Nordic Home Art Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag är mycket nöjd med Nordic Home Art! När jag råkade få en felaktig produkt fick jag snabb och professionell hjälp av deras kundservice. Ärendet hanterades smidigt från början till slut, och de så... See more

Rated 5 out of 5 stars

Trots att transportern krångla med att jag inte fick någon information om att hämta mitt paket hos utlämnare och det skickades tillbaka 2 gånger så skickade dom om min beställning en ytterligare... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag är väldigt nöjd med mina posters som jag fick hem. Dom är väldigt fina med en väldigt bra kvalite. Även ramarna var fina med en hög kvalite. Rekommenderar verkligen att beställa hem posters med t... See more

Company details

1. Poster Store

Written by the company

Nordic Home Art – personliga tavlor och posters, tryckta i Sverige Nordic Home Art gör konst för svenska hem. Vi kombinerar två saker: personliga tavlor som du skapar själv med era namn, datum och platser – och färdiga posters i skandinavisk stil för dig som bara vill hitta något vackert till väggen. De personliga tavlorna är våra mest älskade produkter. Familjeband väver ihop familjens namn i ett korsord. 50 Anledningar samlar 50 anledningar till att någon betyder allt. Vår Resa markerar platserna där ni möttes och där ni är idag på en handritad karta. Varje tavla är unik, byggd av dina ord. Allt trycks i Sverige på beställning – ingenting ligger på lager och inget slängs. Vi använder Posterpaper 230 g och FineArt White 210 g i storlekar från 21×30 upp till 70×100 cm, och skickar i skyddande rulle direkt till brevlådan. Normal leveranstid är 2–4 arbetsdagar. Fri frakt när du beställer två eller fler produkter i samma order. Vår nöjdhetsgaranti gäller även om du själv råkat stava fel – vi trycker om utan kostnad. Blir något skadat på vägen ersätter vi det utan att du behöver returnera något. Reklamationsrätt i 3 år. Vi är ett litet svenskt familjeföretag. Du når oss på hello@nordichomeart.com och vi svarar inom 1–2 vardagar. Personliga tavlor · Namntavla · Presenttavla · Familjetavla · Personlig present · Posters i skandinavisk stil

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

32 reviews in the last 12 months

Write a review

Fin tavla

Fin tavla, snabb leverans och trevligt bemötande när jag önskade en ändring!

September 11, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Trots att transportern krångla med…

Trots att transportern krångla med att jag inte fick någon information om att hämta mitt paket hos utlämnare och det skickades tillbaka 2 gånger så skickade dom om min beställning en ytterligare gång.
Idag har jag fått hem min vackra bild med alla i min familjs namn på.
Tack för en otrolig service och en fantastisk vilja att få fram min beställning.
Jag rekommenderar starkt! Det är absolut inte sista gången jag kommer använda dessa.
Stort tack ännu en gång!
Att få se min dotter 11 år bli tårögd av er fina skapelse var pricken över i:et.

September 4, 2026

Reply from Nordic Home Art

Tack Camilla. Tråkigt att paketet skickades tillbaka när utlämningsinformationen inte nådde dig, men skönt att vi kunde skicka om beställningen så att ni till slut fick hem tavlan. Kul att den med hela familjens namn landade rätt, och att din dotter blev tårögd av den. Sådant betyder mycket för oss. Välkommen tillbaka när ni vill ha fler.

Rated 5 out of 5 stars

Jag har beställt två tavlor av er

Jag har beställt två tavlor av er, den ena tavlan var korsord med min familjs namn men två namn fattades. Ni var vänliga medgörliga och Ni kommer att trycka om en ny med alla namn utan kostnad. Jag blev glad och nu väntar jag ivrigt på den. Den andra tavlan var med blommorna namn månader superfin så nöjd 👍

September 6, 2026

Reply from Nordic Home Art

Tack Vivianne. Tråkigt att två namn saknades på korsordet, men skönt att omtrycket är på väg med alla med. Hoppas den landar snart. Kul att blomtavlan också kändes rätt. Hör gärna av dig om något ser fel ut när den nya kommer.

Rated 5 out of 5 stars

Kunden i fokus hela vägen

Jag är mycket nöjd med Nordic Home Art!
När jag råkade få en felaktig produkt fick jag snabb och professionell hjälp av deras kundservice. Ärendet hanterades smidigt från början till slut, och de såg till att lösa problemet utan krångel. Det märks att de bryr sig om sina kunder och vill ge bra service. Rekommenderas varmt till alla som värdesätter snabb återkoppling och ett trevligt bemötande!

September 4, 2026

Reply from Nordic Home Art

Tack Susanne. Skönt att ni fick hjälp snabbt när produkten blev fel, och att det kändes enkelt hela vägen. Sådant betyder mycket för oss.

Namn tavla

Rolig grej med namn tavla.
Jag gillar wordfue därför extra kul.

August 30, 2026

Reply from Nordic Home Art

Tack Tuula. Kul att namntavlan kändes som en rolig grej. Jag gillar också Wordfeud, så det där värmer extra.

Tavlan blev jättefin

Tavlan blev jättefin, snabb leverans och väl förpackad

August 24, 2026

Reply from Nordic Home Art

Väl förpackad är beröm jag gillar extra mycket, för det är den delen ingen tänker på förrän den är dålig. Skönt att den kom fram hel och att det gick fort. Hoppas den hittat en bra vägg.

Rated 5 out of 5 stars

Vi är väldigt nöjda med tavlan vi…

Vi är väldigt nöjda med tavlan vi beställde, den var fin och välgjord. Det var också bra att det gick att byta ut texten till den vi ville ha.

