I virkeligheden burde dette firma ingen stjerner have. Bestilte tre par støvler den 18.4 plus fragt for levering inden for 48 timer. Pengene blev allerede trukket den 19.4 (er dette for i øvrigt lovli... See more
See what reviewers are saying
Er også blevet snydt rent tyveri pengene kan de finde ud af at trække fra kontoen men min frakke kom aldrig har kontaktet dem flere gange øv siger jeg bare
Har bestilt et par Sneakers..’ Pris 250.kr Der blev så yderligere hævet 150kr Bondefangeri.. Har ikke modtaget mine sko. Og de svarer ikke på mine mails.. Super pæne billeder.. men man... See more
Firmaet Nora Jensen , skal igen stjerner have, men var nødt til, for at komme til at skrive en anmeldelse. I skal aldrig handle med det firma. Det er et fusk firma. De reklamere med gratis fragt, men... See more
Company details
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Har nogle politianmeldt
Har nogle politianmeldt? Har heller aldrig modtaget min vare!
Jeg havde bestilt 2 par bukser den 15…
Jeg havde bestilt 2 par bukser den 15 april, men har ikke fået mine bukser, som de har taget penge for og har skrevet 14 mail til dem, men høre intet fra dem. Så mine penge er væk et beløb på 547 kr
Svindelfirma aldrig modtaget mine vare
Svindelfirma aldrig modtaget mine vare, svarer ikke på mails -
SVINDEL
SVINDEL - ingen vare modtaget og pengene trukket for mange måneder siden. Ingen muligheder for kontakt eller andet.
svindel
svindel
de træk penge for bukser 390 kr og for hurtigt levering 149 ,99 kr , selvom jeg klikkede på jeg ikk ønskede det.
Er også blevet snydt rent tyveri …
SNYD SNYD OG SNYD
SNYD SNYD OG SNYD. Har endda trukket flere penge på min konto end det jeg havde købt for.
BEDRAGERI
Jeg har bestilt og betalt et par bukser. Har ikke fået dem. Jeg kan heller ikke komme i kontakt med dem. Så "smart", man først kan se det er Nora Jensen, når pengene er betalt. "Firmaet" bør fjernes fra nettet"
Utroværdigt firma hvor man ikke modtager…
Utroværdigt firma hvor man ikke modtager varen 🙄
Største svindel firma🤬🤬🤬
Hvis jeg kunne vil dette svindlerfirma…
Hvis jeg kunne vil dette svindlerfirma få minus stjerner.
Købte et par sko den 7 april og pengene trukket den 12 april. Men ingen varer . Har skrevet til dem flere gange.
Men håbløst.
Så køb for Guds skyld intet hos dem. I får ingen varer men pengene trækker de.
SÅ FIRMAET ER ANMELDT.
HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK - FUP OG FIDUS
Har købt to par bukser for 390kr og har ikke set eller hørt noget. Har skrevet til dem 5 gange og der sker INTET.
Skal desværre give en stjerne for at skrive, men de skal ingen have da det er fup og fidus. Større scam skal man lede længe efter. FØJ
Minus stjerne!!
Minus stjerne!!! 😤 Har ikke modtaget de sko jeg bestilte for flere måneder siden ~ ligesom de ikke har svaret på reklamationen! FUP OG FED FIDUS!
Har heller ikke modtaget nogle varer og…
Har heller ikke modtaget nogle varer og blev også trukket 149 kr. ekstra selv om jeg havde svaret nej, fup firma køb ikke noget her
NUL NUL STJERNE ....
NUL NUL STJERNE ....
FUP hele vejen igennem .. brug ALDRIG dette svindelfirma !!!!!!!!!!!!!!!!!
Firmaet Nora Jensen
I skal aldrig handle med det firma. Det er et fusk firma. De reklamere med gratis fragt, men trækker 149. kr. ekstra, selvom jeg har sagt nej til hurtig levering. Pengene er trukket 27/4 og jeg har endnu intet hørt fra firmaet eller modtaget min bestilling. Har skrevet til dem x flere, men de svarer ikke. Der er intet kontakt tlf. nr. Ved nærmere undersøgelse gemmer "Nora Jensen" sig i et fransk firma og længere nede et firma i Hong Kong. Anmelder firmaet i dag for internet svindel.
Har bestilt et par Sneakers..’
Har bestilt et par Sneakers..’
Pris 250.kr
Der blev så yderligere hævet 150kr
Bondefangeri..
Har ikke modtaget mine sko.
Og de svarer ikke på mine mails..
Super pæne billeder..
men man får ikke sine varer..
Vil ALDRIG ANBEFALE NORAJENSEN.COM
FUB FIRMA..
HÆVER BARE DINE PENGE.
OG VARERNE MÅ DU DRØMME DIG TIL..
Håber de tager kritikken til sig.
Så man kan få sine penge tilbage eller skoene. Samt de 150kr
Som er hævet extra..
Fusk har ikke modtaget vare jeg har…
Fusk har ikke modtaget vare jeg har betalt. Pas på de vil bare ha dine penge men man får ingen vare.
NUL stjerner!
Fup!
Desværre kiggede jeg ikke herinde før jeg bestilte.
Samme historie med ekstra trækning for hurtigere levering uden at vælge dette og ingen varer eller svar på mails.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.