Nilsson Living Reviews 61

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har netop bestilt - og modtaget - en vifte fra Nilsson Living. Den lever helt op til forventningerne. Den er super super smuk og dekorativ. Meget fin indpakning ..... Og så lige en personlig takk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig sød! Min vifte kom rigtig hurtigt! Og mega dejligt koncept med at man for en gratis ting med i købet for første gang. Min pakke kom med en personlig hilsen hvilket kun gør ens dag bedre!... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har bestilt 2 vifter som er så fine🥰 Varen blev hurtigt leveret selvom der var Black fridag tilbud på hjemmesiden og dermed extra travlt. Den eneste lille detalje er at vifterne var i en kasse hvor... See more

Company replied

1. Internet Shop
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Home Goods Store

Written by the company

Skab plads, orden og harmoni i dit hjem med vores smukke opbevaringsløsninger og boligtilbehør, der fuldender din indretning. Vi tilbyder ikke kun æstetiske og funktionelle produkter – du får også en god oplevelse hele vejen igennem, med personlig kundeservice og hurtig levering, du kan regne med. Vores mål er at gøre det nemt og inspirerende at skabe et hjem, der føles både indbydende og velorganiseret.

4.8

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Dejlig dejlig oplevelse

Utrolig sød!
Viften var i rigtig god kvalitet, og kan klar anbefale!!
Intet andre end 5 stjerner værd. ⭐️

April 17, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Smuk vifte fra Nilsson Living .....

Har netop bestilt - og modtaget - en vifte fra Nilsson Living.
Den lever helt op til forventningerne. Den er super super smuk og dekorativ.
Meget fin indpakning .....
Og så lige en personlig takke hilsen fra Silja .....det var da bare dejligt.
Tak for det .....

April 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig søde ejere som hjalp mig i…

Rigtig søde ejere som hjalp mig i kundeservicen.

April 15, 2026

Kære Nadja,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 🌿

Tak fordi du tog dig tid til at skrive ✨

Meget glad for mine køb

Meget glad for mine køb. Hurtig levering og god service

April 15, 2026

Kære Maria,

Tusind tak for dine fine ord 🤍

Det betyder virkelig meget at høre, at du er glad for dine køb – og at både levering og service har været en god oplevelse 🌿

Vi gør os umage for, at det hele spiller fra start til slut, så det er dejligt at høre, når det kan mærkes ✨

Rated 5 out of 5 stars

Gode produkter og hurtig levering 👍

April 14, 2026

Kære Simon,

Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både produkterne og leveringen 🌿

Tak fordi du handler hos os – det sætter vi stor pris på ✨

Rated 1 out of 5 stars

Vi købte to af deres hylder

Vi købte to af deres hylder - de var i utrolig dårlig finish, ru endeplade og gennemført dårlig kvalitet. De bliver beskrevet med et let grønligt skær - dette er ikke beskrivende - de er grønne i forskellige nuancer - alt efter hvilken pind i hylden det er. Det ligner mest trykimprægnering eller grøn bejdse. Vi fik dog god service med en undskyldning for den dårlige kvalitet, og hurtigt pengene retur. Men lad være med at købe deres hylder, de har været sendt ud og returneret mange gange, ser det ud til på kasserne de er i. Det er skuffende.

April 5, 2026

Kære Inge,

Vi var meget kede af at høre, at hylderne ikke levede op til den standard, vi ønsker at levere – det er bestemt ikke den oplevelse, vi vil give vores kunder.

Som vi også har været i dialog om, har vi på baggrund af din feedback valgt midlertidigt at fjerne hylderne fra vores sortiment. Det gør vi for at gennemgå dem grundigt sammen med vores leverandør og sikre, at kvaliteten er, som den skal være, før vi tilbyder dem igen.

Vores hylder sendes i kasser direkte fra leverandøren, men jeg forstår godt, at det kan give en anden oplevelse, når finish og kvalitet ikke er, som de skal være – og det tager vi meget alvorligt.

Jeg er dog rigtig glad for at høre, at du oplevede en god service og fik en hurtig refundering – det betyder meget for os, at vi kan løse det ordentligt, når noget ikke lever op til forventningerne.

Tak igen for din ærlige feedback – den tager vi med videre.

Rated 5 out of 5 stars

god kvalitet og hurtig levering

April 11, 2026

Kære Malin,

Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen – det sætter vi en stor ære i 🌿

Vi håber, at få lov at pakke endnu en ordre til dig✨

God kundeservice.

Desværre var der fejl i de hylder jeg fik tilsendt - men det er der god kundeservice skal stå sin prøve.

