Konsulenthuset Næste Skridt Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Employment Consultant

Written by the company

Hos Konsulenthuset Næste Skridt tror vi på, at det bedste match opstår, når mennesker og muligheder mødes med indsigt, omtanke og ambition. Vi arbejder i krydsfeltet mellem beskæftigelse og rekruttering – dér, hvor mennesker tager næste skridt i deres karriere, og virksomheder finder de kompetencer, der får dem videre. Vi kombinerer erfaring fra arbejdsmarkedet med moderne værktøjer, dataindsigt og et stærkt menneskeligt fokus. Vores mission er at skabe bevægelse – for mennesker, for virksomheder og for samfundet som helhed. Uanset om du står foran et karriereskifte, søger nye veje ind på arbejdsmarkedet eller leder efter de rette talenter til din organisation, er vi her for at gøre rejsen enkel, ærlig og fremadskuende. Næste Skridt – hvor mennesker møder muligheder.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog fat i Mohammad for at få lidt…

Mohammad fra Næsteskridt skal få det bedste ros! Jeg tog kontakt til ham, for at få hjælp og vejledning omkring jobsøgning.

Det var ikke bare hurtige standardråd. Han gik virkelig op i det og hjalp mig med at få styr på både mit CV og hvordan jeg præsenterer mig selv bedre overfor arbejdsgivere.

Det er sjældent man møder nogen, der hjælper med så meget engagement uden at forvente noget tilbage. Stor respekt herfra 🙌🏼

May 25, 2026
Unprompted review
Konsulenthuset Næste Skridt logo

Reply from Konsulenthuset Næste Skridt

Hej Firat,

Mange tak for din fine anbefaling! Det glæder os meget, at du fik så meget ud af vores sparring og rådgivning.

I Konsulenthuset Næste Skridt brænder vi netop for at ruste kandidater bedst muligt til det moderne arbejdsmarked.

Tak for din tillid, og jeg ønsker dig alt det bedste i din videre jobsøgning.

De bedste hilsner,
Mohammad / Konsulenthuset Næste Skridt

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kontaktede Mohammad med et ønske om…

Jeg kontaktede Mohammad med et ønske om sparring omkring jobsøgning og beskæftigelsesområdet, og jeg blev virkelig positivt overrasket over den tid og indsats, han lagde i at hjælpe mig.

Han tog sig ikke bare tid til at give råd, men udarbejdede også et helt nyt og professionelt CV til mig med fokus på ATS-optimering og målretning mod de stillinger, jeg søger. Jeg havde ærligt talt ikke forventet så stort et arbejde og er meget taknemmelig for hjælpen.

Man mærker tydeligt, at han brænder for at hjælpe mennesker videre i deres karriere og ser potentiale i den enkelte. Jeg kan klart anbefale ham til andre, der ønsker professionel sparring og hjælp til jobsøgning. Han er virkelig en ildsjæl.

May 23, 2026
Unprompted review
Konsulenthuset Næste Skridt logo

Reply from Konsulenthuset Næste Skridt

Hej Melisa,

Mange tak for din fine anbefaling! Det glæder os meget, at du fik så meget ud af vores sparring, og at du er glad for dit nye ATS-optimerede CV.

Tak for din tillid, og jeg ønsker dig alt det bedste i din videre jobsøgning.

De bedste hilsner,
Mohammad / Konsulenthuset Næste Skridt