Naturalny Closing Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

Written by the company

Naturalny Closing to polska firma, która szkoli closerów i łączy ich z przedsiębiorcami. Prowadzimy 90-dniowy program zawodowy high-ticket closingu - uczymy prowadzić rozmowy sprzedażowe online, po których klient świadomie podejmuje decyzję o zakupie usługi lub programu za 5–30 tys. zł. Program prowadzi Maks Czerwiński, praktyk high-ticket closingu prowadzący również outsourcing sprzedaży. Uczymy tego, co robimy codziennie: firmy zgłaszają się do nas po closerów, dlatego po certyfikacji łączymy uczestników z przedsiębiorcami z naszej bazy - od agencji SEO i marketingowych, przez SaaS i usługi B2B, po coaching i consulting.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Wiedza plus wysiłek, czyli recepta na sukces

Mimo młodego wieku, Maks Czerwiński ma bardzo duże doświadczenie i mądrość życiową. Wiedza, którą przekazuje odczarowała moje spojrzenie na handel i sprzedaż. Intensywne miesiące nauki i udziału w programie szkoleniowym przełożyły się na umiejętne prowadzenie rozmów. Osoby, z którymi spotykam się na closingu czują się zrozumiane i wysłuchane. Często dziękują za głęboką, otwierającą oczy rozmowę, która wpływa na decyzje o transformacji w ich życiu.

Samo szkolenie u Maksa to porządny mentoring. Naturalny Closing to nie jest zwykły kurs, to przestrzeń, w której spotykają się ludzie, dla których ważny jest własny rozwój. To w moim przypadku przełożyło się też na nowe wartościowe znajomości.

Maks po przebytym szkoleniu wdrożył mnie na dwie oferty. Nauczył też jak samodzielnie zdobywać zlecenia, co również wcieliłam w życie. Polecam udział w szkoleniu. Tutaj nauczysz się myślenia, empatii w rozmowie z drugim człowiekiem, a nie tylko prowadzenia rozmów ze skryptu.

Oczywiście sukces sam nie przychodzi. Pamiętaj, że ważne jest twoje zaangażowanie. To jest do zrobienia - połączyć pracę z nowym zajęciem jakim jest nauka closingu. Jestem tego dowodem: praca, dzieci, obowiązki domowe. Wiedza Maksa plus twój wysiłek dadzą efekty na ofertach.

August 22, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Musisz działać na full time

Jeżeli wdrożysz wiedzę ze szkolenia w zycie to jesteś w stanie zarabiac w ten sposób. Dla osób co teraz zarabiają 4-5 tyś miesiecznie moze to zmienić życie jak pójdą w to na 100 % i sie zaangażują. Ogólnie jest to zajecie żeby sie tym zająć na pełen etat, jako forma "dorobienia" słabo się sprawdzi (moim zdaniem). Jezeli zarabiasz teraz 10-15 tyś miesiecznie, to bym sie już mocno zastanowił nad tą drogą. Szklenie mocno oparte na metodach Sandlera, jak ktoś jest dłużej w sprzedaży to na pewno sie już spotkał z taką formą. Natomiast sam Maks ma na pewno doświadczenie, wiedzę i tego mu nie można odebrać.

March 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Co tu dużo pisać… współpracuje z Maksem…

Co tu dużo pisać… współpracuje z Maksem od niecałego roku. Przyjął mnie pod swoje skrzydła, kiedy zaczynałem raczkować w Closingu i dopiero do niego wchodziłem. Przed naszą współpracą próbowałem wszystko robić na własną rękę, ale z perspektywy czasu - nie wiedziałem co wtedy robię i ciężko było to w ogóle nazwać closingiem. Maks nauczył mnie wszystkiego od 0. Dał mi solidne fundamenty do działania i nauczył mnie wszystkich potrzebnych umiejętności w Closingu dzięki którym mogę teraz prowadzić prawdziwe, naturalne rozmowy (bez skryptu) z człowiekiem po drugiej stronie i pomóc mu w podjęciu decyzji o działaniu. W ciągu 3 miesięcy od rozpoczęcia naszej współpracy pomógł mi znaleźć pierwszą, naprawdę solidną ofertę w której działam do dzisiaj. W tamtym momencie mogłem już pozwolić sobie, aby zrezygnować z pracy na budowie, zająć się w 100% closingiem i działać zdalnie z pełną elastycznością i swobodą czasu - do czego dążyłem od początku. Oprócz umiejętności Closingu Maks pomógł mi też zbudować odpowiedni mindset. Wcześniej miałem mocny problem ze stresem przed rozmowami - Maks pomógł mi zbudować odpowiednie nawyki, dał mi odpowiednie narzędzia i perspektywy dzięki którym każdą rozmowę teraz mogę prowadzić z ogromnym spokojem i pewnością siebie. Jednym zdaniem: Jeśli chcesz nauczyć się Closingu i zarabiać PRAWDZIWE PIENIĄDZE, pracując zdalnie, pomagając innym - nie ma bardziej kompetentnej osoby niż Maks.

