See what reviewers are saying
Vi kom frem til en god løsning på vores problem. Vi havde købt en dør, som vi beklageligvis, måtte reklamere over, da der manglede dele, døren hang i håndtaget og den kunne ikke lukke ordentligt... See more
Fantastiskt bemötande! När skjutdörrarna jag beställt var slut trots positivt lagersaldo på hemsidan så skickades efter överenskommelse 2 något bredare dörrar till samma pris. Mycket fin service! Dess... See more
Company details
About Nooliliving
Written by the company
Nooli Living
Industriväggar, skjutdörrar, akustikpaneler & annat vackert till hemmet
Välkomna till vårt nya showroom i Åhus
Vi är ett familjeföretag som funnits sedan 2003. Vår vision att bidra till en vacker & trivsam hemmiljö med fokus på detaljer & lösningar för att förenkla vardagen är fortfarande i fokus nu 20 år senare.
Idag erbjuder vi glasväggar & glasdörrar till hemmets alla rum, till vardagsrummet, sovrummet & köket för att skapa fler rum & tydlig avgränsning, men även till offentlig miljö som konferenssalar, kontor & studios. I ett kontorslandskap bibehåller de ljuset & skapar nya rum & möjligheter till avskildhet.
Vi finns idag i hem över hela Sverige, men även i offentliga miljöer, från mindre studios & mäklerier till större lokaler & hos företag med stora konferenssalar.
Frågor & funderingar? Maila, eller ring oss gärna eller avtala en tid för att besöka vårt nya showroom. Ni är alltid mer än välkomna.
Konceptet
Vi erbjuder kvalitetsprodukter för ett mer funktionellt hem, med möjlighet för kunden att själv bygga önskade sektioner av väggar & dörrar. Vi kan genom våra fasta mått pressa priserna & därför erbjuda kvalitativa produkter till ett väldigt konkurrenskraftigt pris.
Idag har vi kunder över hela Sverige, alltifrån den som vill byta ut sina innerdörrar hemma till familjen som växer & behöver ytterligare ett rum, till den som vill avgränsa för ett kontor i vardagsrummet, eller den som vill bygga ett skafferi eller en Walk- In -Closet.
I den offentliga miljön som konferenssalar, kontor, studios & kontorslandskap lämpar sig våra väggar & dörrar där de skapar nya rum & möjligheter till avskildhet. Med våra ljudabsorberande akustikpaneler skapas en mer ombonad & trivsam miljö.
VÄLKOMMEN TILL OSS
Contact info
Missionsgatan 29, 29631, Åhus , Sweden
- 044-223550
- info@nooliliving.se
- nooliliving.se
Köpte de vita industriväggarna för att…
Köpte de vita industriväggarna för att skärma av i ett rum. Väldigt fina och stabila väggar. Är mycket nöjd. Manualen upplevde vi som lite svår att följa men har fått god hjälp och snabba svar från personalen på Nooli. Även trevlig visningslokal i Åhus.
God og hjælpsom kundeservice
Vi fik derefter leveret en helt ny dør - kvit og frit, så vi pludselig stod med to døre, men også her manglede der desværre nogle smådele. I samarbejde med vores egen montør måtte vi derfor finde alternative løsninger. Firmaet imødekom vores problematik og tilbød at ringe op via FaceTime. Marcus fra firmaet gjorde en stor indsats for at bidrage til en god løsning og guidede meget hjælpsomt i processen.
Vi fik løst problemet, ved hjælp af dele fra begge døre, og firmaet tilbød os ydermere en kompensation.
Alt i alt en rigtig flot og tilfredstillende afslutning på sagen. Vi endte med at være yderst tilfredse - både med kundeservice og med vores smukke nye dør. TAK!
God kommunikation og fine produkter
God kommunikation og fine produkter. Jeg kan varmt anbefale NooLiving.
Fantastisk personal
Otroligt service-minded personal med fantastiskt kundfokus. Rekommenderas varmt!
Rekommenderar!
Snabbt och trevligt bemötande av kundsupporten. Är väldigt nöjd med leverans och inredningen jag köpt, kan verkligen rekommendera Nooliliving!
Fina produkter med bra kvalitet
Fina produkter med bra kvalitet.
Mycket trevlig och bra kundservice
Mycket nöjd
Fantastisk kundservice, de sätter verkligen kunden i fokus. Leveransen kom enligt överenskommelse och produkterna motsvarade helt hemsidan. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Nooliliving.
/Mats
Vi är supernöjda med vårt köp
Vi är supernöjda med vårt köp! Vi beställde en kommod i färgen Canadian Grey, en blandare och en handdukstork – allt håller verkligen toppkvalitet och ser precis lika fint ut i verkligheten som på bilderna.
Servicen var också fantastisk. Det allra bästa var att de har ett showroom i Åhus där vi kunde se produkterna innan köp. Bilderna online gav verkligen en rättvis bild, och personalen hjälpte oss att hitta exakt det vi behövde.
