Nian Rose: Mød Manden-klubben
Nian har to Facebook grupper (Den ene er gratis: Nian Rose: Mød manden-klubben og den anden, som er en betalingsgruppe: Mød manden), hvor jeg og en veninde har oplevet en meget gaslightende adfærd fra Nian mod kvinderne. Samt en meget uprofessionel måde at kommunikere på, til trods for han snakker om kommunikation er vigtigt, så er det chokerende hvordan han via formuleringer nedgøre kvinder som er psykisk nedbrudte og har forsøgt at søge hjælp til en selvudvikling, som mere viser et billede af en mandschauvinists synspunkt hvordan en kvinde skal være andet end sig selv og at det er forkert at være sig selv.
Det er en foruroligende måde at føre marketing og forretning på og kan virke mere som bondefangeri. Jeg meldte mig ud af alt, netop af disse metoder vitterlig er langt fra over grænsen og virker mere som manipulation og psykisk terror, hvilket jeg skulle slippe ud af og blive stærkere på ved at undgå og håndtere, ikke at have mulighed for at blive udsat for det igen.
Jeg vil ikke anbefale det for kvinder, som er godt knækket, da det er hårde og forkerte formuleringer som de kan få smidt i hovedet, som bestemt kunne formuleres mere professionelt, samt at han smider folk ud af grupperne, som har en anden og skarp holdning end ham selv.
Jeg har spildt 200 kr på noget, som ikke engang var særligt fyldestgørende psykologisk for mig, det var en kasse af info, som bestemt ikke passede til alle, når man tænker på den rejse man har psykisk også.
Og da jeg meldte mig ud for at sige at jeg havde brug for en personlig udvikling, fik jeg svar tilbage at klubben var det sted jeg kunne få svar, hvilket jeg tydeliggjorde i min afmelding via mail, at det netop IKKE var stedet for min selvudvikling, som omhandler traumer, som jeg ikke blev mødt på.
February 7, 2024
Unprompted review