See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Superfijne webwinkel voor wasbare luiers en andere wasbare accessoires! Ze hebben alles en helpen je graag bij vragen. Verzending is snel!

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Diaper Service

Written by the company

Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 30 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Daarnaast hebben we verspreid door Nederland en België tientallen consulenten die persoonlijk kunnen adviseren over wasbare luiers bij baby's uit eigen ervaring. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn contact en goed advies

Het contact met Nappy’s is altijd fijn en persoonlijk. Ze zijn altijd bereikbaar als ik advies nodig heb, ook een tijdje na een aankoop. Heel fijn! Ze denken dan actief mee en er komt altijd een goede oplossing. Leuk detail bij elke bestelling is het persoonlijke kaartje en regelmatig een cadeautje. Enige minpuntje zijn al die leuke overbroekjes die gedeeld worden op Instagram. Al is het wel goed voor het trainen van mijn zelfdiscipline ;)

May 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goede service en fijne producten

Super fijne klanten service die snel en uitgebreid reageert op vragen. En fijne duurzame producten natuurijk! Ik heb hier heel fijn wasbaar maandverband gekocht en een wetbag en overbroekjes voor m'n kleine.

June 25, 2024

In 1 woord: Fantastisch!

Zowel de fysieke winkel (op afspraak) met mogelijkheid voor een consult als de webwinkel zijn erg verslavend als je van leuke, vrolijke, duurzame luiers houd! Wij zijn nu al een half jaar aan het genieten van de wasbare luiers. Niet alleen goed voor het milieu maar uiteindelijk ook voor je portemonnee en dus ook nog eens super leuk! Geen moment spijt van de aanschaf via Nappy's. Dankbaar voor de goede service!

May 6, 2024

Fijne ervaringen

Wanneer ik wasbare luiers en/of accessoires hier voor nodig heb, bestel ik bij Nappys. Vanaf de eerste bestelling een goede service, vragen worden snel en fijn beantwoord en er wordt meegedacht.
Een echte aanrader die ik ook zeker aan andere mensen doorgeef.
Wij hopen dat steeds meer mensen enthousiast worden over het gebruik van wasbare luiers, aan nappys.nl zal het in ieder geval niet liggen 😉

April 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De vorige luiers van Nappys.nl zaten…

De vorige luiers van Nappys.nl zaten als gegoten en het advies was minstens zo goed! Heel fijn geholpen toen. Nu de zon zich weer laat zien, zijn we klaar voor een zomer vol water en pret. Maar wel met zwemluiers aan 🥰

May 4, 2025

Al meerdere keren besteld

Al meerdere keren besteld, maar ik blijf maar terug komen. Altijd goede spulletjes gekregen, en altijd dezelfde dag nog verstuurd.
Top bedrijf!

April 24, 2025

Wasbare luiers

Wasbare luiers? Dat is toch iets van 100 jaar geleden, mega veel was en poep aan je handen? Dacht het niet! Dankzij de ontzettende fijne klantenservice van Nappy's ben ik echt helemaal om! Wasbare luiers zijn superzacht voor de billetjes, hebben ontzettend leuke printjes en daarbij ziet je baby eruit als een schattig milieubewust Michelinmannetje. 5 sterren – en één extra voor elke luier die ik nu niet hoef weg te gooien!

April 22, 2025

Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Ik vind het heel fijn dat er laagdrempig contact mogelijk is en er zo fijn meegedacht wordt als je ergens over twijfelt. Het assortiment is lekker uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Ook leuk dat er regelmatig nieuwe dingen (merken/printjes) bij komen. Zo raak je nooit uitgekeken/uitgekocht 😉

April 15, 2025

Persoonlijk en snel

Al meerdere bestellingen gedaan. Was deze keer wat vergeten toe te voegen en na mailcontact (zeer snelle reactie) kon dit nog toegevoegd worden op het laatste moment. Het persoonlijke contact + snelle reacties maakt dit een prettig en persoonlijk bedrijf.

February 24, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel met een groot assortiment. Goede bereikbaarheid van de klantenservice. We hebben telkens van mensen als kraamcadeau cadeaubonnen van Nappy’s gevraagd 🙃 en dankbaar gebruik van gemaakt. Het enige minpuntje is de verzending met DPD, dat duurt (in onze regio) helaas altijd een dag langer.

