Met de super handige tool op de site twee op maat gemaakte kussens voor in de camper laten maken. Super snelle levering en uitstekende kwaliteit van de kussens! Super blij mee.
See what reviewers are saying
Plaats hier nooit een bestelling! Afspraken worden nooit nagekomen. Er wordt gesproken over gegarandeerde levertijd. 4 weken na het plaatsen van de bestelling kreeg Ik bericht dat de stof niet op v... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Kussens op maat in elke gewenste vorm en afmeting! Scherp geprijsd , gratis kleurstalen en snel in huis. Bereken direct online je prijs
Contact info
Industrieweg 3D, 5262GJ , Vught, Netherlands
- 073 - 65 77 88 3
- hallo@nofruit.nl
- nofruit.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Handig, snel en mooi!
Super snelle levering en uitstekende kwaliteit van de kussens! Super blij mee.
Zeer tevreden! Aanrader!
Zeer tevreden! Na het plaatsen van de bestelling direct bericht over de lengte van het kussen. Advies was om deze lengte te verdelen over 2 kussens. Geen probleem. Goed meegedacht over de exacte maatvoering. Toen de kussens arriveerden 1 woord… WAUW… zeer mooie en kwalitatieve aanvoelende stof. Perfect pasvorm en zeer mooie afgewerkt. Echt een aanrader!
Blij met mijn nieuwe bankkussen
Keurig en zeer vriendelijk telefonisch contact gehad om tot een passend en prachtig kunstleren bankkussen te komen waar ik heel blij mee ben.
Te grote kussenhoezen
Het is een mengeling van gevoelens, maar vooral onvrede. Mijn eerste bestelling werd na 2 weken bezorgd. De tweede bestelling pas na 5,5 week. De reden werd per mail ook niet echt vriendelijk medegedeeld. Helaas was er ook nog eens 1 rug en 1 zit kussenhoes aan iedere kant een centimeter te groot.
Dit met foto's en per email gemeld en het antwoord was uiteindelijk: stuur maar op, dan kijken wij wat we kunnen doen. Dat zou betekenen dat ik weken zonder kussenhoes zou zitten. Of stuur maar einde zomer, je kunt het best gebruiken.
Het is niet aan dit bedrijf om dat te beslissen. Helaas was het ene werknemer aardiger in beantwoordinf dan de andere. Om de zomer niet te verliezen moeten wij op eigen kosten (wat net zoveel is als de verzendkosten die ik dan toch ook had moet betalen), nu de hoes kleiner laten maken bij een naaiatelier in het dorp of 3 maanden wachten op hun herstel. Voor ons is dan maar extra kosten maken in het dorp om zsm te kunnen genieten van de kussen de oplossing.
Dit is helaas erg jammer en het geeft niet echt een veteouwbaar gevoel. De andere kussens waren wel mooi, maar helaas in zijn geheel niet.
Ze hebben niet eens aangeboden om de verzendkosten of de kosten voor herstel te betalen. Retourzenden was voor hen de enige oplossing. Ik zou hier nooit meer bestellen.
Onlangs kussens besteld bij NoFruit
Onlangs kussens besteld bij NoFruit via de website. Bij levering bleek echter dat de (rol)kussens niet rond waren zoals verwacht. Een miscommunicatie, kan gebeuren. Maar met de snelle en vriendelijke hulp van Gabriella heb ik alsnog de juiste kussens ontvangen! Deze voldoen zeker aan mijn verwachtingen. Mooie kleuren, fijne/snelle communicatie. Heel blij mee!
Kussens besteld voor mijn camper
Kussens besteld voor mijn camper. Mooie kwaliteit en zeer snel geleverd.
Ik heb online hoezen besteld voor onze tuin set.
Ik heb online hoezen besteld voor onze tuin set. Ben hierna zo goed geholpen dat ik wel een review moet plaatsen! :)
Allereerst werkt de website top & word je gemakkelijk door het keuzeproces heen geloodst. Er zijn veel mooie stof keuzes en opties in de afwerking.
Mijn bestelling is zorgvuldig gecheckt en in overleg aangepast. Er is met me meegedacht over de plek van de ritsen en welke stof het beste geschikt is voor buiten.
1 zitkussen van onze tuin set heeft een atypische afmeting. Dit blijkt ook geen probleem! Verder vind ik het een leuke optie dat we de voor- en achterzijde van de rug kussens een andere stof/kleur hebben kunnen geven.
De hoezen moeten we nog ontvangen, maar tot zover super blij! Dank aan team Nofruit!
kussens-op-maat
Zeer netjes afgewerkte kussens op maat voor de zithoek van onze mobilhome (ter vervanging van de 24 jaar oude versie). Héél tevreden van!
Ook het contact is zeer aangenaam en correct.
Nu op naar het vervangen van de rest van de kussens.. :-)
Een prachtig kussen ontvangen
Een prachtig kussen ontvangen. Het past precies in de vensterbank met 2 schuine zijden. Ik was wat sceptisch van te voren maar het past precies en zit prima. Ook het contact met de klantenservice over levering werkt goed
Super ervaring
Snel geleverd, mooie stoffen, veel keuze! Super blij.
