No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Efter lang tid søgen på at finde et…
Efter lang tid søgen på at finde et el-selskab som havde el til en attraktiv pris, tog det for lang tid med at få svar, det endte med at lejligheden fik slukket for strømmen,
Jeg fandt et elselskab som tog kontakt til nord energi for at få tændt for strømmen igen, selvom at det var ude for deres normale åbningstid for åbning sf strøm, forstod de situationen om at jeg gik ind i weekenden uden strøm, Så de tog action og hjalp med at få strømmen tilbage, det jeg utrolig glad for at de ville hjælpe med! 🪫🔋
Jeg og mange 1000 andre er overgået fra…
Jeg og mange 1000 andre er overgået fra Waoo til Stofa igennem Energiselskabet. I mit tilfælde Energi Nord. Den første halvdel af setuppet er gået smertefrit. Internettet fungere og udstyret er leveret til rettetid og opkoblingen fungere. Men jeg har total sort skærm på min TV boks fra Waoo og ingen ny fra Stofa. Måske er det en sag for pressen at Stofa ikke kan levere tv bokse til deres kunder. Har ringet og snakket med kundeservice 2 gange efter ventetider på der ikke er Stofa værdig. Og har skrevet en mail uden respons. Så ved ikke hvornår jeg får leveret min Tv boks.. Det er dybt kritisk og alle de julefilm jeg havde glædet mig til at se i weekenden går fløjten... Stofa i er en af Danmarks største, så er dette bare ikke i orden. Jeg forventer min TV-boks og en kompensation der kan mærkes, ellers er det snart Stofa BYE BYE.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.