1.8

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

1.8

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jeg ville gerne ha givet den 2 stjerne…

Jeg ville gerne ha givet den 2 stjerne for det er en pæn hjemmeside og jeg fandt også en som jeg snakker med på anden måde, men når det så er sagt så trækker jeg en stjerne fra for jeg syntes det er meget irriterende og træls at man ikke kan slette sin profil igen!!
Jeg skrev til deres kundeservice 6 gange og bad dem om det men de sendte bare en beskrivelse på hvordan jeg skulle gøre men den beskrivelse eksisterer ikke og efter 6 besked jeg skrev til dem løkkes det mig også at få et svar fra dem at en sletnings proces er begyndt og jeg ville få en mail når den er slettet men jeg tvivler nu på de sletter den for jeg kan stadig logge ind og den mail bekræftelsemail er ikke kommet endnu og det er 2 dage siden...
Sidst vil jeg lige sige at jeg nægter at give 300,oo- Kr. For et medlems skab for slet ikke at tale om kredit men havde der bare været en slet profil på ens profil setup ville jeg gerne ha givet dem to stjerne

October 27, 2022

NextLove er så utroværdig

NextLove er så utroværdig, man kan IKKE framelde sig på deres hjemmeside. Det er ulovligt når de/deres brugere misbruger vores profiler fra FB. Idag har jeg modtaget endnu en mail fra en af deres brugere. SE Nedenstående. fra M. Andersen, contact(a)lexs.eu
Jeg var vild med dine Facebook billeder, ville du være interesseret i at chatte med mig en dag. Hej,

Jeg har fundet din profil på Facebook og
jeg synes du så godt ud.
Jeg er en meget genert person, og jeg
turde ikke kontakte dig på Facebook, så jeg vil invitere dig
til en anden platform hvor vi kan tale.
Jeg har et
link, hvor du kan tilmelde dig. Tilmeld dig her
Derefter kan du søge
efter mig, hvis du gerne vil tale, min e-mail er
m***andersen894(a)gmail.com
Jeg glæder mig til at høre
fra dig :)

August 18, 2017

Latterligt..!!!

Blev single for en del måneder siden.. prøvede next love, da det virkede til at være en seriøs datingside, men jeg blev slemt skuffet.. det er virkelig skidt!!!
For det første gik det op for mig at de trak over 1000 kroner for min tilmelding. Det var selvfølgelig en fejl. Skrev til dem ca. 15 gange til deres latterlige hotline, at jeg ville ud i en fart og have mine penge tilbage, men de har endnu aldrig skrevet tilbage...😠😠😠😠 Kundeservice er lig nul.
Hold jer langt langt væk, og brug istedet sider som tinder, badoo og single.dk... !!!!!! Det virker..!!!
Magen til plat forretning skal man ikke lede langt efter i datingsiderne kan jeg se, men det her er bestemt nogen som burde opgradere deres service og troværdighed... 😠😠😠😠😠😠

July 2, 2017

Advarsel!

Hold fingrene langt væk fra dette site!
Jeg afmeldte mig, efter 3 mdr. da det vrimler med håbefulde øst piger, der er gratis på, i et døgn.
Fik en bekræftelse på afmelding og troede, at den var ude af verden!
Men 3 mdr. efter, i januar 2017, opdager jeg, at de bare har trukket på min bankkonto, 447,kr
Skriver til dem, men ingen respons!
Er nu nødsaget til, at få nyt kontonummer og visa kort, da de ellers bare stikker snablen i min konto, uden jeg kan gøre noget som helst!
Magter ikke, at pudse en advokat på dem, men vil gerne hjælpe andre og på det kraftigste anbefale, at man holder fingrene fra dette useriøse plattenslager site!
Mvh Jan Bojsen

January 19, 2017

Kan ikke anbefales

Jeg kom til at være lidt hurtigt og lidt nysgerrig efter at se alle dem der skrev til mig den første dag jeg oprettede min profil.... før billed eller tekst var på at, jeg var dum nok til at invester i medlemskab.... det var så alle beskeder med "hej" - jeg fortrød straks mit medlemsskab, men fik svar tilbage at jeg havde taget mit medlemsskab i brug, og ikke kunne fortryde mit køb. så hænger på 6 mdr. medlemsskab :-(
- i min verden havde god kundeservice været at komme kunden i møde.
Så jeg må tilslutte mig de fleste andre her og sige at det virker som en penge maskine, som efter min mening bruger ufine metoder til at lokke folk til medlemsskab.

min konklusion er dårlig medlemsservice.

February 13, 2016

datingsidernes myg

Man kan ikke se om der er nogen online, og man kan ikke skrive til nogen med mindre man betaler p.d.d 219 kr for håbet om at komme i kontakt med en anden som også har betalt.

Så ren spild af tid.

January 7, 2016

mega meget snyd på NEXTLOVE

jeg har forsøgt at snakke firmaet til fornuft, at kunne oprette en profil uden særlig sikkerhed er helt hen i skoven.

verificering med telefonnummer alene er slet ikke nok
en hver kan jo se at mange af de billeder er fra Rusiske sider
men NEXTLOVE er sansynligt kun ude på at tjæne penge

sidste nye er at man bliver forsøgt til at tro man ser personen på webcam, men ser man godt efter så er det kun et screendump eller en kopi af en chat

meget enkelt at opdage snyd
SPØR OM PERSONEN VIL VINKE, ser kan du ikke med garantil få en til midt i en chat

kan man ikke få personen til dette er det 99.99.9999 % snyd
er altså ikke godt nok NEXTLOVE,

December 25, 2015

utroværdigt "firma"

Dette taget direkte fra deres betingelser:
Ingen garantier for rigtighed
Vi giver ingen fremstilling af eller garanterer for, at materialet eller informationen opgivet gennem Tjenesten eller på Webstedet (inklusiv nogen som helst medlemsprofil, råd, mening, udtalelse eller anden information vist, uploadet eller distribueret af Firmaet eller noget medlem eller anden person eller enhed) er troværdig, rigtig eller fuldendt

Dvs deres system kan spamme hvad det vil mht besøg / interesserede / whatever..

March 12, 2015

Rent fup

NextLove oplyse medlemmer at de har haft besøg, og når man så ser på den pågældende profil, har de ikke været online i mere end en måned. Ved en forespørgsel omkring ovenstående blev der blot svaret "Det kan vi ikke forstå vi får en tekniker til at se på det." men intet svar.
Desuden masser af interesse fra andre profiler når man ikke er betalende medlem, men sjovt nok ingen interesse når man er betalende medlem.
Min klare fornemmelse er at NextLove sender falske interesse beskeder for at lokke ikke betalende profiler til at købe adgang. Jeg bor i nordjylland, men der var af en eller anden grund masser der viste interesse for mig fra Sjælland, imidlertid kun indtil jeg blev betalende medlem.

January 5, 2015

Meget useriøs datingside

Inden jeg blev betalende medlem (skal man være for at se hvem der besøger ens profil, læse breve osv) Fik jeg mail om at der var 3 brugere der havde "blinket" til mig. Da jeg betalte og gik ind på disse profiler, kunne jeg se at de sidst havde været online for mere end en måned siden ( hvad ca. 80 % af deres brugere har) Dette klagede jeg over til kundeservice, som har valgt og ignorer 3 henvendelser fra mig.
Hold jer langt væk fra denne side... Er kun oprettet for at dem der står bag kan tjene penge....

October 7, 2014

Is this your company?