Købte en suppe og 2 mellem kinabokse til levering. Det eneste der var lidt varm var suppen ( som var smagsløs) en trist smagsoplevelse. Ikke pengene værd.
See what reviewers are saying
Har lige fået sushi, boxe og burger fra Nanking.. Sushien kunne spises men smagte ikke af meget.. Boxene med indbagterejer var uspiselige/-: de indbagte rejer var store dybstegte boller med en lille b... See more
Lørdag d. 13/3-2021 Fik jeg den ringeste bigburger nogensinde, næsten ingen salat, 1 tomat og 1 agurk og bløde pomfritter. Den ristet hotdog kunne de i den mindste ikke ødelægge. Da jeg boede i øgaden... See more
De dårligste flæskestegs-sandwich vi nogensinde har fået!! Kødet var knas-tørt, fyldt med masser fedt og sværene var bløde som gummi!!! Uspiselige!!! Spild af 2x55kr. De røg direkte i skraldespanden... See more
Ufattelige ringe service
Ufattelige ringe service, vi ventede i 2 timer og 30 minutter på KOLDT mad. Vi var dog i dialog med dem over molbilen hvor vi så får en lovning på en sodavand samt to øl som et plaster på såret. Det nu os super fint. Men vi fik kun de 2 øl og den COLA vi havde betalt for i forvejen. Hold jer hellere end gerne væk herfra hvis i ønsker jer en god oplevelse.. Absolut sidste gang jeg får mit mad fra det sted.
Jeg har spist hos dem mange gange og…
Jeg har spist hos dem mange gange og det er altid en positiv oplevelse 😊
Det var godt nok en dårlig oplevelse…
Det var godt nok en dårlig oplevelse man skulle tro at maden var varmet op fra dagen før jeg er færdig med at handle der…
Vi har i dag hentet den dejligste mad…
Vi har i dag hentet den dejligste mad som altid.
Vi har fået stor forårs rulle, sød ruller, burger, store rejer, og kylling med rød karry og ris.
Tak for dejlig mad🤠😁😉
Alt det der blev bestilt var koldt tørt…
Alt det der blev bestilt var koldt tørt og smagløst. Glemte nået af bestillingen også. Der fik jeg dog hurtigt pengene retur. Men vil fraråde alle prøve dette.
Bestilte to ribbenstegsburgere
Bestilte to ribbenstegsburgere. De var ekstremt dårlige, kødet var mega tørt og smagte gammelt, flæskesværen var totalt gummi og i det hele taget var det en smagsløs og dårlig oplevelse.
Super dårlig mad.
Super dårlig mad.
Pommes frittes var så bløde som kartoffelmos.
Kylling var knastørt, og komplet uden smag.
Kommer her aldrig igen.
Kunne man bare give 0 stjerner...
Vi bestilte takeaway, hvor der både manglede noget fra vores ordre i det leverede, og at vi specifikt have tilkøbt medfølgende bestik... Noget vi HELLER ikke fik med. Herudover var der hår i maden, og det var dråben for os. Lad for GUDS skyld være med at bestille derfra for din egen skyld.
Forkert bestilling også var der hår i…
Forkert bestilling også var der hår i maden for anden gang i træk. Smager overhovedet ikke godt.alt er tørt og nærmest klamt at spise. Når man prøver at ringe til dem siger de bar at de sender nogle penge som er 45 kroner ud af 234 og ligger på med det samme.de sender overhovedet ikke noget.aldrig bestil der fra de puttede enda sursød sovs istedet for karry sovs i den ene chinabox jeg bestilte.
Vanvittigt høje priser og latterligt…
Vanvittigt høje priser og latterligt lav service. Kan bestemt ikke anbefales.