Kan varmt rekommendera detta företag!
Rekommenderar verkligen NooliLiving!
Rekommenderar verkligen NooliLiving!
Utöver att de har en snabb och bra support så har dem snygga och bra produkter med kvalité.
Köpte en kommod: Harmoni - Canadian grey.
Fantastiskt fin
Fantastisk firma
Hej alle sammen
Vi vil gerne anmelde dette firma.
For et par måneder siden købte vi en New Yorker dør og en skydedør med fast væg. Vi fik varen hurtigt og vi kiggede i pakkerne og kunne straks se at produkterne var af en rigtig god kvalitet. Vi var dog ikke klogere end at begge hulmål, som vi selv skulle stå for i vores nye hus var forkerte i forhold til de bestilte døre. Vores fejl alene, da mål på alt kan findes på Noolis hjemmeside i deres samlevejledninger.
Pakkerne havde på det tidspunkt stået i vores garage gennem mere end en måned, før vi var kommet så langt med huset, at vi var klar til at sætte døre i. Vi blev selvfølgelig frustrerede, da vi godt vidste at tilbageleveringsfristen var overskredet for længst.
Vi tog dog chancen og kontaktede den i øvrigt fremragende kundeservice hos Nooli.
De havde fuld forståelse for vores fejltagelse og tilbød straks at tage varen retur til fuld pris minus returfragt. Et par dage efter var varerne sendt retur og kort tid efter havde vi pengene på kontoen igen. Så hermed de allervarmeste anbefalinger til et firma, som opfører sig ansvarligt, forstående og troværdigt. Sjældent i disse tider.
I skal ikke være bekymrede for at handle med dem.
PS Priserne er virkelig konkurrencedygtige. Vi fik et 180 cm skydedørsparti og en 90 cm dør i sort New Yorker stil til en samlet pris af godt 13.000 dk med fragt
Mvh Mette og Allan
Danmark
Bra och snabba svar på frågor inför…
Bra och snabba svar på frågor inför köpet, flexibelt med tiderna när vi skulle besöka showroomet, gott bemötande där och snabb leverans när vi väl beställde. Ett kolli hade blivit skadat i transporten - inte Noolis fel- men det löstes också snabbt och elegant. Tack!
Jättefina produkter
Jättefina produkter! Precis byggt vår nya fina väg hemma med Noolis glasvägg och skjutdörr. Allt känns rejält, snyggt och enkelt att installera.
Hade en fundering kring en komplettering av handtag. Snabbt och superproffsigt bemötande. Hög klass på allt som Nooli Living levererar.
Fantastisk service og nemt at komme i…
Fantastisk service og nemt at komme i forbindelse med Nooliliving og få den korrekte vejledning ift. mine ønsker.
Leveringen kom som aftalt og skydedørene er super smukke.
Tusind tak for den fantastiske hjælp jeg har fået ifm. mit renoveringsprojekt og med at finde den rette løsning med mine nye hvide New Yorker skydedøre.
Jeg kan på det varmeste anbefale Nooliliving - en sikker måde at få dine ønsker opfyldt hvis du ønsker skydedøre.
Mange hilsner
Charlotte R
FIn kommod i ljus ek …
FIn kommod i ljus ek som levererades snabbt - till ett utmärkt pris jämfört med liknande produkter i badrumsaffärer. Sidoskåpet kom i fel färg: blixtsnabbt ordnades retur och skåp i rätt färg anlände dagen därpå med kostnadsfri retur. Jag kan verkligen rekommendera Nooli!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastiskt bemötande både via telefon och mail – väldigt professionella och trevliga! Flexibla, snabba leveranser och hela processen kändes smidig från start till mål. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera dem!
Kundservicen är 10/10
Kundservicen är 10/10! Beställda två dörrar och först skadades ena i frakten pga budfirman, vilket Marcus löste på en gång och jag fick snabbt en ny dörr. Råkade även beställa en dörr i fel storlek, trots att returrätten hade utgått fick jag hjälp även där vilket jag är sååå tacksam över när man är mitt uppe i en renovering och allt ska klaffa. Dessutom bra priser och hög kvalité på produkterna. Rekommenderar varmt!
Så fina och prisvärda produkter
Vi har fått utomordentlig service och snabb leverans. Otroligt hjälpsam personal. Produkterna är mycket fina och prisvärda! Vi är så nöjda och vill gärna rekommendera detta företag.
Från första kontakt har vi fått…
Från första kontakt har vi fått utomordentlig service och återkoppling snabbt. Kunniga hjälpsamma och väldigt snygga produkter. Vi är så nöjda!!
Riktigt bra kundservice & Kvalité på väggen
Riktigt bra kundservice!
Jag och min sambo rekommenderar starkt detta företag om du önskar en industrivägg! Bra kvalité, snygga och en riktigt riktigt bra kundservice som svara snabbt och hjälper en utan en sekunds tvekan. 5/5 får dem.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.