Skøn
Skøn, hyggelig og pæn restaurant. God stemning, dejlig mad der præsenteres flot. Veltilberedt kød/fisk og skønne grøntsager. Jeg kommer gerne tilbage næste gang jeg er i byen.
No recent history of asking for reviews
De 3 stjerner er udelukkende pga. madens kvalitet. Den smagte rigtig godt. Men portionernes størrelse er alt, alt for små. Selv efter 3 retter var ingen ved mit selskab mætte og måtte købe mad fra et takeaway kort tid derefter. Derfor kommer jeg der ikke igen og kan ikke anbefale stedet på trods af, at maden smagte godt.
Rigtig god aften - maden var i orden og personalet super søde og meget kompetente. Vi var ni afsted i alderen 7 mdr til 89 år, hvilket kan være en udfordring, men alle følte sig velkomne. Kommer helt sikkert igen
Jeg har fundet min favoritrestaurant i Aalborg. Min fjerde gang og igen rigtig dejlig betjening af alle tjenerne, ikke een faldt gennem, de vidste noget om vinen og maden og dejlig stemning. Vi fik tournedos og lam til hovedret og det smagte igen rigtigt dejligt. Forretten kammuslinger og hvide asparges og alt sammen fra lokalområdet og veltilberedt.
Skønt at få en god oplevelse her efter “genåbningen”. Tak til NO76
Vi var på No76 for 6 mdr siden, hvor vi var okay tilfreds med tingene. Vi glædede os til gensynet men blev desværre slemt skuffet. Vi bestilte hummersuppe og muslinger til forret. Der bliver serveret hummersuppe med 1 1/2 udkogt jomfruhummer, og gedeost 🥺
Da vi påtaler at det er ikke hvad vi har bestilt, tager tjeneren gedeosten og siger at der vil gå ca 15 min inden muslingerne er klar. Vi ønsker naturligvis at spise samtidig, hvorfor vi beder dem tage suppen med ud igen så det kan lade sig gøre.
Til hoved ret bestilles steak og tatar.
Steaken var okay, men tataren totalt uden smag. Da vi påpeger dette, går tjeneren ud til kokken og siger dette, og vender tilbage med svaret “kokken siger det er rigtig nok, der mangler smag”!!!
På intet tidspunkt bliver vi betjent med opfyldning af vin, det måtte vi selv gøre. Så alt i alt, en MEGET skuffende oplevelse, som oven i købet kostede den nette sum af 1.900 kr🥺🥺
Varer vist en rum tid inden vi spiser der igen..🙄
Skøn mad, dejlig og dygtig betjening med god anbefaling af vin. Hyggeligt sted. Og selv med helt fyldt restaurant god akustik.
Københavnerne på besøg i Ålborg siger tak. Vores valg af denne restaurant var meget på grund af deres sociale ansvar og lokale råvarer.... ogselvfølgelig menu 🤗
Rigtig lækker mad og god betjening.
Kan helt klart anbefale deres creme brulee med hvid chokolade
Fantastisk mad. Sødeste servering. Helt igennem en positiv oplevelse 👍👏. Kommer helt sikkert igen
Spiste på No 76 en fredag aften. Hyggeligt sted med franske retter på lokal vis. De lækreste lokale råvarer, hvor jeg især må fremhæve Sebbersund lam-sjældent har jeg smagt lam af så fin en kvalitet og hvor det var helt klart, at restauranten er bevidst om vigtigheden af de gode råvarer.
Og sikken en lækker klassisk citrontærte, hvor mørdejsbunden ikke var for fed, citroncremen var tilpas syrlig og tilpas flydende og marengsen var tilpas sød -alle elementer perfekt afstemt. Den brændte mandelknas var prikken over i’et.
Venlig betjening og dejlig stemning.
Bestemt ikke sidste gang vi spiser på No 76.
Var ved jer for 1 1/2 år siden var fuldt ud tilfreds. Men desværre har mit syn ændret sig efter et besøg i lørdags.
Vi får en 3 retters menu, og I er søde, maden kommer hurtigt, så intet der.