August 24, 2026

Reply from Nordic Home Art

Textbytet är det folk oftast är mest nervösa för ska bli fel, så roligt att det gick smidigt hos er. Vi trycker exakt det som står i förhandsvisningen, så det ni ser innan beställningen är det som hamnar på väggen.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är jätte nöjd med min tavla och…

Jag är jätte nöjd med min tavla och leveransen var snabb.
Tavlan kommer att hänga hos min dotter med familj i USA.

August 17, 2026

Reply from Nordic Home Art

En vägg i USA är nog det längsta någon av våra tavlor rest i år. Hoppas den blir en påminnelse om hemma för dottern. Kul att du delade med dig, Lasse.

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt nöjd med min nya tavla.

Väldigt nöjd med min nya tavla.

August 19, 2026

Reply from Nordic Home Art

Kort och gott, det gillar jag. Roligt att den nya tavlan hamnade rätt hos dig, Jessica.

Rated 5 out of 5 stars

Jättefin tavla med familjens alla namn…

Jättefin tavla med familjens alla namn på

August 18, 2026

Reply from Nordic Home Art

Namntavlorna med hela familjen är det vi trycker allra mest av, och de är ärligt talat de jag tycker är roligast att se färdiga. Hoppas den får hänga någonstans ni passerar varje dag.

Smidigt

Smidigt, snabbt och enkelt.
Riktigt nöjd!

August 10, 2026

Reply from Nordic Home Art

Enkelt är precis vad vi vill att beställningen ska vara. Roligt att det kändes så hela vägen fram, Albin.

Vi är väldigt nöjda

Vi är väldigt nöjda. Snabb leverans och en tavla som är unik i vårt hem

August 7, 2026

Reply from Nordic Home Art

Unik i hemmet är precis poängen. Varje tavla trycks bara en gång, för den som beställt den, och ingen annan får samma. Skönt att den kom snabbt också.

Rated 1 out of 5 stars

Jag rekommenderar inte alls 👎

Det här är det dummaste köpet jag någonsin gjort.
Det här företaget vilseleder kunder med bilder och får dem att tro att de säljer en färdig design med ram, redo att hängas upp.
Paketet anländer med ett billigt, tryckt pappersark för 388 kronor. Jag skulle inte betala mer än 50 kronor för den här tjänsten. Det här företaget ägnar sig åt indirekt bedrägeri, och jag skulle inte rekommendera någon att köpa från dem.

Ni tar 388 kronor för en enkel tryckt pappersbild, som i princip kan skrivas ut på en vanlig skrivare eller kopieras med en kopiator. Enligt min mening motsvarar detta pris inte alls värdet av den tjänst eller produkt man faktiskt får.

Dessutom ger bilderna på er hemsida ett intryck av att köpet omfattar en färdig tavla med ram och glas, eftersom bilden visas på det sättet. Det framgår inte tydligt att man för 388 kronor endast köper själva pappersbilden.

Detta tycker jag är mycket missvisande. Om kunden endast får ett vanligt papper för 388 kronor bör detta framgå mycket tydligt innan köpet genomförs.

Jag anser därför att informationen på er hemsida behöver vara betydligt tydligare, så att kunden inte får uppfattningen att ram och glas ingår i priset.

Ni erbjöd mig via mejl som en lösning på mitt problem att köpa enram med glas till 50 % rabatt. Det innebär dock fortfarande en extra kostnad på cirka 190 kronor. Men det är inte detta jag invänder mot. Det jag reagerar på är det vilseledande sättet produkten presenteras. Att sälja ett utskrivet pappersark för388 kronor, utan tydlig information om att det bara gäller en tryckt pappersida, är enligt mig inte acceptabelt. Bilderna på er webbplats ger intrycket av att man köper en färdig tavla med ram och glas , vilket gör att köpet framstår som otydligt och vilseledande. Mitt klagomål handlar alltså inte om priset på ramen eller rabatten ni erbjuder, utan om den otydliga och missvisande marknadsföringen. Jag hoppas att ni ser över hur produkten presenteras på er webbplats så att det tydligt framgår exakt vad kunden betalar för och vad som ingår.

August 16, 2026

Reply from Nordic Home Art

Jag hörde av mig via mejl så fort recensionen kom och väntar fortfarande på svar. Ordern gäller postern. Ram och upphängning är egna produkter hos oss och valdes inte till, därför kom paketet utan dem. Trycket görs i Sverige hos vårt tryckeri, på samma papper och i samma kvalitet som alla andra ordrar vi skickar. Vill du fortfarande ha den inramad så löser jag det, skriv till mig på hello@nordichomeart.com.

Perfekt!

Köpte hem tavlor som jag genast satte upp på väggen! Det blev hur bra som helst och tavlorna är verkligen i kvalité! Hur bra som helst!

August 12, 2026

Reply from Nordic Home Art

Att de åkte upp på väggen direkt säger mer än betyget, tycker jag. Kvalitetskänslan är det vi lagt mest krut på, för en tavla ska inte se tunn ut när man står nära den. Roligt att flera hamnade hos dig.

Smidigt

Smidigt, enkelt och riktigt bra!

August 14, 2026

Reply from Nordic Home Art

Sådana här omdömen gillar jag, inga krusiduller. Att det ska vara enkelt är hela poängen, för de flesta som beställer en personlig tavla har aldrig gjort det förut och tror att det är krångligare än det är. Roligt att det gick smidigt hela vägen fram till väggen.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look