REtur av vare
Har returnert et produkt som var feilbestilt. Har ikke mottatt innbetalt beløp. Har sendt mange mail til firmaet, men får ikke svar
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bestilte briller med styrke.
Ventet veldig lenge på varen, men når den endelig kom var det ikke riktig vare (feil styrke i forhold til bestilling, og dermed ubrukelig for meg). Utallige henvendelser til firma har ikke resultert i svar.
Useriøst firma!
Mottok varen, men det var mangelfullt og kan ikke brukes. Har sendt mange e-poster ang. reklamasjon, men de svarer ikke.
Useriøst firma! Skulle kjøpe 2 produkter, fikk og måtte betale for 3 uten at jeg ønsket det. Produktene er dårlige, men umulig å komme i kontakt med firmaet for returadresse. Bare bløff dette her.
Bestillingen ble det dobbelte av det mailen Var på !
STYR UNNA !!!!
Vedr. Kjøpet kom ikke ut av bildet , før jeg hadde kjøpt en ting til . Oppfattet ikke at jeg hadde kjøpt noe ekstra, før det kom bekreftelse på mail.
Sendte øyeblikkelig mail om, at jeg ikke hadde bestilt en ekstra vare og at de skulle kansellere den bestillingen .
Sendte flere mail , ingen svar . Nå 1 mnd senere har varen kommet, inkludert den varen jeg ikke skulle ha .
Helt umulig og komme i kontakt med!!
Kommer aldri til å kjøpe noe her !!!
Helt enig, møkkafirma. Jeg skulle bestille en ting, men jeg kom ikke ut av bilde, og jeg hadde da bestilt og betalt for to ting på to ordre. Jeg ville annullere den andre ordren, men får ikke svar. Kontoen min er blitt belastet for ordren jeg ikke skulle ha. Jeg vil ha igjen pengene mine, men får ikke svar, men heller fått beskjed om at forsendelsen kan bli forsinket pga Covid 19. Jeg sitter med en vond følelse for dette firmaet at det ikke er seriøs.
Levering av kjøpt og betalt vare tar evigheter. Jeg har ventet 2-3 uker nå. Fortsatt ikke mottatt vare som jeg ble lovet levert raskt. Det holder ikke med C19 unnskyldning. Jeg har mottatt mange varer bestilt på nett etter min Nargo ordre som allerede er levert av seriøse firmaer. Ønsker nå å kansellere ordre og få pengene tilbake, men får ikke svar.
Umulig å komme i kontakt med nettbutikken når jeg ønsker å angre kjøpet.
De lover rask respons, men det er bare bløff.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.