Nordicessentials Reviews 13

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte barfodsstøvler i oktober…

Jeg bestilte barfodsstøvler i oktober måned, men jeg modtog dem aldrig. Efter kontakt med firmaet blev jeg lovet at få pengene igen. Jeg har dog endnu ikke modtget mine penge. Det er bare dårlig service, men jeg håber stadig at modtage pengene retur som lovet.

October 25, 2024

Hold jeg fra Nordik Essence

Jeg bestilte Game Stick Retro den 13 Juli, bestillingen gik fint igennem ordre#1047, og fik en mail omkring den var på vej et par uger senere. Der gik så endnu en uge hvorefter der stod den var leveret, jeg var dog ikke hjemme "var på ferie" så hvordan den kunne være leveret kunne jeg ikke få svar på, jeg har forsøgt at sende adskellige mails til Nordik Essence og ringede til dem, og uden held, de svarer ikke tilbage på mine beskeder.
Jeg vil anbefale alle at holde sig fra dette firma.

Heldigvis mistede jeg kun 367 kr.

July 13, 2023

Fup..

Fup... ikke modtaget varen og svarer ikke i kundeservice

August 2, 2023

IKKE KØB FRA NORDICESSENTIALS

Hej. Tak for verdens dårligste kundeservice. Jeg ser annonce på FB og får et "ekstraordinært" tilbud af Thor. Jeg informerer dette er en gave til en i Norge, og gør opmærksom på størrelsen skal være rigtigt, da returnering ellers ikke er muligt.
Thors såkaldte hørbukser sendes fra Kina i utrolig ringe kvalitet og er 10+ dage undervejs. (Kan bestilles på AliExpress til 10% af prisen). Størrelsen er forkert og Thor nægter at betale for retur. Har endda foreslået at få dem sendt herfra så længe jeg kan få mine penge tilbage eller den rigtige størrelse buks. Efter korrespondance beder T mig kontakte deres såkaldte kundeservice efter at have talt med sine "kollegaer". Hvad skulle det gøre af forskel hvis de to (Thor og Mikkel) står bag siden og jeg allerede er i kontakt med ham. Har endnu ikke hørt fra dem og han har slettet min anmeldelse på sin side.

VH du ved hvem :)

June 13, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Modtog ikke min pakke til at starte…

Modtog ikke min pakke til at starte med, men jeg skrev til dem at jeg ikke havde modtaget min pakke hvorefter de svaret hurtigt tilbage og sagde at jeg selfølgelig skulle have penge tilbage. Så alt i alt god service af en forholdsvis lille virksomhed, de kan jo ikke gøre for at min pakke bliver væk i posten..

June 12, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke sige noget om produktet da jeg…

Kan ikke sige noget om produktet da jeg aldrig modtog pakken og skrev gang på gang med dem hvor de lovede de ville gøre noget ved det. Der blev aldrig gjort noget selvom de lovede svar dagen efter, er en tålmodig mand så ventede gladeligt på svar, til sidst efter de prøvede at skyde skylden på alle andre end dem selv bad jeg om pengene tilbage. Ville helt klart ikke anbefalde nogen at købe noget derfra.

May 12, 2023
Nordicessentials logo

Reply from Nordicessentials

Hej Sebastian

Vi er naturligvis kede af din oplevelse hos os:(

Men som vi dsv få gange oplever med DAO kan pakkerne forsvinde, det er naturligvis vores ansvar, så derfor fik du selfølgelig dine penge tilbage, ligesom de få andre det er sket for:)

Mvh Mikkel

dropshipping

det er en dropshipping derfor shipping tager så lang tid produktet ser anderledes ud i virkeligheden. hørbukerne er meget ringe. stoffet er meget tyndere i forhold til andre hørbukser.

May 19, 2023
Nordicessentials logo

Reply from Nordicessentials

Vi er kede af din dårlige oplevelse. Iforhold til dropshipping så er det ikke det format vi køre med. Vi har eksternt lager udenfor EU indtil vi får eget lager i Danmark, hvilket vi gerne skulle få indenfor de næste 2 uger. Så det vil sige at vi stadig selv opretter ordrene, som man ikke selv skal gennem dropshipping.

Kan vi få dig til at skrive til support@nordicessentials, eftersom at vi naturligvis har en returpolitik, så du kan få de rigtige bukser eller pengene retur:)

Mvh Mikkel

- Nordic Essentials

Rated 2 out of 5 stars

Ikke deres billeder på siden!

Har ikke bestilt noget, men virksomheden bruger billeder fra andre sider, såsom deres beige hørbukser hvor billedet er direkte taget fra Woodbirds hørbukser...
Har derfor ingen anelse hvordan produktet faktisk ser ud.

May 9, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look