Nolatr Reviews 22

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Blij mee :) ik had niet veel eisen, wilde vooral objectief weten hoe mijn slaap is en mijn stresslevel. Nu na een week of zes gebruik nog steeds tevreden. Wel is het vervelend dat slaap niet al... See more

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

NOLATR is een super fijne en overzichtelijke app. Na de vernieuwde update werkt alles weer soepel. Ik vind het vooral prettig dat er geen abonnement nodig is en dat mijn gegevens privé blijven! 📱💪

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Mooie fitnessband voor een mooie prijs

Het koppelen van de Motion Sport met mijn IPhone ging vlot zonder problemen. De gegevens worden ieder keer netjes bijgewerkt in de app. Voldoende mogelijkheden met een duidelijke app. Ik beschadigde zelf mijn bandje en vroeg bij Nolatr of ik een nieuwe kon bestellen. Snelle reactie en snel kreeg ik een nieuwe band geleverd. Goede service dus

March 11, 2026

Blij mee :)

Wel is het vervelend dat slaap niet altijd juist wordt gemeten. Een nacht wakker liggen, maar wel ontspannen zijn en rustig ademen? Slaapscore van 98%, haha! En als je tijdens een slapeloze nacht je app checkt en vervolgens verder slaapt? Dan meet ‘ie dat niet meer als slaap. Idem met dutjes overdag. En tegelijkertijd blijf je volgens de app slapen als je niet gelijk de app opent als de wekker gaat… daar zit nog wel wat verbetering.

Je activiteit meet ‘ie ook niet altijd goed. Ik verbruik heel weinig calorieën, terwijl ik superveel beweeg op een dag. Ik zet alleen niet bij elke wandeling of fietsrit de sport-stand in de app aan.

Nog fijner zou het zijn om trends/vergelijkingen te krijgen. Bijv. “je HRV lijkt te dalen, wellicht ligt er een griepje op de loer”. Of “je aantal uren diepe slaap neemt toe”. Of “je stresslevel stijgt, alles oké?”

March 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Trekt op niets

SmartRing gekocht bij NoLatr. Initieel was de helpdesk zeer behulpzaam om verbindingsproblemen op te lossen. Na een tijdje begonnen er grotere zaken op te vallen. Ring registreert werken als slaap (1000den stappen...) en slaap niet als slaap. Software is serieus verkeerd.

Na 1 maand laadt de ring ook niet meer op, branden de groene meetlampjes niet meer. Uiteraard is de partner niet meer bereikbaar.

Ik gok op een gedropshipte ring van Temu ofzo die duurder doorverkocht wordt. Toch merkwaardig dat er "made in china" op staat wanneer het bedrijf beweert volledig geproduceerd en ontwikkeld in NL te zijn. Enkel de app dan toch maar (die ook niet goed werkt!)

Ik zit met 175 euro verspild geld en nog een laatste redmiddel om het via Bol te laten repareren. Indien niet, ga ik hierin verder. Misleidende informatie.

February 1, 2026

Beste Iris,

Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren, en we willen graag een aantal punten verduidelijken en rechtzetten.
Allereerst: NOLATR is een Nederlands bedrijf en onze software en app worden in Nederland ontwikkeld. De hardware wordt geproduceerd in verschillende delen van Azië, wat volledig gebruikelijk is binnen de wearables-industrie en ook correct wordt vermeld. “Made in China” betekent nadrukkelijk niet dat het om dropshipping of doorverkoop via platforms zoals Temu gaat - dat beeld klopt niet.

Wat betreft de functionaliteit: wanneer een ring stappen als slaap registreert of andersom, wijst dit meestal op een verbindings- of kalibratieprobleem (bijvoorbeeld synchronisatie, firmwareversie of draagpositie). Dit lossen wij normaal gesproken samen met de gebruiker op.
Jammer dat dit in jouw geval niet tot een oplossing heeft geleid.

Dat de ring niet meer oplaadt en de meetlampjes niet meer branden, is geen normale situatie. In zulke gevallen bieden wij altijd een vervanging of retour voor onderzoek aan. We herkennen ons dan ook niet in de suggestie dat wij “niet bereikbaar” zouden zijn - we helpen klanten dagelijks via meerdere kanalen.