August 21, 2026

Po prostu dzialaj .

Po prostu dzialaj .
Jeżeli zakładasz Że to tylko coś klikniesz powiesz i będziesz miał miliony to to nie jest dla Ciebie .
To jest tak niesamowite twarda umiejętność którą wypracowałem w Naturalnym Closingu Że głowa mała.
Wszyscy o tym że będą podróżować itp . Ale szczerze ? W zeszłym miesiącu czulem jakbym tylko parę godzin przepracowal za pieniądze które wcześniej miałem za 10-12 godzin pracy codziennie plus swoją fucha na boku.
NIEZALEŻNOŚĆ.
Otwierasz kalendarz wpadają potencjalnie klienci ; robisz calla gdzie po godzinie zrobiłeś to tak że ufa Ci na tyle że przelewa ci ponad 20 tys za usługę np.
Maks mega dobrze wjeżdża na mindset ; na spokoj I za tym idą umiejętności i łączenie kropek. Tak jak inni pisali również u mnie się to przełożyło pozytywnie na życie prywatne .
Nie zastanawiaj się inwestujesz tylko setne procenta jednego w mentoring u Maksa na rzecz tego co możesz zarobić dzieki niemu czy jako dodatek czy może główna praca . Umiejętności które tu są i jeśli je zastosujesz będziesz miał otwarta glowe będziesz nie do wyparcia na rynku ;).
Jeśli zastanawiasz się nad jakością to nie masz nad czym się zastanawiać.
Zdrcyduj czy chcesz zmiany jeśli tak to działaj w Naturalnym Closingu.

August 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Z czystym sumieniem polecam mentoring…

Z czystym sumieniem polecam mentoring Maksa Czerwińskiego. W 3 miesiące nauczyłem się więcej niż przez 3 lata w klasycznym handlu. Nie tylko zyskałem zawodowo, ale Maks zmienił również sposób mojego myślenia. Od 3 miesięcy już działam na ofercie przedsiębiorcy z którym połączył mnie Maks. Close rate na ten moment -> 36%

August 20, 2026

polecam szkolenie i współprace

bardzo przystępnie przekazywana wiedza poparta doświadczeniem. Udział w szkoleniu wstępnym przekonał mnie ze naturalny closing to w obszar w który chcę i mogę się realizować. Panowie robią świetną robotę !!!

June 26, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Po trzech miesiącach współpracy z…

Po trzech miesiącach współpracy z Naturalnym Closingiem jako Setter nawet moi najbliżsi zauważyli, że się zmieniłem. Dostrzegli, że jestem bardziej empatyczny, jestem bardziej zainteresowany kontaktem i lepiej się ze mną rozmawia. Jestem informatykiem i nadmierne poleganie na technologii w moim przypadku odbiło się mocną “cyfrową demencją”. Już po 1 miesiącu regularnego treningu nie tylko mocno poprawiła mi się płynność i jakość rozmowy, ale największą radość dało mi znaczne polepszenie pamięci! To dla mnie po prostu WOW! Teraz o wiele częściej pamiętam o rzeczach ważnych i o ludziach, co wcześniej bardzo utrudniało mi to podtrzymywanie relacji i po prostu życie. A jeśli chodzi o bycie Closerem, to dam znać, jak wejdę na tę ścieżkę :)

August 17, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bardzo przyjemne zajecia i wgl cala…

Bardzo przyjemne zajecia i wgl cala sciezka ktora zeczywiscie przelozyly sie na prawdziwe umiejetnosci. Calkowicie nowy mindset oraz podejscie do sprzedazy ktorego nie znalem wczesniej. Oprocz samego kursu cos co jest bezcenne to community i roleplay. Polecam

May 17, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zmieniła moje podejście do pracy w handlu ♥

Współpraca z Maksymilianem zmieniła moje podejście do pracy w handlu. Nauczyłem się lepiej słuchać, zadawać właściwe pytania i prowadzić rozmowy, które mają sens. To nie jest teoria. To są konkretne umiejętności, które używam codziennie. Maksymilian mówi szczerze, czasem twardo, ale właśnie dzięki temu idę do przodu. Gdybym miał cofnąć czas, podjąłbym tę samą decyzję.