Een zeer teleurstellende ervaring
Een zeer teleurstellende ervaring met Nofruit
Ik had hoge verwachtingen toen ik een op maat gemaakt kussen bestelde bij Nofruit, maar mijn ervaring was allesbehalve positief. Ik bestelde een kussen met de exacte afmetingen van 75x35 cm, maar ontving een exemplaar van 80x45 cm. Dit wijkt volledig af van mijn bestelling. Toen ik hierover contact opnam om het probleem op te lossen, werd de verantwoordelijkheid volledig bij mij gelegd, alsof ik degene was die iets fout had gedaan.
Het gesprek met de klantenservice verliep ontzettend frustrerend. In plaats van mijn klacht serieus te nemen, bleef men aandringen dat ik het kussen "gewoon moest passen", alsof dat het probleem zou oplossen. Bovendien kreeg ik te horen dat ik zelf de retourzending moest regelen omdat ik in België woon, terwijl dit niet vermeld stond bij de bestelling. Dit voelde niet alleen onprofessioneel, maar ook alsof de fout volledig genegeerd werd.
Wat ik uiteindelijk ontving, was ronduit teleurstellend. Voor een bedrag van 60 euro verwachtte ik een kwalitatief product dat aan mijn specifieke maten voldeed. In plaats daarvan kreeg ik drie kussens gevuld met schuimresten. Dit was niet alleen van lage kwaliteit, maar voldeed ook totaal niet aan mijn verwachtingen of aan wat er geadverteerd werd.
Wat ik vooral storend vind, is de houding van Nofruit in dit hele proces. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte kussens, zou beter moeten begrijpen wat "maatwerk" inhoudt. Het feit dat ik als klant zelf moest aandringen op een oplossing, zonder enige verantwoordelijkheid van hun kant, is onaanvaardbaar.
Als je vanuit België bestelt, raad ik Nofruit absoluut niet aan. Niet alleen vanwege het gebrek aan klantvriendelijkheid, maar ook omdat ze niet lijken te begrijpen wat klanttevredenheid inhoudt. Ik zal in de toekomst zeker geen gebruik meer maken van hun diensten en zou dit bedrijf ook niemand aanraden.

Reply from Nofruit
Nofruit
Nofruit, heeft ons mooie en goed zittende kussens geleverd in een kort tijdsbestek.
We hebben goed advies gekregen en de communicatie is vlot verlopen, hierdoor heb ik niet het gevoel dat ik online een aankoop heb gedaan. Het voelde echt heel persoonlijk.
Nogmaals bedankt!
Zeer mooie kussens
Zeer mooie kussens, heel blij mee. We hadden vergelijkbare kussens ergens gezien en wilde deze (in andere kleur) ook bestellen, ze waren zo vriendelijk om de bestelling op te zoeken van waar we ze gezien hadden zodat we vergelijkbare konden bestellen.
Ik zocht een zitkussen voor mijn…
Ik zocht een zitkussen voor mijn zorgstoel , ik heb het bedrijf gebeld om mij verder te helpen met wat voor een zitkussen bij mij het beste zou passen.
En ik ben daar super goed bij geholpen .
Ik heb vandaag mijn zitkussen binnen gekregen en ik moet zeggen grandioos zit heerlijk dankjewel nofruit voor de goede zorg en hulp
Geweldige service
Geweldige service! Hadden zelf een rekenfout gemaakt met één van de kussens, maar samen met een super klantenservice een passende oplossing gevonden.
Erg blij mee! Ook de kwaliteit en uitstraling is super
Eerlijk verhaal
De eigenaresse vertelde ons eerlijk dat datgene wat wij wilden met onze caravankussens niet mogelijk was. Zij deed geen moeite ons iets aan te praten wat erop leek. Een duidelijk eerlijk verhaal.
Top bedrijf klant en oplossings gericht
Vriendelijk en vlot komen afspraken na, alles keurig verpakt. Een keer nog een afdwaling gemaakt naar een andere maatkussen leverancier in A'dam met personeel dat alleen voornamen heeft, omdat de bezorgkosten hier iets goedkoper zijn... nouja als je je spullen krijgt dan... Goedkoop is duurkoop dus echt nooit meer een ander dan NOFRUIT voor ons.
Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Wat een prettig bedrijf om zaken mee te doen!
De website is helder en werkt goed, ook de communicatie na de bestelling verloopt vriendelijk en vlot.
Tijdens een tweede bestelling is er iets niet helemaal goed gegaan en in no-time is er een passende oplossing bedacht.
Proficiat!
aanrader
Paar jaar geleden ook al bestelling geplaatst en mede door de fijne ervaring nu weer. Snel, goede service en heel fijn dat je vooraf stofstalen kunt bestellen. Prijs kwaliteit verhouding is top!
TOP SERVICE!
1.5 jaar geleden kussens besteld voor onze loungebank. Vorige week zagen dat we dat 1 van de kussens bij de naad gescheurd was en de rits ervan af was. Na contact opnemen mochten we het kussen opsturen en zou de reparatie ons niks kosten. We hoefde enkel de verzendkosten te betalen erna toe. TOP SERVICE! Dat zie je bijna nergens meer!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.