Brugte den reklame jeg så, tror det var på FB og har fået et super dejligt blødt lammeskind i den ønskede grå farve, det passer perfekt fordi det er så langt, enten til min kontorstol eller TV stol :o... See more
See what reviewers are saying
Knapt 1 uges leveringstid, hvor pakken åbenbart har haft en hård transport, eftersom posen hvor skindet blev leveret i, var ødelagt med store huller. Heldigvis uden beskæftigelse på skindet, så har m... See more
Bestilte et skind uden at have læst på størrelsen. Hurtig levering af et fint lille skind, som desværre var meget mindre end det jeg havde forventet, min fejl. Ringede til Nordic Sheep som var meget... See more
Har lige modtaget et lammeskind, der var 50% betalte 400kr så lammeskindet koste normalt 800kr Skindet var to farvet hvid /mørk. Salgsfoto viste et skind der var to farvet, godt nok stå der indfarved... See more
Company details
Written by the company
Hos Nordicsheep.dk finder du et bredt udvalg af lammeskind til rigtig gode priser. Et lammeskind er et bæredygtigt naturprodukt. Hvert lammeskind er unikt, og som naturen har skabt det. Lammeskind er naturligt varmeregulerende og kan bruges året rundt. Det er en naturlig del af den nordiske boligindretning, og er med til at skabe hygge i hjemmet. I sortimentet finder du ægte lammeskind fra New Zealandske Merinofår. Der er lammeskind til stole, samt sædehynder og puder i forskellige farver og variationer.
Troldhøjvej 7, 8722, Hedensted, Denmark
- +45 71 99 50 80
- hej@nordicsheep.dk
- nordicsheep.dk
Hasn’t replied to negative reviews
Perfekt vare og hurtig levering
Brugte den reklame jeg så, tror det var på FB og har fået et super dejligt blødt lammeskind i den ønskede grå farve, det passer perfekt fordi det er så langt, enten til min kontorstol eller TV stol :o)
Smukke skind
Virkelig flot skind til en rigtig god…
Virkelig flot skind til en rigtig god pris !
Alt er tjekket og godt
Alt er tjekket og godt, pånær det kæmpe store klister mærke bag på. Hvordan fjerner jeg limen?

Meget fine skind
Meget fine skind. Lever op til mine forventninger. 😃

Reply from Nordicsheep
Købte først et skind for at vurdere om…
Købte først et skind for at vurdere om det var noget for mig og det var det, så jeg købte et mere, begge til at ligge på gulvet og så et mindre til en y stol. Er meget tilfreds med kvalitet og levering og god info undervejs, så tak fra mig. Birte 🤗
Godt og blødt skind
Godt produkt som klart lever op til forventningerne.
varen svarede til beskrivelsen
varen svarede til beskrivelsen. hurtig levering
God service og nem returnering
God service og nem returnering (købte forkert farve i første omgang) men fik hurtigt de nye lækre skind
Lækre skind i fine farver.
Lækre skind i fine farver.
God pris og hurtig levering.
Lammeskind!!
Jeg købte nogle dejlige lammeskind, og det var nemt, at finde rundt på hjemmesiden, købe og betale.
De blev afsendt hurtigt til pakkeshop, og jeg modtog en pakke uden skade på nogen ting.
Firmaet kan anbefales. 😉
Mvh
Jane Lindholm.
I reklamerer med 5 stjerner og har kun…
I reklamerer med 5 stjerner og har kun 3,5 og kun 36 anmeldelser- er det medarbejdere og familie🤷🏽♀️
Fine varer, hurtig levering
Købte to skind som julegaver, som begge var flotte og lignede dem på billederne.
Langt fra fotos
Skindet var to farvet hvid /mørk. Salgsfoto viste et skind der var to farvet, godt nok stå der indfarvede, med det skin jeg modtog var virkelig grim, det var som om at det var farvet i spidserne på hele skindet,det ser virkelig kunstigt ud
kjøpte tibetansk saueskinn i mørk grå
kjøpte tibetansk saueskinn i møtk grå. vi og hundene digger det@ skulle gjerne hatt fler, men utsolgt over lengre tid
Super godt service
Super godt service, da jeg ønskede at returnere mit lammeskind.
Mvh Mette Due Boysen