Så mange løgne på en gang
Så mange løgne på en gang - Utroligt
Jeg skulle efter aftale med ejeren af Nordic Drive at købe en BMW 530D og alt var aftalt.
Jeg skulle hente bilen i Kbh. og tog bussen fra Århus.
Da jeg ankom, var bilen ikke klar og afgiften ikke engang betalt. Jeg havde endda - dagen forinden, pointeret, at jeg ville have bilen med hjem.
Han lovede, at den nok skulle blive betalt dagen efter og jeg var nødt til at tage en overnatning i Kbh.
Men nej, heller ikke dette kunne han ordne.
Han fortalte, at hvis jeg skulle have bilen med hjem, kunne jeg lease den i et halvt år.
Jeg var totalt målløs. Han skulle nok love, at jeg kunne købe den tilbage om et halvt år, til en lavere pris - da afgiften vil falde.
Jeg stod i kbh og ville gerne have bilen med hjem og bilen så fin ud og jeg troede på manden, da han virkede troværdig! Samtidig var garagen fyldt med meget dyrere biler end min BMW, så jeg tænkte, at han nok ikke turde være uærlig og sætte sit ry på spil.
Det skulle jeg så ikke have gjort ;o(((
Det viste sig, at bilen ikke var ordentligt efterset.
Dækkene var færdige som i færdige - ståltråd hang ud på indersiden af dækkene - som man ikke kunne se udefra.
Hjulophæng var defekte foran og EGR ventilen utæt. reparationer for små kr. 20.000 og ting, som nemt kunne havde været afklaret, ved at løfte bilen op på en lift.
Jeg tog fat i Ejeren som ville tage fat i Deloitte - som han fortalte, at han havde solgt mange biler til og som havde leaset den tidligere.
Der gik små to måneder - med gentagne rykkere fra vores side. Endelig kom han tilbage med, at det var sliddele og det ville de ikke dække.
Dette stod jeg meget uforståeligt overfor!
Jeg kontakte Deloitte - som er en af landets største revisionsfirmaer, da jeg var sikker på, at de ikke vil løbe fra deres ansvar.
De kendte intet til ejeren (Nordic Drive) og da de prøvede at ringe til ham, ønskede han ikke at tale med den ansvarlige for Deloittes bil afdeling.
Det er jo næstenen en sag for Morten Spiegelhauer fra Kontant ;o)
Det viser sig så, at det er Carta Leasing som ejer bilen og jeg tager fat i dem for at høre, om de vil erstatte de udgifter vi har haft. Det ønskede de naturligvis ikke, da de har bedt Nordic drive om at sælge bilen og det må være en sag mellem sælger og undertegnede og ikke noget de kunne tage sig af.
Efter et halvt år, var bilen ikke faldet mere end kr. 5000 i afgift og jeg havde allerede betalt knapt kr. 40.000 i første gangs udbetaling på leasing kontrakten. Nu er der gået godt et år og han har blokeret min telefon, og har kun svaret på et af vores breve, at han godt vil betale for dækkene, som han så også sprang fra.
Jeg kan kun sige, hold jer langt væk! Er samtidig blevet kontaktet af anden potentiel køber, som lige ville høre min oplevelse inden han købte, fordi han var igang med hans utroværdige måde at omgåes sandheden på igen.
December 4, 2020
Unprompted review