Snelle levering, top service!
Snelle levering, Top Noodradio! Heel blij met de goede service!

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Over Noodradio-Benelux Noodradio-Benelux is een Nederlandse onderneming die zich volledig richt op betrouwbare noodcommunicatie en noodvoorzieningen voor huishoudens, bedrijven en organisaties binnen de Benelux. Wij geloven dat goede voorbereiding essentieel is in onvoorziene situaties en maken noodproducten toegankelijk, begrijpelijk en betrouwbaar voor iedereen. Al onze producten worden geleverd vanuit ons eigen magazijn in Lelystad en voldoen aan de geldende Europese wet- en regelgeving. Wij leveren uitsluitend EU-goedgekeurde en geteste producten, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. In tegenstelling tot veel buitenlandse aanbieders bieden wij uitgebreide ondersteuning, duidelijke documentatie en een Nederlandstalige klantenservice. Wij zijn bereikbaar voor vragen vóór, tijdens en na de aankoop en nemen service serieus. Onze noodradio’s en noodpakketten worden zorgvuldig samengesteld en zijn ontworpen voor praktisch gebruik bij stroomuitval, extreme weersomstandigheden en andere noodsituaties. Functionaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak staan daarbij centraal. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden daarom tot 5 jaar fabrieksgarantie. Noodradio-Benelux levert zowel aan consumenten als aan zakelijke klanten en organisaties, waaronder grote Nederlandse platforms en bedrijven. Transparantie, service en betrouwbaarheid vormen de kern van onze werkwijze - voor, tijdens én na de aankoop. Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Ons team staat klaar om u te helpen.
Randstad 22-46, 1316BZ, Almere, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle levering, Top Noodradio! Heel blij met de goede service!

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Ze hebben mij goed te woord gestaan en prima geholpen. Zeer allert bedrijf.
Nogmaals bedankt.

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Goede ervaring met Noodradio Benelux. De bestelling werd snel verzonden en was netjes verpakt. De kwaliteit van de radio’s voelt degelijk aan en ze werken precies zoals beschreven. Fijn bedrijf om bij te bestellen, ik ben tevreden en zou het zeker aanraden.

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Geen contact meer te krijgen. Na retour verzoek is het pakket ineens niet aangemeld, en nu geen gehoor via whatsapp , bellen , berichten....
Werkt samen met cirroparcel, zoek het op.

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Deze radio geruild voor ander type. Tevreden over de mogelijkheid van ruilen. Goede service hierin. Blij met deze nieuwe radio. Het functioneert naar behoren en wat je mag verwachten van een noodradio.

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Gister besteld, de volgende dag in huis!
Bedankt voor de snelheid van bezorging!

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Ik wilde graag een noodpakket bestellen om voor de zekerheid in huis op te slaan.
Zo kwam ik bij de noodpakketten van Noodradio Benelux en het verbaasde me dat het pakket zo goed gevuld zat met noodproducten.
Heel erg blij mee!

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Gisteren besteld en vandaag in huis. Echt een mooi pakket binnen gekregen en alles zeer netjes en goed werkzaam. Dikke pluim!!

Reply from Noodradio Benelux B.V.
De radio op 8 december besteld en pas in januari ontvangen. Contact met ANWB en daarna Noodradio Benelux ging wel vlot, maar dat was dan ook alles. Even een e-mail dat de levering langer duurt is blijkbaar teveel moeite.
De radio gaat ook weer retour. Het sos signaal deed het maar een paar keer en ook het leeslampje onder het zonnepaneel gaf al snel de geest. Voor zo’n dure radio verwacht je toch iets meer.
Benieuwd of Benelux Radio nu ook vlot reageert nu ik aangaf te willen retourneren.

Reply from Noodradio Benelux B.V.
8 december via de ANWB een noodradio besteld. Zou rond 16 december geleverd worden, inmiddels de 24e te en nog niks ontvangen. Blijkt weer een dropshipper te zijn die zijn spullen rechtstreeks uit China laat opsturen. Schande dat ANWB met zo’n partij in zee gaat. Bestel hier niet.