May 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

rste ervaring met nappy's was goed

Onze eerste ervaring met nappy's was met een consult. Super fijn om wat meer duidelijkheid en informatie te krijgen over verschillende varianten van de wasbare luiers. Ook de klantenservice geeft altijd fijn antwoord op de vragen die ik had. De luiers die we besteld hebben kwamen snel en goed binnen. De luiers zijn super fijn om mee te werken.

April 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Elke bestelling is een kadootje

Geweldige service en voor iedereen wat wils. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod met allemaal soorten luiers. Ook een leuk tweedehands aanbod en de mogelijkheid om luiers een tijdje te huren. In het begin ook helemaal fan van hun online keuzehulp voor als je niet zeker weet wat te kiezen. Na bestellen worden ze ook snel verzonden. Elke bestelling is net een kadootje.

Geweldige service

Zoveel keuze in alle soort, maten en merken. De klantenservice is echt top, ze denken echt mee en geven je tips waarmee je verder kan zonder verkooppraatjes. Je mag altijd een foto sturen als je twijfelt over de pasvorm.

Fijne service

Top shop! Ze hebben alle kennis in huis en werken met een fijn team. We hebben een heel prettig advies gesprek gehad en op basis daarvan goede keuze kunnen maken. We zijn onwijs blij met de kekoa en petit lulu luiers die we voor onze zoon vanaf zijn geboorte gebruiken. Nu ruim 8 weken.
Bij vragen of aanvullend advies zijn ze goed te bereiken, je kan ook langs gaan, ze helpen je goed verder met tips zonder dat je meteen aanvullende dingen moet aanschaffen, dat proberen ze te voorkomen, eerlijke service dus!

Alles waard voor je geld

Alles waard voor je geld
Via een collega kwam ik op de website van Nappy’s terecht. Een vriendin van haar was consulent en had haar al meer verteld over de wasbare luiers. Via de website vond ik Anne die vlakbij woonde. Ze heeft mij alles duidelijk uitgelegd met voor- en nadelen. Heel fijn dat het in de huiselijke sfeer was. Kopje koffie erbij, haar eigen kids waren er en ik kon mijn eigen dochtertje gewoon meenemen. Ze gaf mij een eerlijk oordeel over de verschillende systemen, merken en uitleg over het wassen, zonder de verplichting om gelijk iets te moeten kopen. Ik heb uiteindelijk eerst een aantal verschillende luiers aangeschaft om te onderzoeken wat voor mijn dochter fijn werkt en daarna een volledig pakket besteld. Beide keren was het bestellen gemakkelijk. De website is overzichtelijk en geeft veel informatie over elk los item. De tabellen met absorptie levels zijn ook erg informatief! Alles werd al een dag later al bezorgd, met een leuk kaartje erbij wat het meer persoonlijk maakt. Fijne communicatie en alles komt overeen met de info en afbeeldingen op de website. Echt een aanrader om via Nappy’s een consult aan te vragen én uiteraard de spullen aan te schaffen!

April 25, 2024

Happy nappy-user 🙋

Nappy's reageert snel en helpt mee zoeken naar de beste wasbare, duurzame oplossing voor jouw specifieke situatie. Fijne prijzen, snelle verzending en prima producten! Happy nappy-user over here! 🙋

March 1, 2024

Heel erg fijne webshop

Heel erg fijne webshop, waar we inmiddels alles vandaan hebben gehaald voor de wasbare luiers en accessoires van onze zoon. Ze hebben fijne consulten, fijne informatie op alle kanalen en ook vaak fijne korting ;-) Aanrader!

April 3, 2024

Erg fijne webwinkel

Erg fijne webwinkel. Behulpzame klantenservice, snel en uitgebreide reactie op de vragen. Vervolgens snelle levering van de bestelling.
Ook na aanschaf blijven ze bereikbaar voor vragen en denken ze mee.
Ook de afspraak bij een consulent bij mij in de buurt was erg fijn. Alle soorten luiers even zien/voelen en horen wat handig is.

March 31, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look