Den klarede du til UG. Derfor alligevel 5 stjerner

April 8, 2026

Kære Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg er glad for, at du alligevel har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi gør os umage for altid at finde en god løsning, når noget ikke er, som det skal være 🙏

Jeg håber, at se dig en anden gang igen 🌿

Produktet var godt

Produktet var godt , og kom hurtigt

March 26, 2026

Kære Eva,

Tusind tak for din anmeldelse 🫶

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med produktet og den hurtige levering ✨

Tak fordi du handlede hos os - vi håber, at se dig en anden gang igen. 🌿

Fantastisk!!

Jeg fik en af vægvifterne i fødselsdagsgave og den var præcis ligesom på billedet enda flottere !

March 20, 2026

Kære Agnes,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse 🫶

Det gør os virkelig glade at høre, at viften lever op til billederne – og endda overraskede dig endnu mere i virkeligheden ✨

Tak fordi du deler det med os 🌿

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig og personlig service :-)

March 11, 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🫶

Det gør os så glade at høre, at du har haft en god oplevelse med både hurtig levering og den personlige service ✨

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det betyder virkelig meget for os 🌿

Fantastisk flot vifte

Fantastisk flot vifte, jeg elsker den og den fuldender min stue så smukt.

March 17, 2026

Kære Marianne,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🫶

Det gør os virkelig glade at høre, at viften har fundet sin plads og fuldender din stue så smukt ✨

Tak fordi du deler det med os – det betyder mere, end du tror 🌿

Smuk lyserød vifte 🪭

Smuk lyserød vifte 🪭

March 12, 2026

Kære Anett,

Tusind tak for din anmeldelse 🫶

Hvor er vi glade for at høre, at du synes om den lyserøde vifte 🪭 Det betyder virkelig meget for os! ✨

Tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse. 🌿

Flot vifte

Kanon flot vifte og hurtig forsendelse

February 24, 2026

Kære Vian,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er jeg glad for at høre, at du er tilfreds med viften.🪭

Og dejligt at høre, at den også kom hurtigt frem. Jeg pakker stadig alle ordrer selv, så det betyder meget, når det bliver bemærket.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. 🌿

Perfekt

Mega hurtigt levering

February 23, 2026

Kære HB,

Tusind tak for din anmeldelse – det er jeg virkelig glad for at høre.🤍

Vi gør os altid umage for at få ordrerne hurtigt afsted, så det betyder meget, at du har haft en god oplevelse.

Tak fordi du delte din oplevelse med os. 🌿

Super smuk vifte

Super smuk vifte, som nu hænger så flot over sengen! Dejligt at kunne støtte op om en nyopstartet virksomhed! Oplevede ingen problemer med ordren, pakken kom med det samme og var pakket så fint ind med et håndskreven kort.

February 28, 2026

Kære Regitze,

Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Hvor er det skønt at høre, at viften pynter fint over sengen. Og tak fordi du har lyst til at støtte en nyopstartet virksomhed, det betyder virkelig meget for os.

Det gør os også glade, at du lagde mærke til indpakningen og det håndskrevne kort. Vi pakker alle ordrer selv og prøver at gøre lidt ekstra ud af det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌿

Utrolig hurtig levering

February 27, 2026

Kære dig,

Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Det glæder os virkelig, at du oplevede en hurtig levering. Vi ved selv, hvor meget det betyder, når man går og glæder sig til sin pakke – så vi gør os umage for, at den kommer hurtigt frem.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det sætter vi meget stor pris på 🌿

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse og god service

February 17, 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse og følt dig godt taget imod hos os. Vi prioriterer god service højt og sætter stor pris på, når det bliver bemærket.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌿

Virkelige smukke ting

Virkelige smukke ting , flot pakket ind og hurtig levering

Og masser af inspiration på Facebook og deres hjemmeside

February 13, 2026

Kære Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍

Det betyder meget for os at høre, at du både synes om produkterne, indpakningen og den hurtige levering. Vi gør os umage for, at det føles som en lille oplevelse at åbne en pakke fra os.

Og hvor er det skønt, at du også fandt inspiration på vores Facebook og hjemmeside. Det er en stor del af vores univers, og vi elsker at dele idéer og stemninger med jer 🌿

Tak fordi du tog dig tid til at dele – det sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Smukke varer og hurtig levering

Smukke vifter jeg fik leveret. Hurtig levering.
Kan kun anbefales 😃

February 13, 2026

Kære Ann-Britt,

Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for dine vifter – og at de kom hurtigt frem. Vi gør os umage for, at både produkt og levering spiller fra start til slut.

Tak for din varme anbefaling og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌿

Take a closer look