Omdat je zelf geen ervaring hebt met dit soort zaken zijn er weleens vragen , maar die worden uiteindelijk netjes beantwoord en dat is prettig.
See what reviewers are saying
Online scheiden paste prima bij ons en onze situatie. We konden alles op ons eigen tempo invullen en opzoeken. Doordat we goed konden overleggen met z’n tweeën, lukte het om de documenten juist in te... See more
Wij hebben besloten om online onze scheiding in te zetten maar zagen er toch vanaf om dit via netjes scheiden te doen. Het geld was al wel overgemaakt en de belofte het geld binnen 2 weken te retourne... See more
Netjes Scheiden levert prima dienstverlening. De partner die de zaak daarna overneemt, Judex Legal, is onbetrouwbaar. Onze procedure heeft vijf weken vertraging opgelopen omdat ze de beschikking niet... See more
Company replied
Company details
Written by the company
NetjesScheiden is een specialist in online scheiden. Gedreven door experts met jaren ervaring. Gewaardeerd door klanten met een 9,2. Een bevlogen en professioneel team van scheidingsspecialisten, mediators en klantadviseurs die klaar staan om je te helpen de scheidingsprocedure gemakkelijk en ontspannen te doorlopen. We zijn gedreven om het verschil te maken in deze markt en nemen ons werk heel serieus. Kwaliteit staat bij ons centraal maar wel van deze tijd. Daarom bieden wij onze diensten online aan en blijven wij tegelijkertijd nauw betrokken bij jouw situatie.
Contact info
Catharijnesingel 55h, 3511 GD, Utrecht, Netherlands
- 030 712 5028
- info@netjesscheiden.nl
- netjesscheiden.nl
Replied to 42% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede begeleiding
Snelle afhandeling.
Netjes en goed geholpen
Netjes en goed geholpen! Alles was duidelijk. Ook het video gesprek was heel prettige
Duidelijke communicatie en goed meedenken in de afhandeling van de scheiding.
Snelle reacties, duidelijke uitleg over de stappen die genomen moesten worden.
Goed advies en hulp van de mediator, wij vonden het heel prettig.
Online scheiden paste prima bij ons
Online scheiden paste prima bij ons en onze situatie. We konden alles op ons eigen tempo invullen en opzoeken. Doordat we goed konden overleggen met z’n tweeën, lukte het om de documenten juist in te vullen.
Het gesprek met de mediator was prettig en ze had duidelijk verstand van zaken en ook mensenkennis.
ontzorgend
Slecht! Trap hier niet in!
Afgelopen najaar toch van het traject afgezien. We kregen een rekening van €150 en de rest zou binnen 6-7 weken teruggestort worden. We zijn al sinds december bezig om het overige bedrag terug te krijgen. Ze geven steeds aan dat het op de stapel ligt en het de week er na gestort gaat worden. Dit is tot op heden niet gedaan! We zijn nu genoodzaakt om andere stappen te ondernemen. Had niet gehoeven!
Ik raad het ter strengste af!
Professioneel en vriendelijk
Zeer vakkundige, snelle en vriendelijke begeleiding gehad van Lorena. Dit maakte het hele proces iets makkelijker.
Fijn dat veel online kan
Fijn dat veel online kan. Nadeel dat er niet gekeken wordt naar agenda’s van klanten en ik dus genoodzaakt was om vrij te nemen om een online gesprek te hebben met de mediator.
Machtsmisbruik: één partij gehoord, beide partijen geconfronteerd met aangekondigde kosten
Netjesscheiden heeft het mediationtraject eenzijdig beëindigd na contact met uitsluitend mijn ex-partner. Ik ben niet gehoord, terwijl ik de overeenkomst had ondertekend en bereid was het traject voort te zetten.
Op basis van informatie van één partij wordt vervolgens geconcludeerd dat mediation “niet mogelijk” is. Die conclusie wordt daarna gebruikt om zonder hoor en wederhoor aangekondigde stopkosten van €75 p.p. in rekening te brengen.
Dit is geen neutrale dienstverlening maar een vorm van machtsmisbruik: een dienstverlener die eenzijdig beslist, geen wederhoor toepast en vervolgens kosten oplegt aan de partij die buiten spel is gezet.
Dat dit formeel wordt afgedekt via algemene voorwaarden, maakt het inhoudelijk niet correct. Wie verwacht dat beide partijen gelijkwaardig, zorgvuldig en objectief worden behandeld, komt hier bedrogen uit.
De naam “Netjesscheiden” wekt verwachtingen die in mijn ervaring niet worden waargemaakt.
Update na reactie van Netjesscheiden:
In jullie reactie bevestigen jullie eigenlijk precies mijn punt. Jullie geven aan dat er contact is geweest met mijn ex-partner waarna is geconcludeerd dat mediation niet meer mogelijk was.
Mijn bezwaar is juist dat ik in dat proces niet ben gehoord, terwijl ik wel partij was in het traject en de overeenkomst had ondertekend. Een besluit om een mediationtraject te beëindigen op basis van informatie van één partij, zonder wederhoor, vind ik nog steeds onzorgvuldig.
Dat er achter de schermen werk is verricht begrijp ik, maar dat verandert niets aan het feit dat het besluit zonder mijn betrokkenheid tot stand is gekomen.

Reply from NetjesScheiden
Goede kwaliteit voor een goede prijs
Goede kwaliteit voor een goede prijs. Alles netjes geregeld en goede hulp gekregen!
Geduld en correctheid
Aanrader!
Goed bereikbaar en snel reagerend en dat op een vriendelijke constructieve manier. Tip voor doorsturen documenten, zorg dat je de regels hiervoor precies volgt.
Niet zo netjes...
Traject duurt veel langer dan aangekondigd. Bij alle communicatie steeds een voorbehoud dat voor iedere aanvullende vraag extra kosten in rekening gebracht worden. Te weinig communicatie en slecht bereikbaar.
Duidelijk en vlotte behandeling
Het proces wordt netjes begeleid en verloopt soepel. Heldere uitleg door de mediator.
Algemene ervaring netjesscheiden
De eerste keer telefonisch contact gehad om te kijken of dit wat was voor ons wij hebben een heel fijn en duidelijk gesprek gehad. Goede terugkoppeling en snelle reacties op eventuele vragen. Wij kregen een mediator toegewezen dit ging via zoom wat heel fijn is omdat je in je eigen vertrouwde omgeving kan blijven. Snelle afhandeling van alle documenten.
Uitstekende service
Uitstekende service! Het is direct duidelijk welke stappen en contactmomenten er zijn en de bemiddelaar is heel behulpzaam en communiceert duidelijk en effectief. Door de fixed price geen extra verassingen, maar er wel extra hulp als dat nodig is.
Netjes en snel afgehandeld
Netjes en snel afgehandeld. Concept convenant invullen nam meer tijd in beslag, dan telefonisch aangegeven.
Naar tevredenheid bijgestaan
De communicatie via e-mail verliep soms wat langzaam door ontstane drukte, maar verder prima naar tevredenheid bijgestaan.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.