Hypotheekspecialist Niki de Wolff Reviews 18

4.6

Company details

1. Mortgage Lender

Written by the company

Bovengemiddeld succesratio van 98,7% - Lifetime monitoring - 24 uurs Hypotheekalerts - Altijd binnen 24 uur reactie - 575+ reviews Trustoo met 5 sterren gemiddelde score - Bindende offerte binnen 3 werkdagen - 25+ jaar ervaring als hypotheekspecialist - 275 + beoordelingen op advieskeuze.nl (gem. score 9.9) - Allerhoogste deskundigheid op hypotheekgebied - 100% Onafhankelijk - Hypotheekafspraak bij jou thuis mogelijk bij reisafstand met straal < 50 km Terneuzen - Online hypotheekadvies landelijk - Telefonische afspraak landelijk en regionaal - 50+ Geldverstrekkers - Korte lijnen. Je krijgt mij altijd direct aan de lijn. Dus geen keuzemenu of receptionist(e). Prima bereikbaar en altijd een snelle reactie op al je vragen. Praktisch en helder Dus geen gedoe, praktisch en een heldere uitleg. En ik zoek net zolang tot er een passende oplossing voor je gevonden is. Bij jou thuis (bij enkele reisafstand< 50 km van Terneuzen), of we videobellen. Je kijkt dan met mij online mee met mijn scherm. Of we bellen eerst even als je een korte vraag hebt. Misschien spreek ik je dan binnenkort eens! Plan direct een gratis (video)belafspraak met mij in.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Wij wilden ons kind helpen bij het kopen van een woning.

Wij wilden ons kind helpen bij het kopen van een woning, maar wisten niet wat financieel verstandig was. We dachten aan een schenking en eventueel het gebruiken van de overwaarde van ons eigen huis, maar hadden veel vragen over de gevolgen voor onze eigen hypotheek en toekomst.

Niki heeft helder uitgelegd wat de mogelijkheden waren om een schenking te doen voor de aankoop van een woning en wat het betekent als je daarvoor je overwaarde inzet. Hij keek niet alleen naar wat technisch kon, maar vooral naar wat voor ons verantwoord en duurzaam was.

We hebben nu een duidelijke keuze gemaakt waarbij ons kind geholpen is én onze eigen financiële rust behouden blijft.

Als je als ouder je kind wilt helpen met een woning via een schenking of overwaarde, dan kan ik Niki zeker aanraden.

August 15, 2025

Goed geregeld!

Dankzij de goede reviews contact opgenomen met Niki, en we hebben hier zeker geen spijt van!
Hij luistert goed naar je wensen en doet extra zijn best om hetgeen waar te kunnen maken.

Heel goed geholpen voor het aanpassen van onze hypotheek, en we raden hem dan ook zeker aan!

July 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De hypotheekspecialist die ik iedereen kan aanraden

Niki heeft mij uitstekend begeleid bij de aankoop van mijn eerste woning. Hij is duidelijk een specialist in zijn vak, denkt eerlijk met je mee en zet altijd dat stapje extra. Daarnaast is hij goed bereikbaar en reageert snel. Bij een hypotheekaanvraag komt veel kijken maar door Niki’s eigen klantenportaal op de website maakt het een stuk overzichtelijker. Een fijne en betrouwbare hypotheekspecialist die ik iedereen kan aanraden!

June 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik zou Niki zeer zeker bij iedereen aanbevelen

Ik zou Niki zeer zeker bij iedereen aanraden! Ik voelde me gehoord en serieus genomen. Alles werd me duidelijk, eerlijk en met ( veel) geduld uitgelegd. In het persoonlijke klantenportaal was alles in één oogopslag overzichtelijk. Niki is klantvriendelijk, laagdrempelig, makkelijk bereikbaar, helder in communicatie.
Ik ben ruim tevreden en binnenkort naar de notaris voor het passeren van de hypotheek akte. Niki nogmaals hartelijk bedankt

November 22, 2024

Reply from Hypotheekspecialist Niki de Wolff

Marion, dankjewel voor jouw review!

