WALGELIJKE INTIMIDATIE EN…
8WALGELIJKE INTIMIDATIE EN MAFFIAPRAKTIJKEN BIJ OUDEREN! TRAP ER NIET IN!
Dit bedrijf is een absolute schande. Ze lokken je met een "gratis proefperiode" en zetten dit ongemerkt om in een duur abonnement. Ze beweren vooraf een herinnering te sturen, maar mijn inbox en spam-folder waren leeg! Toen ik direct officieel bezwaar maakte, stuurden ze me op 4 juli een ontvangstbevestiging waarin stond dat ze "zo spoedig mogelijk" zouden reageren.
Wat doen deze oplichters vervolgens? Ze negeren mijn officiële mails bewust, maar sturen ondertussen ijskoud geautomatiseerde dreigmails dat ik binnen 5 dagen moet betalen! Pure psychologische oorlogsvoering om angst aan te jagen en geld uit de zakken te kloppen van oudere mensen. Mijn man is bijna 80 en raakt hierdoor volledig in de stress van hun computercorrespondentie. Op Trustpilot reageren ze schijnheilig dat ze "mijn gegevens niet kunnen vinden", terwijl de aanmaningen op ditzelfde e-mailadres binnenrollen. Wat een misselijke leugens om de reviews online te proberen te houden!
Zelfs als mijn man straks uit pure angst en voor zijn eigen gezondheid besluit te betalen, zal ik deze review ELKE DAG vernieuwen en bovenaan zetten. Jullie maffiapraktijken worden hier niet verborgen. Iedereen is gewaarschuwd: zoek je woning via eerlijke corporaties zoals Dak of Entree en blijf hier ver weg!
Schandalig hoe een bijna 80 jarige man en ruim 73 jarige vrouw met hartproblemen worden behandeld
UPDATE 14 JULI 2026: GELD WORDT TERUGGESTORT NA VOLHOUDEN
Na een felle strijd en vele automatische dreigmails, heeft Huurstunt naar aanleiding van mijn bezwaren en deze reviews alsnog persoonlijk contact met mij opgenomen. Supportmedewerker Marten heeft laten weten dat het Premium-account is stopgezet, onze gegevens worden gewist conform de AVG en het betaalde bedrag uit coulance volledig aan ons wordt teruggestort.
Ik ben erg blij met deze coulance en de persoonlijke oplossing, maar het blijft intriest dat een 73-jarige hartpatiënt en haar man van bijna 80 zich eerst moeten opstellen als een volhoudende pitbull om gehoord te worden. Als we niet zo hardvochtig hadden doorgezet, waren we ons geld kwijt geweest.
Huurstunt vraagt mij nu vriendelijk om deze review te verwijderen. Dat doe ik niet. Ik pas de review aan om te laten zien dat de kwestie netjes is opgelost, maar ik laat de beoordeling staan als een eerlijke waarschuwing voor andere consumenten. Let goed op bij proefperiodes, houd voet bij stuk als je in je recht staat, maar zoek je woning liever via de officiële en eerlijke wegen van Dak of Entree.