Ninji Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

Squishy dumplings

Ik wil niet meteen een heel negatieve recensie achterlaten, daarom nog 3 ster, maar als je squishy dumplings verkoopt en daarbij beweert dat het de TikTok-versie is, dan vind ik dat gewoon een scam. De echte zijn van RMS, en die worden hier overduidelijk niet verkocht. Dan is het wel erg bijzonder dat je ook nog een blog schrijft over hoe je de echte herkent.

May 27, 2026

Beste Anne,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons om te horen dat u deze ervaring zo heeft ervaren.

Wij doen ons uiterste best om iedere klant tevreden te stellen en vinden het jammer dat u ons niet eerst heeft benaderd voordat deze review werd geplaatst.

In alle gevallen komen wij samen met de klant tot een passende oplossing.

Wij willen graag verduidelijken dat onze Squishy Dumplings afkomstig zijn van dezelfde fabrikant/supplier waarmee ook RMS werkt. In plaats van import vanuit Amerika, wat voor Europese klanten hoge verzendkosten en langere levertijden met zich meebrengt, hebben wij ervoor gekozen om een eigen lijn rechtstreeks via dezelfde leverancier aan te bieden voor de Europese markt.

Onze blog over het herkennen van originele varianten is bedoeld om duidelijkheid te geven over de vele namaakproducten die momenteel online circuleren.

Uiteraard denken wij alsnog graag met u mee om tot een nette oplossing te komen. U kunt altijd contact opnemen via ninji.support@gmail.com.

We staan dienstbaar om je alsnog een hele positieve ervaring te bieden met Ninji.

Team Ninji

Super leuke winkel

Super leuke winkel, topspullen, snelle service en hele aardige mensen.. kind ook blij dus zeker een aanrader, jullie zien ons snel terug.. bedankt voor de extra’s en de topservice!!

May 5, 2026

Reply from Ninji

Bedankt voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat zowel u als uw kind zo blij zijn met de bestelling. Daar doen we het voor. Veel plezier met alles en graag tot een volgende keer!

Leuke webwinkel

Echt een leuke winkel, toevallig gevonden en nu al twee keer besteld.

May 6, 2026

Reply from Ninji

Wat leuk om te horen dat u ons toevallig heeft ontdekt en inmiddels al twee keer heeft besteld! Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met uw aankopen.

Dank jullie wel jongens

Dank jullie wel jongens, super snelle levering en keurig netjes ingepakt ben er super blij me dankjullie

May 7, 2026

Reply from Ninji

Dankjewel voor je mooie review! Super fijn om te horen dat alles snel geleverd is en netjes verpakt aankwam. Veel plezier ermee!

Rated 5 out of 5 stars

Iets voor de kinderen gekocht

Iets voor de kinderen gekocht, snel binnen en extraatje!

May 4, 2026

Reply from Ninji

Dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat alles snel binnen was en dat het extraatje gewaardeerd werd. We hopen dat de kinderen er veel plezier van hebben!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer snel geleverd en ik ben goed…

Zeer snel geleverd en ik ben goed geholpen. Zeker een aanrader. Dank u

May 5, 2026

Reply from Ninji

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat alles snel geleverd werd en dat u goed geholpen bent. We waarderen uw aanbeveling enorm en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Super

Super, bestelling gedaan, had een Dumpling te weinig besteld voor de kinderen, na contact gelijk aangepast zonder kosten, kinderen blij, ik blij

May 1, 2026

Reply from Ninji

Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat we de bestelling nog snel konden aanpassen en dat de kinderen nu allemaal een Dumpling hebben. Daar doen we het voor. Veel speelplezier gewenst!

Fijne service

Fijne service. Klantvriendelijk en snel geleverd! Prima website.

April 23, 2026

Reply from Ninji

Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service, snelle levering en de website. We waarderen uw feedback en zien u graag nog eens terug.

Leuke website!

Ik heb hier dumplings gekocht en ze waren super snel binnen. Ik kreeg er ook een gratis Pokemon pakje bij mijn bestelling.
Zeker aan te raden!

April 20, 2026

Reply from Ninji

Bedankt voor je mooie review! We doen elke dag ons uiterste best om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Het is geweldig om te horen dat dit wordt gewaardeerd, daar doen we het voor!

Rated 5 out of 5 stars

Laatste week hier wat dumplings…

Laatste week hier wat dumplings besteld. Bestelling was snel binnen met een leuk extraatje.

April 17, 2026

Reply from Ninji

Bedankt voor je fantastische 5-sterren review! We zijn heel blij dat je een goede ervaring hebt gehad met onze webshop. We blijven ons inzetten om je ook in de toekomst te verrassen met leuke en trendy producten. Graag tot ziens bij Ninji.nl!

The Trustpilot Experience

Take a closer look