Tot slot: je hebt volledig recht op garantie. We nodigen je dan ook uit om (nogmaals) contact met ons op te nemen via info@nolatr.com of via Bol.com, zodat we dit netjes en correct kunnen oplossen.

We nemen feedback serieus, maar vinden het belangrijk dat informatie juist blijft. We helpen je graag verder.

Team NOLATR

Een absolute aanrader

De armband is precies wat ik zoek. Een Nederlands product, de data wordt niet gedeeld, zeer duidelijk prettig in het gebruik, en de klantenservice is persoonlijk, vriendelijk en heel vlot. Een absolute aanrader :)

January 12, 2026

Tevreden

Snelle levering, eenvoudige retourprocedure
Tevreden met de winkel, minder met het product, stelde teveel eisen

December 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Blij met de smart bracelet

Ik heb de smartbracelet gekocht. Dit is een fijn product om je slaap / activiteit bij te houden. De app zorgt dat alles goed inzichtelijk is. De app is ook gebruiksvriendelijk.

December 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

NOLATR is een super fijne en…

November 24, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Na uitrol nieuwe app niet bruikbaar meer

Sinds de nieuwe app is het verbinden erg onbetrouwbaar en eigenlijk niet werkbaar. Ook wordt de sata veel minder snel overgedragen. Met de oude app was het een leuke en bruikbare ring. Nu levert het alleen maar frustratie op

November 26, 2025

Beste Maarten,
Dank je wel voor je review. We begrijpen goed dat de verbindingsproblemen en tragere datatransfer veel frustratie geven. Dat is natuurlijk niet de ervaring die je van ons mag verwachten.
We willen je laten weten dat we op dit moment hard werken aan verbeteringen en dat er zo snel mogelijk een nieuwe app-update komt die deze problemen aanpakt.
Dank voor je feedback en geduld - we doen er alles aan om de ervaring weer op het niveau te brengen dat je eerder gewend was.
Hartelijke groet,
Het Nolatr Team

Rated 3 out of 5 stars

NOLATR VUE algoritmen moeten nog verbeterd worden

Ik heb een NOLATR VUE; in eerste instantie werkte hij goed en was de app ook plezierig. Maar na een update van de app ging het ineens een stuk slechter: de eerdere data waren verdwenen, de stappenteller houdt er na 10 uur 's ochtend mee op en in de slaapgrafiek kan je niet meer de exacte tijd op zoeken. En ook de huidtemperatuurmeting is verdwenen. Kortom er valt een boel te verbeteren!

November 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Heel slecht

Heel slecht. De eerste koppeling ging vlot, en het ding heeft 9 dagen gewerkt. Toen hield hij plotseling op, alle gegevens uit de app waren verdwenen, de app stond in de stand of er nooit gekoppeld was en hij reageert helemaal niet. Het ding is helemaal dood (hoewel helemaal opgeladen), valt niet te koppelen.
Kennelijk was dat voorzien want er zat GEEN garantiebewijs in de doos. Klachtwaardig.

October 14, 2025

Beste Emily,
Wat jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad — dat is uiteraard niet de bedoeling. We werken momenteel aan een vernieuwde versie van onze app, waardoor sommige gebruikers tijdelijk problemen kunnen ondervinden met de koppeling.
Kunt u ons een bericht sturen via info@nolatr.com? Dan helpen we u graag persoonlijk verder en zorgen we dat uw apparaat weer goed functioneert.
Onze excuses voor het ongemak en dank voor uw geduld terwijl we aan verbeteringen werken. Met vriendelijke groet,
Team NOLATR

Top!

Doet wat het moet doen, mooi design en makkelijke app.

September 24, 2025

Het werkt prima

Het werkt prima, alleen de batterijcapaciteit moet nog groeien. De eerste dag 2x opgeladen: je zág het gewoon naar beneden gaan.! Nu houdt de batterij het ruim twee dagen, dus we zijn er nog niet. 5-7 dagen moet ik nog maar zien.....

August 14, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look