Noina

Simpel bestilling af Batteri

Simpel bestilling af Batteri, har nu taget over en uge,
mine bange anelser er ved at gå i opfyldelse, efter at have læst
andres oplevelse af dette "firma" jeg vil herefter nægte at modtage
varen når den engang kommer, for idet mindste ikke at få flerer udgifter
med dette fupfirma, handel ikke med dem !!!

July 29, 2017
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

manglende levering og dårlig kundeservice.

Købte 2 speciale batterier, og blev lovet en leveringstid på 1 uge. Nu har jeg ventet i 3 uger. Og efter at have haft kontakt til kundeservice 2 gange får jeg at vide at det ikke unormalt med 4 ugers levering. De vil derfor ikke gøre mere ved sagen. Det er ikke nok at de sælger billige batterier hvis ikke de leverer.

November 16, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Batteiet kom fra østen, så fik regning på importskat og adm gebyr efter

Jeg købte et batteri til en laptop hos Noina.net, da produkt og pris passede mig, og at det var et firma i Holland, altså i EU, så der ikke ville komme import skat på, og levering formodentlig var max en uges tid.
Det tog næsten 14 dage inden batteriet kom.
Et par dage efter modtagelse fik jeg så en ekstraregning på import skat og adm gebyr fra FedEx på 248 kr.
Det er jeg pt ved at skrive til Noina om, at de må sikre at kunder i EU ved deres leveringer kommer UDEN for EU, det står ikke just når man bestiller, så man ikke bliver overrasket/skuffet.
Jeg ville ønske jeg havde checket hvad der stod her på trustpilot først, før bestillingen. Tænkte ikke over det, da dansk hjemmeside og stod de holdt til i Holland.

Er dog før blevet snydt på samme måde af en anden hjemmeside der fremstod 100 % dansk, og viste sig at komme fra Kina og umulige at få fat i, hvor jeg nægtede at modtage, og fik pengene tilbage via Paypal. Så burde have været på vagt.

October 24, 2015
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

For lang leveringstid og mystisk momsbehandling.

Noina.dk er et Hollandsk selskab (med dk WEB-adresse)

"Din ordre, med ordrenummer xxx er klar til at blive sendt og vil blive overgivet til postvæsenet i dag. Du vil modtage din bestilling hurtigst muligt." stod der i en mail til mig.

Først 10 dage efter modtog jeg batteriet!

Ifm. ordreaflæggelsen oplyste jeg mit CVR-nr. med forventning om at B2B handel uden for DK og inden for EU ville medføre, at prisen blev reduceret med momsen, men den forblev den samme. Hvis det er korrekt momsbehandling, må konklusionen være, at deres priser på hjemmesiden er uden moms. Der står ingen steder om priserne er med eller uden moms og det må så betyde at privatkøbere skal være opmærksom på, at der kommer moms på priserne - og så er Noina.dk nok for dyre at handle hos.

Hvis priserne skulle vise sig at være med moms, så er jeg blevet snydt for momsen.

Jeg kommer under alle omstændigheder ikke til at handele med Noina.dk igen.

July 30, 2015

om te huilen

Donderdag 30 januari 2014 een batterij besteld en nog steeds (inmiddels 7/2/2014) niet ontvangen. Oplichters zijn het!!!!!

February 7, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Mangler firmaoplysniger om denne side.

Hvor på siden finder man de alm. gængse oplysninger om dette site? Og er det et dansk site?
Skal bruge et nyt mobilbatteri og de har det jeg skal bruge, men tør ikke købe på denne side - da der intet info er om virksomheden.

Iflg. dk-hostmaster ligger det i Holland???

December 12, 2013

Take a closer look