Sympa mais je me suis gelé
Endroit sympa, cuisine très correcte, mais une vraie BETISE de laisser ouvert en permanence j ai eu super froid aucun plaisir.
NACHOS propose un large choix de plats : fajitas (ou burritos), tacos, bowl ou quesadillas. Composés à la demande, selon vos envies et sous vos yeux. Des saveurs authentiques, cuisinés sur place à partir de produits frais. Viandes françaises de qualité, fruits et légumes frais livrés sur place, aucun produit surgelé pour composer les plats et un célèbre guacamole fait-maison.
Quai Ferdinand de Lesseps, 76000, Rouen, France
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Une très bonne adresse en Avignon centre, un très bon accueil. De très bons produits avec du goût et bien épicés comme il faut !
Nous nous sommes régalés et recommandons vivement cette pépite ! Nous reviendrons sans problème. 🙂
Skuffende oplevelse – bestemt ikke pengene værd
Min kæreste og jeg havde desværre en meget skuffende oplevelse. Han valgte buffeten, som var helt uden smag, og kødet var ekstremt tørt. Jeg fik nachos med kylling – nachosene var bløde og slatne, kyllingen lige så tør, og guacamolen havde en mærkelig, geléagtig konsistens, som absolut ikke virkede frisk.
Til drikkevarer bestilte vi en Pepsi Max og en kande koldt vand. I stedet fik vi en lunken halv liters flaskevand – langt over stuetemperatur og slet ikke det, vi havde forventet.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Maden var under standard, og servicen levede ikke op til det, man kan forvente. Vi gik derfra med følelsen af, at vi spildte både tid og penge.
Produit frais et portion généreuse, un accueil très chaleureux parfait pour toute personne souhaitant manger un repas sain dans un bon environnement au sein du centre commercial. Je reviendrais les yeux fermé
Ville ønske at vi havde læst anmeldelser inden vi valgte jer, men vi havde travlt og det blev en hurtigt beslutning.
Absolut IKKE pengene værd - smagløst, kedeligt og salaten var gammelt og slatten.. ville ønske vi havde taget en burger på mc D istedet - og sparet mange penge
VÆRSTE STED AT SPISE SMAGLØST OG PAP LIGNENDE SMAG INGEN KRYDDERI OG DERES DEJ PÅ PIZZAEN VAR SOM PAP
SÆTTER ALDRIG MIN FOD DER IGEN
IK SPIS PÅ NACHOS
Først venter vi i 1 time på at få vores mad, hvor vi har spurgt tjenerne 5 gange og de siger hver gang “den er på vej” i stedet for at gå ud og tjekke det. Når maden så er kommet finder vi hår i maden og finder ud af det er fryse mad der kan lavet på 2 minutter i stedet for 1 time.
HOLD JER VÆK FRA DENNE RESTAURANT!!!!!
Vi var hos jer og spise onsdag den 2 oktober. Dagen efter om torsdagen brækkede min søn sig havde diarre. Min datter på 7 kom hjem fra skole fredag med høj feber og brækkede sig. Min søn har brækket sig og haft dårlig mave med mange smerter, min datter har haft høj feber med meget opkast og her mandag morgen er der ingen ændring for hende. Jeg har haft ulidelige kramper i hele tarmsystemet, diarre og kvalme. Manden har været på lokom 6 gange hver dag!!!
A FUIR !
Presence de SOURIS au sein de l établissement.
Etat d hygiène deplorable.
Propos verbalisé par le responsable Mr MARVILLE inacceptable!
" Oh vous savez il ne s agit que d une souris"
FUYEZ
Découvrir ce restaurants NACHOS dans toute la France, restaurant d'inspiration mexicaine qui nous avait proposer une cuisine saine et savoureuse était la plus meilleure.
Commencé par l'accueille chaleureux de ce restaurant , il nous ont proposé la carte de menu et nous montra avec assistance et explication les petites services disponibles dans leurs locaux.
On avait pas pris grand chose mais c'était le dîner entre amis pour un retrouvailles. J'étais vraiment surpris car je ne m'y attendais pas.
Je vous conseil vivement ce restaurant plein de manière moderne également.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.