger bra råd!

Company details

6. Tenant Ownership

About Nabo - Uppsala

Written by the company

Nabo - Tillsammans skapar vi Sveriges bästa BRF:er

Samla styrelsearbetet i vår digitala plattform och upplev tryggheten med över 350 experter inom ekonomi, teknik och juridik. Du får allt din BRF behöver, under ett och samma tak.

Bättre ekonomi

Med över 350 experter förvaltar vi ditt livs största investering – ditt boende – med noggrannhet och expertis. Vi hjälper din BRF att sänka kostnader, öka intäkter och öka värdet på fastigheten. Dessutom möjliggör förhandlingskraften av de 4 000 föreningar som vi förvaltar runt om i Sverige förmånliga erbjudanden för försäkring, lån, el, bredband och mycket mer som alla kunder kan ta del av.

Effektivare fastigheter

Vi säkerställer att driften av din fastighet alltid rullar på, så att du som styrelsemedlem slipper hantera ovälkomna överraskningar och kostnader. Våra experter utför löpande förbättringar av fastigheten, planerar långsiktigt, och förebygger fel. Om problem uppstår åtgärdar vi dem snabbt.

Enklare styrelsearbete

Som styrelsemedlem är ditt viktiga arbete mycket betydelsefullt för din BRF! Med vår marknadsledande digitala portal och experter på din sida blir det enklare att uppfylla styrelseansvaret och fatta bra beslut.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 87% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Jag tycker att NABO är bra genom att ha…

Jag tycker att NABO är bra genom att ha en bra och smidig webb för allt som brf behöver göra samt att ni har upphandlingar av olika tjänster vilket sänker kostnaden för föreningarna, inte minst fastighetsförsäkringen är väldigt bra och lönsam.

March 27, 2026

Reply from Nabo - Uppsala

Tack Sebastian för ditt fina omdöme!

Ekonomihantering

Tillgänglighet och snabb respons på frågor gällande ekonomi

March 26, 2026

Hej Åke!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra tjänster.

Bra men dyr!

March 26, 2026

Hej Thord!

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension av Nabo.

Rated 1 out of 5 stars

Bara jag som drabbas av NABO’s inkompetens…

Är jag den enda som gång på gång drabbas av deras slarv eller om det är inkompetens? Dom tar beslut ovanför styrelsens huvuden vilket drabbar mig. Pga slarv har jag samtidigt blivit felaktigt debiterad för ett garage och en parkeringsplats. Nabo drar kostnaden på månadens hyra trotts att föreningen meddela felet för 20 dagar sen. Dessutom kan dom nu inte betala tillbaka direkt utan ska ha 2-4 veckor på sig att korrigera deras eget fel!!
Jag är medlem via tre brf och det strular i alla kontakter med NABO efter att dom gjort fel.. är så urbota less på att behöva ta min tid till samtal, mail etc för att göra deras jobb och korrigera DERAS FEL!!!

January 30, 2026

Reply from Nabo - Uppsala

Hej Anders! Det är väldigt tråkigt att höra att du inte är nöjd med våra tjänster. Skulle du kunna skriva till hej@nabo.se så tar vi detta vidare med rätt person hos oss.

Hoppas du får en fin dag!

Rated 5 out of 5 stars

Det är enkelt att använda ert system…

Det är enkelt att använda ert system och att vi får snabba och kunniga svar

January 13, 2026

Hej Gunnar!

Tack för din fina recension - vi blir glada att höra att du tycker att systemet är enkelt att använda och att du får snabba och kunniga svar.

Amanda på Nabo

Inget särskilt

Lätt att få kontakt med medarbetare på Nabo

January 12, 2026

Hej Rolf!

Tack för din recension av Nabo. Önskar dig en fin dag!

Amanda på Nabo

Rated 5 out of 5 stars

Sana är alltid trevlig och utför…

Sana är alltid trevlig och utför uppgifterna snabbt och korrekt!

October 16, 2025

Reply from Nabo - Uppsala

Stort tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme om Nabo. Vad kul att ni är näjda med Sanas fina arbete.

Hoppas du får en fortsatt fin dag!

Bra diskussion

Bra diskussion, fick lära med mycket.

October 22, 2025

Hej Eivor,

Tack för din fina recension av Nabo.

Snabba svar.

Snabba svar.

October 9, 2025

Hej Charles,

Tack för ditt fina ömdöme av Nabo.

Bra portal

Bra portal, lätt att manövrera i portalen så man får fin översikt av det mesta.

April 10, 2025

Hej Christer,

Tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att Nabos portal hjälper er att förenkla styrelsearbetet.

Hoppas du får en fin dag!

Rated 2 out of 5 stars

Svag framtidsanalys

1. Bilder på talarna dolde info på PowerPointen
2. Många ord för en begränsad spekulation om framtiden. Saknar tex vad som händer med bolåneräntor om strafftullar införs...

February 20, 2025

Hej Hans,

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension om vårt webinar. Vi uppskattar din feedback.

Ha en fin dag!

Rated 3 out of 5 stars

Kvaliteten och kompetensen har blivit sämre

Kvaliteten och kompetensen har blivit sämre det senaste året. Medarbetarna blir allt mer anonyma. Svårare att få kontakt med någon ansvarig på NABO.

December 20, 2024

Reply from Nabo - Uppsala

Vad tråkigt att höra att du upplever en sämre kvalitet. För att försöka åtgärda det, vänligen skriv till hej@nabo.se med uppgifter om din förening så tar vi det vidare med förvaltaren.

Bra genomgång och exempel

Bra genomgång och exempel.
Bra frågor och svar!
Tack!

November 28, 2024

Hej Sandra,

Tack för ditt fina omdöme av Nabo och vad kul att du uppskattade vårt webinar.

Hoppas att du får en fin dag!

Mvh

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look