Rated 5 out of 5 stars

Wij zochten iemand die meedenkt met een…

Wij zochten iemand die meedenkt met een situatie die niet standaard is. We kregen de tip om contact op te nemen met Niki.
Het gevoel was gelijk goed. Hij denkt mee, geeft duidelijk uitleg en heeft veel geduld.
Niki is goed te bereiken en reageert zeer snel op vragen.
Nogmaals bedankt Niki voor je goede hulp en vele geduld.

May 15, 2025

Reply from Hypotheekspecialist Niki de Wolff

Graag gedaan Nina , en bedankt voor jouw leuke review!

Rated 5 out of 5 stars

Goed en duidelijk advies,zaken snel geregeld!

Na het eerste fijne gesprek in September 2024 had Niki
de zaken in November voor elkaar! Alle zaken die nodig waren om vervroegd met pensioen te gaan keurig verzorgd door Niki.Volgende week is het zover en ga ik met vervroegd pensioen.Bedankt hiervoor Niki!
Rinie de Vos,Axel

January 15, 2025

Reply from Hypotheekspecialist Niki de Wolff

Dankjewel Rinie, en geniet van je pensionering :) !

Hypotheektovenaar Niki de Wolff

Vanaf het eerste gesprek kregen we al een goed gevoel bij Niki. Niet alleen zag hij mogelijkheden voor onze hypotheek waar anderen deze niet zagen, maar (niet onbelangrijk) wist hij dit ook nog eens waar te maken. Reageerde op berichtjes buiten kantooruren en was ten alle tijden bereid om zaken toe te lichten. Hij is wellicht iets duurder dan gemiddeld, maar absoluut iedere extra cent waard. Met perfect maatwerk heeft hij super communicatief, geduldig, vriendelijk en standvastig onze eerste hypotheekaanvraag tot een goed resultaat weten te leiden. Er zijn geen superlatieven genoeg om zijn expertise te staven. Absoluut een aanrader. If Niki can't do it: no one can!

April 11, 2025

Reply from Hypotheekspecialist Niki de Wolff

Dankjewel voor deze mooie review Justin!

Geweldig zaken doen met Niki

Niki heeft mij bijzonder goed geholpen bij mijn hypotheekaanvraag. Hij is zeer bekwaam en kundig. Loopt net dat stapje extra voor zijn klanten.
Prettig in de omgang, kan uitermate begrijpelijk uitleggen wat de mogelijkheden zijn mbt een hypotheek. Zoekt naar oplossingen en gaat verder waar anderen ophouden. Ik beveel Niki ten zeerste aan.

April 8, 2025

Reply from Hypotheekspecialist Niki de Wolff

Dankjewel Remy voor jouw leuke review en jouw keuze voor mij als hypotheekadviseur!

Top adviseur !!

Via de reviews van Facebook besloten om met Niki in zee te gaan en daar heb ik geen spijt van !! Je kan merken dat Niki weet waar hij het over heeft, is buiten kantooruren/weekenden erg toegankelijk, tevens is het klantenportaal super makkelijk om stukken aan te leveren. 5 ⭐️ adviseur !!

January 15, 2025

Reply from Hypotheekspecialist Niki de Wolff

Dankjewel Jan Pieter voor jouw leuke review!

Niki, de proactieve adviseur

Niki is bijzonder proactief in het meedenken en in zijn handelen. Hij is op meerdere manieren bereikbaar, ook buiten de gebruikelijke kantoortijden. Zijn communicatie is helder en duidelijk. Daarnaast is zijn systeem voor het downloaden & uploaden van gegevens en het volgen van de status van jouw hypotheekaanvraag zeer gebruiksvriendelijk. Niki heeft mij zeer goed geholpen onder een behoorlijke tijdsdruk mijnerzijds. Dank hiervoor!