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Ik kocht via anwb een noodradio op 1 december, op 15 december zou deze verzonden worden maar dit staat nog steeds op niet ontvangen. Ik wil de koop annuleren maar krijg keer op keer bericht dat dit niet kan omdat het verzonden is. Enorm vervelend. Zeer onbetrouwbaar. Vooral verder zoeken naar een andere verkoper

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Noodpakket besteld van € 279,= die volgens website volgende dag geleverd zou worden,. Echter na 8 dagen nog niets ontvangen of gehoord ondanks meerdere telefoontjes en mails. Telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mail of voicemail en zelfs niet op aankondiging dat ik melding ga doen bij de Fraudehelpdesk en aangifte bj politie. Vrees dat ik opgelicht ben
Uiteindelijk na veel mailen, appen en bellen, uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen die mij verzekerde dat het pakket onderweg was en de volgende dag zou aankomen wat ook weer niet het geval bleek te zijn.
Uiteindelijk (nadat ik de hoop eigenlijk al had opgegeven) kwam het pakket alsnog. Extreem vertraagd dus maar de eerdere telefonische toezegging dat er een Powerbank met een veel grotere capaciteit bij zou zitten dan in het kleinere en goedkopere pakket bleek niet te zijn nagekomen. Heb het er maar bij laten zitten mogelijk omdat ik allang blij was dat het pakket toch aangekomen was en ik dus niet ben opgelicht. Bereikbaarheid en reageren op contactverzoeken had veel boosheid, frustratie en machteloosheid (maar ook de conclusie dat ik dus was opgelicht) kunnen voorkomen.
N.a.v. mijn klacht zegde men mij toe de powerbank alsnog na te sturen wat aanvankelijk niet gebeurde, maar na een reminder van mijn kant kwam deze alsnog waarmee mijn noodpakket na ruim 2 maanden eindelijk alsnog compleet is.
Ik ben vooral ook blij achteraf toch niet te zijn opgelicht en heb mijn conclusie herzien nl dat Noodradio Benelux toch een betrouwbaar bedrijf is die door omstandigheden verzeild is geraakt in een organisatorisch en communicatief moeras tijdens de drukke decembermaanden maar die uiteindelijk de problemen en de schade die hier uit voortkomt, toch ook weer netjes oplost. Mijn advies om niet met dit bedrijf zaken te doen trek ik bij deze terug alleen zou ik zelf een volgende keer wat uitkijken in december of in een periode waarin de overheid het belang van noodpakketten extra onderstreept waardoor er opeens een te grote druk op leveranciers van noodpakketten ontstaat waar ze door overvallen worden en door worden overrompeld omdat ze daar onvoldoende op zijn voorbereid en niet goed kunnen anticiperen op een dergelijke explosieve toename in de vraag door bijv. geen of te kleine voorraden aangelegd te hebben ? Maar ik neem aan dat men lering uit die situatie heeft getrokken en daar nu wel op is voorbereid. In elk geval zou ik ze opnieuw het voordeel van de twijfel geven en beschouw ik mijn eerdere oordeel en conclusies hierbij dan ook als achterhaald en niet langer geldig.

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Via ANWB een noodradio besteld voor ruim 40 euro, blijkt het een noodradio te zijn die door wordt verkocht vanaf alieexpress.
Netjes contact gehad met dit bedrijf, maar geeft aan de prijsverhoging te kunnen verrichten omdat zij volgens de eu regels en garantierecht werken.
Ze veranderen niks aan het product, en de kans is klein dat het defect gaat wanneer je het niet gebruikt nee. Zo is garantierecht wel lekker makkelijk te bewerkstelligen. Niks meer dan een dropshipper en een oplichter in mijn ogen

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Ik heb via ANWB Noodradio besteld en zou in 1-3 dagen bestelling in huis hebben, dit werd 10 dagen later en kon ook geen contact krijgen.
Heb gelijk pakketje retour gezonden omdat ik het niet vertrouwde en via ANWB wat zeer moeizaam retourlabel ontvangen, maar helaas na ruim een week na bevestiging dat retour was ontvangen, geen aankoop bedrag terug ontvangen.
ANWB doet in mijn ogen zaken met malafide bedrijven en is dus ook onbetrouwbaar.

Reply from Noodradio Benelux B.V.
Learn more about other kinds of reviews.