August 25, 2025

Closerzy premium!

Korzystam z closerów od tej firmy i dzięki temu moja firma praktycznie podwoiła przychody. Mogę śmiało polecić ich usługi. Widziałem też szkolenie z closingu i uważam, że jest wyjatkowo dobrze ułożone i przekazuje idealny proces dobrej doradczej sprzedaży.

January 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Przyjemna ścieżka rozwoju .

Jeżeli chodzi o Maksa to jest to osoba która pomaga zacząć coś nowego , zrozumieć jak pracować z innymi ludźmi . Cały kurs to nie jakieś nudne materiały przy których się nudzisz, to coś czego z ciekawością przerabiasz oraz same spotkania z Maksem pomagają w zrozumieniu wszystkiego czego potrzebujesz .
Cały czas wsparcie masz na wysokim poziomie , które nie znika z końcem kursu .
Zdecydowanie polecam !

August 10, 2026

Bardzo fajny kurs

Bardzo fajny kurs, dużo materiałów online, duże wsparcie, ciekawe spotkania, duża pomoc przy szukaniu ofert, jak ktoś chce działać to idealne miejsce.

August 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jestem absolwentem szkoły Maksa i mogę…

Jestem absolwentem szkoły Maksa i mogę napisać że była to jedna z najlepszych decyzji jakie podjęłam w swoim życiu … bez względnie jest to „autostradą szybkiego ruchu” do rozwoju osobistego i dużej kariery …. Od razu rozpoczęłam współpracę z najlepsze firmą Trederską w Polsce świetny zespół jeszcze lepsze warunki finansowe… osobiście polecam współpracę z Maxem niesamowity młody ambitny wizjoner dzięki któremu każdy kto się zaangażuje może spełnić swoje marzenia zawodowe

August 7, 2026

Nie wahaj się!

Mogę w stu procentach i z czystym sumieniem polecić Maksa i cały jego proces szkolenia w Naturalnym Closingu. Nabyte umiejętności i wszystko to czego człowiek tu doświadcza zostaje z nim na całe życie. Niesamowita baza do rozwoju, zwłaszcza tego mentalnego. Jeżeli chodzi o sam fach, w Polsce nie ma lepszego od Maksa. To jak przekazuje wiedze oraz wartości którymi się kieruje są zdecydowanie spójne z moimi i odmieniły życie już nie jednego uczestnika, a sam jestem tego żywym przykładem. Jeśli kiedyś miałeś jakiekolwiek wątpliwości czy dołączyć, zapewniam Cię bedzię warto!

August 7, 2026

Szkolenie zwróciło mi się po 2 miesiącach! Pracuje już jako closer

Podchodziłem sceptycznie do tematu, bo nie mogłem znaleźć zbyt wielu materiałów w ogóle o tym rynku. Maks jednak mnie przekonał swoim spokojem, pewnością siebie za którą stało doświadczenie. Przeszedłem przez cały 3 miesięczny program szkoleniowy i powiem Wam jedno - to nie jest kolejny kurs online tylko rzeczywiście prawdziwa nauka w społeczności, która powoduje że Wasza skuteczność wzrasta.

Miałem wcześniej doświadczenie w sprzedaży, ale to jest naprawdę inny level. Poza samym wsparciem, merytoryką nieocenione okazały się rekomendacje Naturalnego Closingu właśnie na oferty - bez których nie dostałbym pewnie od razu zatrudnienia, bo jest to rynek trochę zamknięty.

Co jest najlepsze? Koszt szkolenia praktycznie zwrócił mi się w drugim miesiącu, a życiowo jestem DUŻO dalej niż byłem jeszcze parę miesięcy temu.

Dzięki temu mogę teraz mieszkać na Maderze z rodziną

June 10, 2026

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look