Company details

4. Software Vendor
  5. Web Hosting Company
  6. Website Designer

Written by the company

NetRaket laver alt i hjemmesider, IT & markedsføring. Vi er programmører, designere, fotografer og tekstforfattere. Vi sidder altid klar ved telefonen og brænder for at give dig en god oplevelse.

4.3

3-star
2-star
1-star

Hurtig og professionel hjælp

Vi skulle bruge en ny hjemmeside til et event og NetRaket leverede utroligt hurtigt og med et meget bedre resultat end vi havde forventet.

March 12, 2024

Reply from Netraket

Vi er glade for i kunne lide den 😊

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Netraket er dygtige til at lave…

Netraket er dygtige til at lave hjemmesider og efterfølgende hoste siden, og de var tålmodige og venlige mens vi udviklede siden sammen.

August 15, 2023

Rigtig mange tak 😊

Rated 5 out of 5 stars

Føler mig tryk ved at NetRaket varetager min hjemmeside

Jeg bad NetRaket om at overtage håndteringen af mit websted i 2023 og jeg har været så glad for deres hjælp. Jeg føler altid at de giver god kundeservice, aldrig at de er overbærende eller giver mig indtryk af at jeg stiller dumme spørgsmål.

Tilbage i 2023 var jeg ikke selv klar til at bygge eller drive hjemmesiden for min konsulent virksomhed så jeg bad et andet firma om at bygge den for mig. Det var en træls oplevelse, hvor jeg følte mig til besvær.
En bekendt anbefalede NetRaket, og efter et kort videomøde med dem skiftede jeg så hurtigt jeg kunne! Det har vist sig at være sådan en god beslutning.
Siden er blevet redesignet og omskrevet i samarbejde med mig - de er både gode til at copywrite og bygge wordpress sider. Jeg føler jeg har fået god sparring til at optimere SEO og input til det bedste flow i siden. Sammen føler jeg at vi er kommet frem til en rigtig flot side som jeg er stolt af at linke til, til kunder og netværk: cavlingkonsulent.dk.

August 2, 2024

Hvor er det rart at høre. Vi takker ydmygt 😊

Advertisement

Super god service!

Jeg har haft et samarbejde med NetRaket i flere år, og har altid oplevet et meget højt service niveau. Jeg har tre hjemmesider på abonnement, som siden jeg tegnede et abonnement bare har kørt helt uden problemer - og jeg har tidligere været udsat for et hacker angreb. Henrik er dygtig, lyttende og forstående når det komme til at få tilpasset hjemmesiden, som er en meget vigtig del af enhver virksomhed. Jeg kan give NetRaket min aller bedste anbefaling!

August 5, 2024

Reply from Netraket

Tusind tak for de flotte ord

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Serviceminded, struktureret og ikke mindst fair priser.

May 1, 2024

Reply from Netraket

Mange tak for anbefalingen - det sætter vi virkelig pris på.

Rigtig god sommer ☀️

Virkelig god service

Netraket står for min hjemmeside 20skridt.dk, og jeg er meget tilfreds - både med design, men også med kommunikation og lydhørhed over for mine ønsker og behov.

Det har betydet meget for min "peace of mind", at jeg kan stole på, at Netraket sørger for, at jeg har en driftssikker og velfungerende hjemmeside, så jeg kan koncentrere mig om de ting, jeg er god til i min virksomhed. Tilmed får jeg hurtigt svar på eventuelle spørgsmål, og sammenlignet med andre der tilbyder lignende services, er Netraket meget rimelige med priserne.

Alt i alt er jeg meget tilfreds og ser frem til at fortsætte samarbejdet.

August 1, 2024

Reply from Netraket

Tusind tak for de pæne ord. Vi ser bestemt også frem til det videre samarbejde.

God sommer 😊

Take a closer look