About Nærvarme Danmark A/S
Written by the company
- Luft/vand varmepumper (leje, kontant eller finansieret)
- Luft/luft varmepumper med aircondition (leje, kontant eller finansieret)
- Intelligente husbatterier (leje, kontant eller finansieret)
- Solcelleanlæg med batteri og AI-styring (kontant eller finansieret)
- Ladeboks og ladestander (leje, kontant eller finansieret)
- Konkurrencedygtige elaftaler (i koncernen)
- Elproduktionsaftaler, så du kan sælge din overskudsstrøm
Grunden til vores høje kundetilfredshed
Som kunde i Nærvarme Danmark får du kvalitet og god kunderådgivning fra start til slut. Du får vagttelefon 24/7.
Nærvarme Danmark er en del af Fonden SEF, der i sin formålsparagraf arbejder for at fremme den grønne omstilling i Danmark. Vi dækker hele Danmark - også de ikke-brofaste øer, og tilbyder abonnementsløsninger på fx luft til vand varmepumpeanlæg, der hvor det geografisk kan være svære at få finansiering. Vi er ikke sat i verden for at skabe profit til aktionærer.
Nærvarme Danmark er enkelt at få. Enkelt at have. Og helt enkelt at betale.
Hvad får du som kunde i Nærvarme Danmark?
Luft til vand varmepumper
Du kan leje, købe kontant eller vælge en attraktiv delbetalingsordning, når du anskaffer en luft til vand varmepumpe hos os. Uanset, hvad du vælger så får du et komplet luft til vand varmepumpeanlæg i høj kvalitet fra Vølund, DVI eller Panasonic. Som udgangspunkt er det en komplet installation med varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. Det skyldes, at det sikrer dig høj komfort og effektiv drift. Hvis du ønsker det - fx har pladsmangel eller I kun er to husstanden, så kan en pladsmæssigt mindre løsning med en gennemstrømningsvandvarmer installeres. Vælger du som mest populære løsning "Varmepumpe på abonnement" (leje), så betaler du kun 7.500 kr. i opstart og herefter står vi for alt - det årlige lovpligtige serviceeftersyn, reparationer og et nyt anlæg, når det er udtjent. Der er ingen uforudsete ekstraregninger. På den måde gør du noget godt for miljøet. Og din pengepung. Slip bare bekymringerne. Du kan hurtigt se din forventede pris på en varmepumpe her. Helt enkelt.
Luft til luft varmepumper
Også her kan du leje, købe kontant eller vælge en attraktiv delbetalingsordning. Panasonic varmepumpen kan også bruges som aircondition på de varme sommerdage og nætter. Du kan tænde for varmen på din mobil, så der er varmt og dejligt - eller køligt - når du ankommer til sommerhuset eller hjemmet.
Med vores lejeløsning kan du bare ringe, så får du hjælp hurtigt. Vi står for en komplet installation. Læs mere og se priserne her om vores luft til luft varmepumper.
Husbatterier - intelligente husbatterier til forbrugsoptimering og netbalancering
Et intelligent husbatteri – er både til dig uden solceller og dig med solceller. Husbatteriet optimerer dit elforbrug, så husbatteriet lades op, når strømmen er billig, så du kan bruge den, når strømmen er dyr. Derudover tjener du penge gennem netbalancering. Løsningen kan opgraderes, så den kan levere nødstrøm, når strømmen går – kontakt os og hør mere. Læs mere og få et uforpligtende tilbud på vores husbatteriløsning her: husbatteri.
Solcelleanlæg med batteri og AI-styring
Vælger du en komplet løsning med solceller høj kvalitet og med 25 års produkt garanti, batteri, hybridkonverter og det hele styres med AI, så får du en løsning, du bliver glad for. Det er ret smart og giver en stor besparelse på elforbruget. Læs mere og få et uforpligtende tilbud på vores solceller.
Ladeboks i dansk design
Ladeboks i flot dansk design inkl. installation. Køb eller lej.
Elaftale med fordele
Elaftale, hvor du opnår stor månedlig rabat på leje af luft til vand varmepumpen eller luft til luft varmepumpen. Elaftalen er via vores søsterselskab SEF Energi, der to gange er kåret til at have Danmarks mest tilfredse elkunder. God og personlig kundeservice, elpriser time for time og konkurrencedygtige priser er blandt årsagerne til den høje kundetilfredshed.
Nærvarme Danmark anbefales af 97 % af vores kunder
Written by the company

- Luft til vand varmepumper (køb eller lej)
- Du får en af markedets bedste og støjsvage varmepumper fra Vølund, DVI eller Panasonic. inkl. varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. Eller en løsning med en gennemstrømningsvandvarmer. Komplet installation i høj kvalitet. Læs mere her: https://naervarme.dk/luft-til-vand-varmepumpe/
- Luft til luft varmepumper med aircondition (køb eller lej)
- Styres nemt med en smart app - fx på vej til sommerhuset, så der er varmt eller køligt, når du når frem. Kvalitets luft til luft varmepumpe fra Panasonic. Komplet installation. Læs mere her: https://naervarme.dk/luft-til-luft-varmepumpe/
- Solcelleanlæg (kontant eller finansieret)
- Vælg fx et topmoderne solcelleanlæg med batteri og kunstig intelligens, så du forkorter tilbagebetalingstiden og sparer mest muligt på dit elforbrug. Læs mere her: https://naervarme.dk/solceller/
- Ladeboks og ladestander (køb eller lej)
- Flot dansk design og inkluderer installation. Vi klarer alt. Læs mere her: https://naervarme.dk/ladeboks/
- Elaftale med stor rabat
- Som kunde i Nærvarme Danmark kan du med stor fordel inkludere en elaftale, der sparer dig for 600 kr. om året på leje af luft til vand varmepumpe. Leveres af søsterselskabet SEF Energi.
- Sælg din overskudsstrøm fra solcellerne
- Du behøver ikke have købt dit solcelleanlæg hos os for at få vores fleksible elproduktionsaftale. Leveres af søsterselskabet SEF Energi, der to år i træk er kåret til at have Danmarks mest tilfredse elkunder.
- Intelligent husbatteri
- Få en intelligent batteriløsning til optimering af dit elforbrug og tjen på netbalancering. Nærvarme Danmark tilbyder intelligente batteriløsninger fra danske Emaldo – både til dig uden solceller og dig med solceller. Læs mere her: https://naervarme.dk/intelligent-batteri/
Hurtig levering i høj kvalitet
Haster det? Vi er klar!

Fåborgvej 44, 5700, Svendborg, Denmark