2.3

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

2.3

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Wat een ongelooflijk slecht merk is…

Wat een ongelooflijk slecht merk is dit! Ik had shirtjes besteld via de website... Die waren te klein (terwijl ik had XL besteld, wat al bijzonder was...) maar goed, ik stuurde ze een mail van 'ze zijn te klein, ik wil ze ruilen', Toen begon de ellende. Dat kon namelijk niet... Wat ze wel konden doen was een paar keuzes.... Ik kon kiezen uit korting op meer shirtjes bestellen of de shirtjes houden en een deel van mijn geld terugkrijgen... Ik had iets van 8 shirts besteld, dus ik had geen behoefte aan korting op nog meer shirts, dus ik koos voor een deel van mijn geld terug en de shirts houden. Nou, dat geld heb ik nooit gekregen en ze reageren ook helemaal nergens meer op via de mail! Het zijn gewoon boeven... Niets bestellen bij deze oplichters!!

March 18, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Complètement Iinutile – ne gaspillez pas votre argent.…

Mon mari a commandé trois t-shirts sur leur site web, taille XL. À la réception, la taille était clairement incorrecte, même si l'étiquette indiquait XL, ils correspondaient plutôt à une taille S.
Mon mari a contacté l'entreprise via son site Web et a demandé de renvoyer les t-shirts pour un remboursement.

Leur site Web indique qu'un remboursement complet est offert si vous n'êtes pas satisfait de votre achat.

On lui a dit de garder les t-shirts en raison du désagrément et qu'un remboursement pourrait prendre jusqu'à 30 jours et qu'il devrait envoyer ses coordonnées bancaires.
30 jours plus tard aucun remboursement reçu!
Ils prétendent maintenant qu'il y a un problème technique et qu'il doit remplir un formulaire de 3 pages pour obtenir le remboursement, ce qui pourrait prendre encore 30 jours.
Cette entreprise est une véritable arnaque. Ne gaspillez pas votre argent !

August 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Had 6 xxl t shirt besteld

Had 6 xxl t shirt besteld. Duurde wel ff voordat ze aankwamen. Maar de kwaliteit is prima. xxl was aan de krappe kant. Heb een prima aanbod gehad en wil nu xxxl bestellen. Er was een goede communicatie

May 7, 2025

Lapje stof SCAM

Ik bestelde laarzen, ik kreeg een pakketje met een lapje stof.. ik kan niemand bereiken of iets doen.. scam

February 17, 2025

opgelicht…

ook ik heb een bestelling geplaatst nl.twee gympen voor de prijs van een.ook ik ontving een mail dat mijn bestelling onderweg was ,compleet met trakking code en verwachtte leverdatum,maar tot mijn verbazing ontving ik een paar weken later een pakketje met daarin een lapje stof afkomstig van een ander confectie item.ik ben dus gewoon opgelicht,en de zending was afkomstig uit China

February 26, 2025

Advertentie op Instagram

Aankoop van een trui via een advertentie op Instagram gedaan. Onmiddellijk na de aankoop had ik er een slecht gevoel bij. Ik zag vervolgens deze trui ook verschijnen op andere advertenties onder verschillende bedrijfsnamen en veranderlijke prijzen. Het bedrijf doet zich voor als vestiging in Frankrijk. In werkelijkheid opereren ze vanuit China. Als je wat doorzoekt, kom je hierachter. Ik heb een volledige trackingcode ontvangen om mijn bestelling te volgen. 3 weken na het order krijg ik een pakje in de bus met werkelijk niets meer dan een lapje stof in de verpakking (een stukje van een tshirt). Geld weggegooid dus.

January 9, 2025

Is this your company?