Bedrijf maskeerd zich zeer goed en…
Bedrijf maskeerd zich zeer goed en prijzen zijn te mooi om waar te kunen zijn. Toch als experiment daardoor geprobeerd want wint vertrouwen in mail wisseling,begripvol, vriendelijk etc en ze beschikken over een geregistreerd SSl certificaat. Ik werd aan het lijntje gehouden met de ene tracking service na de andere. Levering blijft uit. Men reageerd niet meer op mail. Uiteindelijk was er volgens de laatste trackingservice geleverd en wel een paar uur voor de locale tijd hier. Ik heb met creditcard betaald en bij de maatschappij een claim ingedient. Een heel gedoe maar eea werd behandeld en na geruime tijd kreeg ik het bericht dat er met succes teruggevorderd was. Zeer twijfelachtig bedrijf dus temeer omdat er vervolgens vanuit china er een credicard debat van 0 euro werd geboekt . (Een melding van fraude door de maatschappij) De creditcard maatschappij heeft mijn kaart toen geblokkerd en een nieuwe in het leven geroepen met gedoe met accounts (rekening niet betaald , nieuwe kaart registratie etc.) natuurlijk daarna. Enfin een een gewaarschuwd mens,..... Advies creditcard maatschappij: probeer allereerst telefonisch contact te krijgen,