Kan ikke rigtig gi nogen stjerner da der står den ene sted at den ikke er godkendt til drikkevand og læser man så et andet sted står der at den er 100 % godkendt til drikkevand så nu har jeg afmontere... See more
See what reviewers are saying
Et godt alternativ til de dyrere løsninger. Nem installation. Men husk at indregne udgiften til nye filtre hver 6. måned.
Company replied
IKKE godkendt til drikkevand! Det har det ikke været siden 2022.
Et produkt der holder hvad det lover. Har brugt det i ca 3 mdr. Der er ikke kommet kalkaflejringer i vandkedlen. Kaffemaskinen brygger stort set lydløst, stor smagsforskel fra før da købte vi k... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
NoCalc er en revolutionerende løsning til at bekæmpe kalk i hjemmet. NoCalc har været på markedet siden 2010 Vha. et filter indkapsles Calcium molekylerne i vandet, så der ikke dannes kalkophobninger. Du beskytter herved alle husets VVS-installationer og reducerer kalkaflejringer. NoCalc bidrager til en hverdag med væsentligt mindre kalk og du mindsker betydeligt både tid og midler ift. den daglige rengøring. NoCalc vil desuden forlænge levetiden på dine VVS-installationer samt nedsætte dit energiforbrug. NoCalc er en effektiv, nem og billig løsning.
5000, Odense C, Denmark
- info@nocalc.dk
- nocalc.dk
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
People also looked at
Et produkt der holder hvad det lover.
Et produkt der holder hvad det lover.
Har brugt det i ca 3 mdr.
Der er ikke kommet kalkaflejringer i vandkedlen.
Kaffemaskinen brygger stort set lydløst, stor smagsforskel fra før da købte vi kildevand til brygning, nu fra hanen og vi er kaffe elskere
Klare glasvægge på badeværelse, ingen kalkaflejringer, armaturer rengøres med fugtig klud
vandet er også blevet drikkeligt hvor der er brugt kobberrør, har fjernet den specielle smag
Den kløe der kan komme når man er i bad, den er også væk

Super tilfreds :-)
Vi har for ca. 2 md. siden fået monteret NoCalc i forbindelse med udskiftning af alle vores vandrør i huset.
Det var min VVS'er der anbefalede NoCalc og han fortalte, at det også ville løsne gammelt kalk i systemet. Det var jo ikke så relevant for mig, da vi lige har skifte alle rør - troede jeg.
Vi har i haven et vildmarksbad hvor der sidder en indvendig rustfri ovn, til at fyre det op med. På denne har der siddet et lag kalk fra tidligere, som jeg ikke har gjort noget ved, da jeg har renset badet. Efter jeg fik NoCalc op og fyldte det igen, gik der ikke mere end et par dage, så lå alt kalken i flager på bunden af karet og det kan næsten ikke være anden grund end at NoCalc har opløst det.
Vi havde overvejet et BWT kalkanlæg, men jeg er nu helt overbevist om at NoCalc er det rigtige for os.

Reply from NoCalc
Super service. Har ikke haft problemer med kalk på armaturer og på brusehovedet siden vi har fået det monteret. Kan kun komme med min bedste anbefaling til Nocalc

Super godt produkt
Super godt produkt - virker efter hensigten, meget nemmere at rengøre for kalk.

Det er et godt produkt
Det er et godt produkt. Der hvor vi kan se det virker er på håndvaske-toiletter-brusekabine og vaskemaskinen, som er meget neme at rengøre. Kalken forsvinder ikke, men vi er stoppe med skrappe rengørings midler.

Reply from NoCalc
Nocalc er virkelig et produkt jeg kan…
Nocalc er virkelig et produkt jeg kan anbefale til andre med calc problemer som vi havde i vores hus vi har haft vores hus 4 år og vi har skiftet fire vandhaner fået ødelagt en Dolce gusto kaffemaskine af vores calc i vandet. Vi har nu haft nocalc ca 4-5 måneder og må sige det var et overraskende resultat efter 14 dage kunne kalken ikke binde på vores vandhaner og vores store glasvæg vi har i badeværelset vi er meget tilfredse med dette fantastiske produkt. Vi kan ikke smage forskel på vores vand det smager som det hele tiden har gjort. Tusinde tak til nocalc for denne fantastiske løsning
MVH Andi og Heidi

Er oven ud tilfreds
Er oven ud tilfreds, både med produktet og servicen.

Reply from NoCalc
Installerede Nocalc i starten af året
Installerede Nocalc i starten af året, efterfølgende har vi virkelig kunne mærke forskellen.
-Ingen kalk på vores armaturer, hvis der har været lidt kan det blot tørres af med en klud, uden skrappe rengøringsmidler
-blødere vand i bruseren
Produktet lever i den grad op til forventningerne.

Reply from NoCalc
Vi har nu brugt Nocalc i 6 måneder og…
Vi har nu brugt Nocalc i 6 måneder og anlægget har levet 100%op til vores forventninger.

Reply from NoCalc
Et godt alternativ til de dyrere…
Et godt alternativ til de dyrere løsninger.
Nem installation.
Men husk at indregne udgiften til nye filtre hver 6. måned.

Reply from NoCalc
Efter lidt tid er det nemt at fjerne
Efter lidt tid er det nemt at fjerne aflejringer

Perfekt kundeservice
Perfekt kundeservice
Har desværre ikke haft lejlighed til at afprøve deres produkt så kan ikke udtale mig om produktet

Nemmere rengøring
Var skeptisk da vi fik Nocalc, men må sige at vi nu i 7 måneder har været meget tilfredse. Vi bruger mindre tid på rengøring, nærmest ingen kalk i vores elkedel og har ikke afkalket kaffemaskinen siden.
Så absolut et godt produkt.

Super godt produkt
Godt produkt, som har gjort rengøring af kalk på armaturer, bruseniche og i køkken nemmere.
God service og hurtig levering.
Mvh. Jacob Tvede