Nervepeace Reviews 4

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god kundeservice!

November 14, 2025

Hej Agnes,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi er rigtig glade for at høre, at den har været god.

Rated 5 out of 5 stars

Har haft Nervepeace i nogle måneder og…

Har haft Nervepeace i nogle måneder og bruger den hver aften!

October 19, 2025

Hej Robert
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du bruger den ofte. Vi håber, at du får endnu større glæde af det fremover.

Kæmpe anbefaling

Købte nervepeace til min datter da hun døjer med angst og ADHD. Fungerer super godt når hun har svært ved at finde ro i hovedet. Kæmpe anbefaling her fra!

October 16, 2025

Hej Smilla
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at NervePeace hjælper din datter, især når hun oplever uro og har brug for ekstra støtte. Vi er rigtig glade for, at den gør en positiv forskel i hendes hverdag.

Take a closer look