See what reviewers are saying
For anden gang har jeg købt strømper. Også denne gang, hurtig levering. Og produktet svarer til beskrivelsen. Så alt i alt, en rigtig tilfreds kunde.
Man skal ikke beholde en pakke strømper og returnere resten. Returner det hele! Jeg returnerede 3 ud af 4 pakker strømper, her 'tabte' jeg rabatten jeg opnåedede ved at købe flere pakker, og st... See more
Nem og overskuelig hjemmeside. Bestilling kom meget hurtigt og kompressionsstrømperne lever fuldt op til beskrivelsen, de strammer om foden uden at være for stramme. Jeg håber, de kommer til at hjælp... See more
For anden gang har jeg købt strømper
KomfortFit™ ankel kompressionsstrømper…
KomfortFit™ ankel kompressionsstrømper er alletiders for mig, har taget smerter og hævelse i fødderne. Jeg har nervebetændelse efter kemo behandling, men disse strømper har givet mig et stabilt og behageligt tryk omkring fod og ankel og de er behagelig at have på.
Virkelig lækre kvalitets strømper!
Virkelig lækre kvalitets kompressions strømper! Jeg have Nordicpulse kompressionsstrømper på under min hjemrejse fra Sydney, og oplevede hverken hævede ben eller fødder under eller efter flyveturen. Grundet den lange rejsetid havde jeg strømperne på i mange timer og oplevede på intet tidspunkt, at strømperne strammede eller var ubehagelige og have på. Jeg kan kun anbefale dem til alle andre! 😄
Fine kompressionsstrømper.
Fine kompressionsstrømper.
Hurtigt levering.
Elsker den
Elsker den. Kan slet ikke undvære den om aften eller når jeg bliver presset.
Dejlig og hurtig levering
Dejlig og hurtig levering. Jeg elsker bare de strømper og glæder mig at "udforske" dem til kommende flyrejser og vandreture.
Nem og overskuelig hjemmeside
Jeg håber, de kommer til at hjælpe mig med inflamationen jeg har i min ene fod pga hælspore.
God kundeservice
Jeg købte et par af de lange, som desværre ikke passede mig. Men jeg fik en god kundeservice og fair returordning.
Holder hvad de lover.
Både min mand og jeg er vildt glad for den. De holder hvad de lover, kan slet ikke undvære den. Får ondt i føder og ben når vi ikke har dem på.
Rigtig behagelige og gode.
Hurtigt og nemt. nogle behagelige strømper, rigtig gode
hurtig levering
Kvalitet i pris
Man skal ikke beholde en pakke strømper…
Man skal ikke beholde en pakke strømper og returnere resten. Returner det hele!
Jeg returnerede 3 ud af 4 pakker strømper, her 'tabte' jeg rabatten jeg opnåedede ved at købe flere pakker, og stod tilbage med 1 pakke strømper til normal pris 249,00. Det er en super mærkelig måde at køre kampagne på, når alle konkurrenterne ikke gør noget lignende.
Hvad har jeg lært, bare hold dig til de sider der ikke snyder dig.
Langsom ekspedition ….
“Bestil nu og modtag inden 2-3 dage.
Sådan lød det på Facebook.
Men der gik over en uge, før jeg modtog sokkerne.
Så man skal have tålmodighed!
Pengene for de bestilte strømper blev ellers hurtigt trukket på min konto!
Gode ankelstrømper som lever op til…
Gode ankelstrømper som lever op til forventningerne
Altid hurtig levering,fantastiske…
Altid hurtig levering,fantastiske strømper,god service,også med leveringen af pakken.Jeg er meget godt tilfreds,og har købt 3 gange.Henny Arentsen
Hurtig betjening og levering og rigtig…
Hurtig betjening og levering og rigtig godt apparat er glad for det🎄🥰❤️