November 4, 2024

Reply from Hypotheekspecialist Niki de Wolff

Dankjewel Ramon voor het vertrouwen in mij als hypotheekadviseur en jouw mooie review hier!!

Uitstekend

Een paar jaar geleden hebben we het hypotheektraject afgerond met vorige week nog een aanpassing m.b.t. het schuld-marktwaardeverhouding en dito risicoklassentarief. Deze aanpassing is perfect verzorgd door Niki de Wolf.
Niki is altijd zeer goed bereikbaar en reageert snel als je een vraag hebt en doet zijn uiterste best om te helpen, Niki is eerlijk en transparant in zijn benadering

December 7, 2024

Reply from Hypotheekspecialist Niki de Wolff

Dankjewel Henk dat je mij als hypotheekadviseur gekozen hebt en dank ook voor jouw leuke review!

Rated 5 out of 5 stars

Heel goed voorzien van advies

Heel goed voorzien van advies. Vragen worden altijd snel en duidelijk beantwoord. Goede service. Zou Niki zeker aanraden bij vrienden en familie voor financieel advies.

July 1, 2024

Dankjewel Miriam!

Heel tevreden over de uitleg

Heel tevreden over de uitleg
Goede service en communicatie
Altijd een snel antwoord op je vragen

November 18, 2024

Dankjewel Adrie!

Een hypotheek oversluiten

Een hypotheek oversluiten, daar zagen wij als een berg tegenop. Met name tegen de 'papierberg' en twijfel over het maken van juiste keuzes binnen de tsunami van mogelijkheden op hypotheekgebied.

Maar dat was snel over nadat we via een Facebook advertentie in contact kwamen met hypotheekspecialist Niki de Wolff. Eerst maar eens zijn heldere no-nonsens website gelezen. Dat gaf al een betrouwbaar en vertrouwelijk gevoel en maakte nieuwsgierig naar de mens en hypotheekspecialist Niki de Wolff.

We gingen voor een gratis eerste telefonisch consult. Dat gesprek versterkte ons gevoel dat we de juiste kapitein aan boord hadden als we met Nikki in zee gingen. Sterke punten van deze specialist: veel ervaring, brede kennis van zaken, heldere en transparante uitleg, snelle en duidelijke communicatie en handelswijze. En een prettig mens om mee in gesprek te zijn. Zwakke punten zijn we niet tegen gekomen! Of het moeten zijn bemiddeling- en advieskosten zijn maar dat is eigenlijk meer een zwak punt van onszelf 🤣en juist weer een sterk punt van hem…‼️

We namen even de tijd om alles te laten bezinken en een beslissing te nemen. En we zeiden JA! Daarna ging het allemaal in rap tempo.
Dat heeft alles te maken met zijn werkwijze: eenmaal gekozen voor Niki de Wolff kregen we een inlog voor een persoonlijk klantportaal. Daardoor werd het voor ons kinderlijk eenvoudig om alle benodigde documenten en overzichten te uploaden.
Waar nodig wordt per onderdeel in dit portaal ook nog eens helder beschreven en uitgelegd waar en hoe je de benodigde gegevens kunt vinden, inclusief links naar bijvoorbeeld websites van BKR, Pensioenoverzicht etc.

Als we zo terug kijken op het hele proces: de finale offerte van de hypotheekverstrekker werd, dankzij Niki de Wolff, in vier weken naar onze tevredenheid getekend. Binnenkort passeert onze hypotheekakte bij de notaris. Niki, bedankt! 🙏

November 9, 2024

Reply from Hypotheekspecialist Niki de Wolff

Dankjewel Gerard voor deze uitgebreide en mooie review, hartstikke bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

Ik zocht een adviseur die vaak…

Ik zocht een adviseur die vaak bereikbaar is, zo doende bij Niki terecht gekomen. Van A tot Z is alles super gelopen, Niki is vriendelijk, oprecht en is zeer deskundig. Gewoon perfect!

October 1, 2024

Dankjewel Robbie!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look