Men vi bliver begge utilpas og kan faktisk ikke komme hurtigt nok ud i den friske luft. Vi går op til bilen og kører ud til Bilka, hvor vi så begge løber til og fra toilettet med diarré, koldsveden mm. Dette fortsætter resten af weekenden med kvalme, diarré mm.
Vi tager kontakt til jer pr. Telefon hvor der beklages at vi er blevet dårlige og at I vil sende et gavekort på en ny aften ved jer, hvilket vi synes er flot.
Dagen efter modtager vi dog en nedladende mail, hvor det tydeligt antydes at vi bare laver snyd og bedrag�.
Jeg har en gang før haft maveforgiftning, og er slet ikke i tvivl om at det er det vi havde, og da det måltid ved jer var det eneste vi spiste sammen den dag, kan det kun være det.
Det bliver helt sikkert ikke ved jer vi spiser næste gang vi skal på kæreste tur.
Venlig betjening og god mad til fornuftige priser.
Fantastisk mad, der oversteg vores ellers forholdsvis høje forventninger. De 5 stjerner tilhører ikke mindst vores helt fænomenale tjener, der med entusiasme fortalte om de små detaljer ved både maden og vinen. Vi SKAL tilbage snart :-)
Virkelig veltillavet og velsmagende mad lavet fra bunden og med lokale råvarer - så kan man da ikke forlange mere. Imødekommende og dygtigt personale, der havde styr på den mad de serverede for os.
Kan varmt anbefales - og jeg kommer helt sikkert tilbage.
Vi var 17 til aftensmad med firmaet. På trods af gentagne samtaler med restauranten NO76, Ved Stranden, formåde de at servere 17x forkert hovedret.
Min henvendelse til tjeneren gav i første ombæring ikke resultat dvs. ingen respons. Anden henvendelse blev mødt med en forklaring om 'travlhed' i køkkenet, selvom der var meget få mennesker i restauranten. Ingen direkte undskyldning. Ingen Gratis kaffe, dekort eller andet som plaster såret.
Den øvrige mad var god nok, men en meget blandet oplevelse alt i alt.
Køber mange såkaldte deal tilbud. Det var også tilfældet med dette groupon tilbud fra no 76. Ofte bliver man en smule skuffet og det er tydeligt at det er et tilbud.
Dette var bestemt ikke tilfældet med no 76. Vi fik rigtig lækkert mad og en virkelig god betjening fra tjenere som vidste hvad de lavede. Ikke på noget tidspunkt havde vi fornemmelsen af at det var et tilbud vi havde købt. Maden var vellavet, velsmagende og flot præsenteret og vinkortet alsidigt. Alt i alt en rigtig god aften som vi helt sikkert gør igen og ikke kun når der er tilbud.
Palle Petersen.
Open by Night - så får man altså ikke bord i Aalborg.
Vi tog en chance med en ny restaurant. "NO76" på Vesterbro. De havde plads. Og havde oveni købet sat sig godt ind i vores mail om at vi skulle være i biffen til 19 - så de koordinerede det hele perfekt.
Vi blev taget godt imod - først af en af ejerne - og herefter en sød tjener der guidede os igennem vinkort - eller den del vi nu ville høre om - og den var rigtig god.
Maden... En historie for sig...
Først noget fantastisk Salat med hjemmerøget andebryst, hjemmebagt brød og lokalt lavet smør. Pistacienødder og ærtespirer... smums !!!
Hovedret Tournados af kalvemørbrad med lækkert tilbehør
Vi sad og snakkede om hvor lækkert det havde været.
Havde kun tænkt på Creme Brule - og ikke hvad tilbehør der var hertil...
Den bedste kugle lakridsis - hindbærpure - og noget crunch omkring... Den bedste is EVER... Normalt vil en is ikke have så kraftig smag - men det var lige det der satte prikken over iét.... Uhh. Waaaow.
Kokken var forbi hver gang og præsentere. Utrolig ung - og ufattelig dygtig... Sjældent set.
Havde jeg smagt - havde jeg bestemt vurderet dette sted højere inden jeg gik ind...
God tur til jer i biffen - igen de var forberedte.
Prøv det.
NO76