Ulækkert sted
De laver fejl på ens bestilling, og er ikke engang villig til at hjælpe. Ubehøvlet i telefonen. Og når man modtager maden, ligger det hele ud i posen, ellers er der hår i maden. Gud hvor er det en ulækker måde, at drive det på
Yderst utilfredsstillende mad
Yderst utilfredsstillende mad, som slet ikke er til at spise. Der blev bestilt sushi, china box, og en burger.
Sushien var slatten, og næsten kun fyldt med ris. China boxen var tør mens fyldet kun var nogle klumpe dej. Burgeren var knastør og kold.
Alt var smagsløst, tørt og koldt..
Vi ringer ind, for at finde en løsning, da der trods alt blev bestilt mad, for over 500kr. Vi bliver mødt med den mindst forstående medarbejder, som yder den værste kundeservice, med grim tone, og råben gennem telefonen, da hun mener, det er sådan kvaliteten skulle være, og nærmest bliver sur og fornærmet over vores klage.
Note to self: ALDRIG bestilt her fra..
Kom alt for sent og leverede det…
Kom alt for sent og leverede det forkerte mad, så vi selv måtte koge ris. Da jeg ringede til dem, forstod de slet ikke problemet: “spiser du ikke nudler?” sagde damen fra Nanking. Jo, men havde jo bestilt ris. “Det kan jeg ikke gøre noget ved”. Det er helt uacceptabel opførsel. En undskyldning ville, i det mindste, være på sin plads.
Kold mad.
Da de kom med vores bestilling, var maden KOLD.
Virkelig en meget dårlig oplevelse.
Der kommer jeg ALDRIG til at handle igen.
bestilede mad hos dem igennem just eat…
bestilede mad hos dem igennem just eat maden var for saltet og man kunne ikke få det ned og wantansuppen var grå og smagte forfærdeligt det er sidste gang jeg bestiller der
Virkelig dårlig mad
Virkelig dårlig mad. Dårlig service. Lavet forkert mad. Og ikke mindst så smagte maden forfærdeligt...
Rigtig dårlig oplevelse.
Rigtig dårlig oplevelse.. de skriver, vente tid 50 min. Fair nok. Maden kommer så efter 1,5 time. Bestiller 3 forskellige retter. ALT var koldt. Kødet var så sejt, at det nærmest var uspiseligt. Og det man skulle kalde ris, var så sten hårdt og total klumpede og klisteret.
Kæmpe minus herfra. Har bestilt derfra flere gange, og været fint tilfreds. Men det her var under alt kritik..
For det første fik vi det forkerte mad
For det første fik vi det forkerte mad. Vi bestilte en lille flæskestegsburger og en lille pommes frites, og kom hjem hjem med en ulækker bøfsandwich med noget kød, der var nærmest pulveriseret og intet havde at gøre med godt oksekød, sovsen var klistret og smagte af bouillon, og pommes friterne var totalt oversaltede.
For det andet er priserne totalt skruet op - står ikke mål med kvaliteten. Det var så sidste gang, vi handler der!
Altid hurtig levering/ekspedering og…
Altid hurtig levering/ekspedering og maden er super god 👍🏻
Latterlig service
Latterlig service. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Vi modtager maden over en time før vi har bestilt det til at skulle blive leveret.
Vi ringer til dem og forsøger at komme frem til en løsning, men efter lidt snak frem og tilbage vælger de bare at smide røret på. Det er simpelthen bare ikke iorden. Mest fordi jeg, først er hjemme fra job til den tid vi har bestilt maden. Vi kunne ligeså godt have risikeret hverken min kæreste og jeg havde været hjemme.
Der står med kæmpe store bogstaver på bonen vi modtager, at vores bestilling skal leveres kl. 17.30. Og uanset hvad, så er det sgu ikke iorden bare at smække røret på, fordi man ikke gider erkende sin fejl og tilbyde at komme med ny varm mad, som ellers bliver kold af at stå i over en time! Dårligere service skal man dæleme lede længe efter.
Vi ligger ALDRIG vores penge her igen, det er helt sikkert.