Dårlig oplevelse med kundeservice
Jeg er blevet ringet op flere gange, hvor det første jeg hører er: “Hej du bliver optaget.” Jeg har ikke givet tilladelse til at blive optaget, og jeg synes, det er dybt uprofessionelt at starte en samtale på den måde uden at give et klart valg fra starten.
I dag blev jeg faktisk sur over det og sagde direkte: “I har ikke ret til bare at optage mig.” Svaret jeg fik var, at jeg bare kunne slå det fra – men jeg påpegede, at det netop er deres ansvar at oplyse mig om, at jeg har et valg, når de siger, at samtalen bliver optaget. Som kunde skal man ikke selv gætte sig til rettighederne.
Derudover bliver jeg ringet op, fordi jeg ikke har betalt en regning – men jeg har gentagne gange gjort opmærksom på, at jeg ikke får mine fakturaer på mail, som jeg har bedt om. Som virksomhed har jeg en bogholder, der håndterer betalinger, og det er uholdbart, at jeg skal logge ind i e-Boks hver gang. Når jeg får fakturaen på mail, bliver den betalt – enkelt og effektivt.
At jeg oveni skal spilde tid i telefonkø, gør oplevelsen endnu værre. Alt i alt en meget frustrerende kundehåndtering, der kunne løses nemt, hvis de blot lyttede til kundens behov og rettigheder.