Company details

1. Health Consultant

Written by the company

Vi er en gjeng legestudenter som kom over flere gode anbefalinger fra Øre-Nese-Hals kirurger. Dette resulterte i nettbutikken Nasorama som kun har som formål at du skal sove godt (og din samboer) - til en rimelig pris. Vi vil nå ut til de med kronisk tett nese, de som er avhengige av nesespray, de som snorker, de som har en partner som snorker, de med allergiplager, de med skjev neseskillevegg og mange flere. Sjekk oss ut på www.nasorama.no

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kjeme god kunde behandling

Jeg hadde bestilt nasodrem, men var vist kun etuiet. Fikk sms og de ordnet det kjapt kjempe fornøyd med produktet og sover godt

March 24, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Elendig service og manglende produkt

Bestilte et produkt 02.03, nå er det 28.04 og produktet har ennå ikke kommet.
Sendt flere mail til Nasorama uten svar.
Helt useriøst opplegg, hold dere unna Nasorama

March 2, 2026

OPPDATERING (28.03)
Vi har fått kontakt med Mathis. Han hadde ikke navnet sitt på postkassen og dermed klarte ikke Posten å levere pakken. Vi regner med den dukker opp som retur hos oss snart. Mathis ble kompensert med ny forsendelse med ekspresslevering - der vi dekket kostnaden. Han ville dog ikke fjerne/endre anmeldelsen..

Hei, Mathis!😇

Vi har dobbeltsjekket alle eposter og spam-filter og finner ingen epost fra deg. Vi har svart deg på din forespørsel på Instagram, men du har ikke svart oss tilbake, dessverre.

Leit å høre at du ikke har fått varene dine. Posten har tydeligvis ikke klart å levere produktene dine. Svar oss på Instagram eller send oss en epost til hei@nasorama.no så skal vi få sendt deg produktene på nytt.

Til info så er datoen i dag 28.03, selv om dette er uakseptabel lang tid uansett.

Erfaringsmessig så sliter posten med å levere en pakke fordi det ikke er navn på postkassen eller adressen er feil. Posten prøver dermed å levere pakken 2-3 ganger før de sender den i retur til oss. Dermed kan det fort ta 3 uker før vi får pakken i retur og tar kontakt med kundene våre om dette.

Igjen, beklager så mye for at det har tatt så lang tid..

Erlend
Nasorama

Rated 3 out of 5 stars

Ble ikke helt innertier...

Lang og dyr frakt for ett brev i posten. Kjøpte "NasoDream" silikon-"rør" for å bruke om natten. Har brukt de I en god stund nå, litt av og på. De sitter godt, men nesen renner. Jeg antar at det er fordi rørene er "hele", så det blir veldig fuktig mellom produktet og neseveggene. Passet ikke meg helt.

March 15, 2026

Hei, Knut Erik!😇

Takk for en god og ærlig tilbakemelding - det setter vi stor pris på.
Vi kan kanskje oppklare noen av momentene her.

Frakten er dessverre så billig som vi klarer det ved bruk av Posten. Posten økte nylig fraktkostnadene med nesten 50% (februar 2026), noe som resulterte i at vi også måtte øke prisen, dessverre (65 NOK). Ved kjøp over 350 NOK er frakten gratis og med flere produkter får man ekspresslevering påspandert fra oss.

Godt å høre at NasoDream sitter godt, det er den designet for å gjøre. Når det kommer til renning fra nesen så tror vi ikke at det vil danne seg noe nevneverdig fukt mellom silikonventilen og neseveggen. Renningen vil nok utelukkende komme fra nesemuslingene dine som sitter noe centimeter lenger inne i nesen. Her vil vi anbefale bruk av saltvannsløsning som "tørker ut" nesemuslingene og som reduserer renning. Vårt produkt NasoSpray er designet for dette og kommer med en grundig bruksanvisning.

Det fullt forståelig at NasoDream ikke var noe for deg, og det er dessverre tilfellet for noen. Derfor tilbyr vi flere ulike neseventiler for å holde nesen åpne. Vi kan absolutt anbefale NasoStrips, NasoMagnet og NasoActive.

Benytt gjerne rabattkoden Nasorama20 for 20% om ønskelig.

Igjen, tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding.😇

Erlend
Nasorama

Anbefales!

Jeg var kjempeskeptisk til slike neseplaster, men både Nasomagnet og Nasostrips virker over all forventning. Jeg sover bedre, noe jeg også får bekreftet av smartklokken.
Bestillingen ble rask ekspedert og levert.

February 19, 2026

Kjempe god kundeservice

Kjempe god kundeservice!

Jeg klarte å bestille feil vare ville også ha med nesemagnetene og ikke kun silikonventilene. Svarte kjempe raskt og fikset oppi det. Produktene fungerte også kjempe bra.

April 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Svindel

Svindel, foreslår billig frakt alternativ for å så bruke det mot deg i ettertid for å slippe å betale tilbake.

April 1, 2025

Hei, Niclas!

Vi har gjentatte ganger prøvd å få kontakt med deg og vi har refundert deg hele beløpet - vi har til og med tilbydd oss å kostnadsfritt sende deg et nytt produkt.

Saken er den at siden du ikke hadde navn på postkassen din så klarte ikke Posten å levere pakken din. Vi fikk pakken i retur og har sendt deg bilder av dette til din epost (som du ikke har svart oss på dessverre).

Du er hjertelig velkommen til å handle hos oss igjen, Niclas.
Benytt gjerne rabattkoden Nasorama så får du 10% rabatt ved kjøp over 300 NOK.

Erlend og resten av Nasorama-teamet

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look