Byte skärm på en iphone första gången, var lite orolig men de har en instruktions video som verkligen visar alla stegen i detalj. Hade en fråga och de återkom med svar med i princip vändande mejl. Bät... See more
Company replied
Snabb service och trevligt bemötande. Vid kontakt med säljaren av mobilen fick jag beskedet att det skulle kosta mer att laga mobilen än att köpa en ny. Det stämmer inte, nu är mobilen nästan som ny... See more
Company replied
Måste säga att Erik har en fenomenal känsla för service åt sina kunder. Köpte en skärm och skulle byta själv för första gången, fick all hjälp och guidning jag behövde. Kommer garanterat återkomma t... See more
Company replied
NejNejWorkshop™ drivs av mig, Erik. Jag har arbetat med iPhone-reparationer och teknisk problemlösning sedan 2014. Det började i verkstaden – och det är fortfarande där allt grundas. Här handlar det inte om att sälja mest. Det handlar om att saker ska fungera – i vardagen, i arbetet och över tid. Jag hjälper privatpersoner och företag med: • iPhone-reparationer • felsökning och bedömning • ärliga råd om det är värt att laga – eller inte Utöver verkstaden utvecklar jag även Snush® och ProLab™ – material och system som vuxit fram ur verkliga behov i reparationer. Allt bygger på samma princip: Funktion före trend. Struktur före genvägar. Ärlighet före försäljning. Sedan starten har hundratals kunder lämnat 5/5-omdömen. Det är jag tacksam för – och försöker leva upp till varje dag. Det börjar oftast med ett samtal. – Erik
Samtingstorget 4, 645 33, Strängnäs, Sweden
Otroligt snabb och en kanonbra service. Bytt batteri och även skärm vid annat tillfälle. Trevligt bemötandet. Jag är väldigt nöjd, rekommenderas varmt!
Välpaketerad produkt med allt som behövdes för uppgiften till ett mycket smakligt pris. Kombinerat med tydliga instruktioner i videoformat gjorde skärmbytet till en baggis. Rekommenderas starkt!

Reply from nejnejworkshop.se
Trevlig personal, fick snabbt hjälp och gick snabbt att få fixat glasskydd premium till iphone 11, bra kvalitet. Lika nöjd som alltid.
Kunnig, snabb och bra service, bra priser och ett väldigt trevligt bemötande.
Bra priser och trevligt bemötande.
Brukar gå dit varje gång jag har problem och det löser sig alltid!
STRÅLANDE service utav Erik! Kan starkt rekommendera

Reply from nejnejworkshop.se
Måste säga att Erik har en fenomenal känsla för service åt sina kunder.
Köpte en skärm och skulle byta själv för första gången, fick all hjälp och guidning jag behövde. Kommer garanterat återkomma till NejNejWorkshop när jag behöver reparation igen.
Kan varmt rekommendera 😁

Reply from nejnejworkshop.se
Super bra service. Både trevligt och snabb hjälp. Rekommenderar STORT!
5/5 stjärnor ⭐️

Reply from nejnejworkshop.se
Stort tack till Erik på NejNejWorkshop.se som snabbt kunde laga mobilen.
Bra kommunikation, tydliga instruktioner och snabb service.
Rekommenderas varmt.

Reply from nejnejworkshop.se
Toppen att Erik kunde köpa in våra gamla telefoner & iPad. Snabb på att svara och väldigt tillmötesgående. Rekommenderas!

Reply from nejnejworkshop.se
Superbra och riktigt flexibel!
Jättenöjd med reparationen, som dessutom gick snabbt och smidigt!
Rekommenderas +++++

Reply from nejnejworkshop.se
Stort tack till NejNej Workshop för snabb och professionell hjälp när mitt iCloud-konto låstes. Jag kunde inte komma åt viktiga funktioner på min iPhone, men med instruktioner via Messenger kunde de hjälpa mig på distans, snabbt o smidigt! Fantastiskt bemötande och imponerande service – varmt rekommenderat!

Reply from nejnejworkshop.se
Gjorde ett bra jobb med att laga min telefon där batteriet hade svällt.

Reply from nejnejworkshop.se
Snabb leverans och bra kommunikation. Skärmen känns gedigen.

Reply from nejnejworkshop.se
Samma trevliga och snabba service som sist. Är jättenöjd!
Kan man ge annat än fem stjärnor för en liten grej som på ett ögonblick löser en mångårig frustration?
Problemet: alla som spelar elektriska klaviaturinstrument vet att lösa sustain- och svällarpedaler halkar runt på golvet och glider iväg när man trampar på dem, hur man än bär sig åt.
Jag har letat länge efter en enkel och praktisk lösning på eländet. I förra veckan sökte jag på nätet med nyckelorden gummi, klibbig, underlägg. Jag hamnade så småningom hos en liten webb-butik med det osannolika namnet NejNejWorkshop, som säljer snush.
Snush visade sig vara ett mjukt, segt och klibbigt men formfast gummiliknande material med många användningsområden, t.ex. mattunderlägg eller en lagom häftande yta för att lägga mobil eller glasögon på i bilen, och så vidare.
Jag chansade utan större förhoppning på att det (den?) skulle kunna hålla min sustainpedal på mattan, eller rättare sagt på trägolvet.
För att göra en lång historia kort: det funkade hur bra som helst! Nu ligger pedalen där jag lägger den och jag kan flytta den genom att vrida den så att snush motvilligt tappar fästet mot golvet. Tydligen är snush mer förtjust i den slätare undersidan på pedalen, för det (den?) blir kvar där, redo att klibba fast på en annan golvyta.
Finessen är att snush inte lämnar några klistriga rester efter sig utan vidhäftningsförmågan är en egenskap hos materialet. Och skulle snush bli smutsig eller dammig, så att häftförmågan avtar, är det bara att tvätta det (den?) i vatten.
Efter denna goda erfarenhet undrar jag om inte NejNejWorkshop borde byta namn till JoJoWorkshop?

Reply from nejnejworkshop.se
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.